Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
ANCA felicitari
sa creasca mare si sanatoasa ALESSANDRA

IRINA deci MARAKI ...PAUZA DEOCAMDATA!

Oare BOMBO cum ne anunta? Prin DENISA,FLORININI su DIANA?
MONI 38+
si
DIANA

Giova spune:
Bine ai venit Karina Alessandra 
Felicitari Anca. Sa aveti parte numai de bucurii de pe urma ei.
Acum rectific lista.
Am venit din oras, cam greu cu plimbarile astea.
Nu am luat decat un ulei de corp. M-am uitat dupa mameloane din silicon si pompa pt. san. Acum stiu unde sa-l trimit pe Clau sa ia daca este cazul si voi avea nevoie de ele.
gio
si bb Marco 37+
marchplayer spune:
FELICITARI ANKA, SA-TI TRAIASCA KARINA ALESSANDRA SI SA CREASCA MARE! SA TE REFACI REPEDE SI SA VII CAT MAI CURAND ACASA SA NE POVESTESTI CUM A FOST1
Irina deci in seara asta te infrupti din bunatatile de la mami! Si Mario din siropuri, poate ii mai trec durerile micutului!
Cata, tu tot pierzi din dop...bine ca ai bagajele pregatite!
Denisa, am vazut si eu pozele cu camera Emmei, sunt superbe lampitele! Despre camara no coment!
Nicole, bafta la doctor, te asteptam cu moralul ridicat si cu vesti bune!
daniela 34 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
andiaroro spune:

Felicitari Anka si sa aveti parte numai de bucurii din partea Karinei !

Chiar daca nu am scris astazi, am stat tot timpul cu un ochi pe forum ca nu puteam sa nu particip intr-o zi cu asa incarcatura emotzionala. Curand apar vestile despre ceilalti bebelusi.
Noi suntem ok, pasim nitel obositzi in sapt 32(sa nu o las pe Nicoleta singura
), dar de ....cine s-a distrat si a mancat bine. Noroc ca am mai fost si musafiri, nu numai gazde. Acum ne luptam cu mancarea si tot incerc sa fac ce nu am apucat ininte de Craciun in materie de curatenie. Aici sunt de mana cu Denisa ca si eu mi-am progr sa-l pun pe cuptor sa se spele in seara asta.
Irina, am tot vrut sa te sunt, dar mi-e teama ca-l trezesc pe bebe......Si ca tot vorbitzi de colici mi-am amintit ce am citit intr-o carte ca i-ar calma pe bebei:
-sa-i punem cu burtica lor pe burtica noastra si sa stam intinse
-sa-i asezam cu burtica pe antebratz-asta sigur are ceva rez ca am vazut pe un prieten facand asa cu fetitza lui. efectiv pe plimba cu ea pe mana prin casa si se linistea mititica. Parca "pantera" se chema pozitia asta.
UFFF.........abia ma intinsesem si eu al scris si tr sa plec........sunt solicitata la cumparaturi
.
repede: am scapat de grija caruselului, de fapt ce model sa alegem..........noi cascam gura la chestii din astea de vreo 3 ani-nici nu ne gandeam noi la bebe, dar ne placeau si am cumparat mereu cand aveam un cadou de facut si stiam ca bebe nu are carusel, asa ca acum eram in f mari dileme: ce model sa legem......acum am terminat cu negocierile: am primit cadou de craciun de la o prietena un carusel f viu colorat cu albinute vesele si flori, frunze, etc.......ne place-asta e.....ca daca era sa alegem noi sigur ne-am fi pus zeci de intrebari: pe care?
acum chiar ca plec......
tin pumnii in continuare stransi.......ziua nu s-a terminat....eu inca mai astept surprize

ana 32+
asteryaro spune:
Anca, sa-ti traisca Printesita, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie norocoasa si pe voi sa va bucure o viata! Felicitari!
Kiki
34w
http://community.webshots.com/user/astery100
marchplayer spune:
Teolinda imi pare rau sa aud ca bebe Nicolas sufera din cauza colicilor...sper sa-i treaca in curand...eu am auzit ca se odihneste bine bebe cand doarme pe burtica la mami!
Maraki, tot la cafeterie? Bine ca nu are dureri, ma gandesc ca daca apar ii fac ceva injectii pentru dilatatie.
daniela 34++
irinadum spune:
Teo acum bebe strumf doarme bine merci . Te cred si eu dupa o noapte nedormita. Azi a dormit toata ziua. Sper sa fie si de la sirop. Pe burta l_am pus odata si a dormit bustean dar ziua ca noaptea imi e frica.
Acum vedem diseara.
Am pus sarmalele la fiert si astept sa mancam diseara.
Daniela da azi bag la ghiozdan. Sper sa pot.
Ana eu l_am obisnuit cu galagia as putea spune adica tv e deschis non stop cu sonor normal.
Irina
Giova spune:
Alina super hainutele. Sa le poarta Ayan sanatos!!!
Mira mersi de aprecieri!!!E din Ungaria mobila. Am vazut si mai frumoasa, dar si preturi pe masura.
Fug sa pregatesc masa.
gio
si bb Marco 37+
marchplayer spune:
Irina pofta buna! de ce sa nu poti manca? N-ai vazut ce scrie andiaroro? Il tii pe bebe in brate cu burtica pe antebratul tau, am uitat cum ii zice la pozitie si bagi la sarmale si carnati!
Eu ma duc sa vad filmul "Plaja" sper ca-i dragut, aseara m-am uitat la "War of Lord" cu Nicolas Cage..interesant!
Nu mai stiu cine era fan "Lost", vezi ca dau maraton pe AXN pe 31 si pe 1 toate episoadele seriei I.
Va pupacesc pe toate..poate mai intru dupa film!
daniela 34+
teolinda spune:
Eh Irina... cu colici, fara colici macar tu poti manca sarmale si multe altele.
Eu m-am uitat la sot cum a mancat singur sarmale si carnati anul acesta ca eu m-am delectat cu iaurturi, branzica de casa si friptura de vita la gratar.
Si eu l-am tinut azi noapte pe burta mea pt ca citisem ca ii ajutam astfel sa scoata aerul mai usor... pe toate caile.
I-am dat si eu Sab la acum 2 ore si inca doarme... pe burtica sub supraveghere. Astept sa se trezeasca si sa il bag la baie. Vai ce o sa jeleasca ca ii va fi si foame si o sa fie supus la o gramada de operatiuni total neplacute pt el.
I-am pregatit si ceiut cu musetel si un pic de baby drink... poate face cacut mai mult.
De cand il doare burtica nu prea mai face cacut mult cum facea deobicei... o fi si asta o cauza de disconfort
Scuze burtici ca noi am dat-o in probleme de bebenaci. Nu vrem sa va speriem si sa nasteti mai repede... sau poate chiar mai tarziu de teama a ceea ce va asteapta
;
Va pupicesc pe toate.