Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
alina80 spune:
Fetelor, nici o veste de la MARAKI, ANCA sau BOMBONICA? Abia astept sa vedem poze si cu bebelinii lor!
Am primit si noi pentru Ayan niste hainute din State, de la un prieten de-al lui Gabi. Ne-au facut o surpriza foarte placuta, el si sotia lui, care este si ea insarcinata. Am pus poze la Lucrusoarele lui Ayan. Sunt cele incepand cu poza nr. 38.
Fug sa calc si eu rufele. Si sa mai pap ceva.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
miraklucker spune:
Fetelor, si eu sunt pe aici!! Tot deschid calc sa vad de vesti noi!!!!!!!!!
La mine e liniste baietii au plecat la plimbare iar fetita mica trage un pui de somn! si mami va citeste
.
Am mai citit cate ceva din urma
Giova imi place tare mult mobila, sa stii ca nici aici nu am vazut asa ceva nici macar in catalog si slava domnului , am destule. E tare frumoasa!! Sa o stapaneasca sanatos Marco!
In privinta kg eu sunt happy am luat numai 10 sau paote 11?? dar la Daria pe vremea asta aveam deja 14 deci cred ca e bine! nici vergeturi nu am facut, doar pe piept si asta inca de la prima sarcina defapt cand au revenit la dimensiunile lor initiale cand David avea vreo 4-5 luni. Dar asta e acolo nu se prea vad. Singurul lucru care ma supara sunt varicele care pe zi ce trec sunt mai mari, mai urate si mai multe. Din loc in loc mi-au aparut ca niste vanatai. sper ca macar partial sa treaca dupa ce nasc. Daca nu ma operez si trec! Sa fie bebele sanatos!
Irina, cica mai ajuta pentru colici sa-i pui un saculet cald pe burtica . Astia in spital au saculete cu samburi de cirese dar merge si altceva si sa-l masezi in sensul acelor de ceasornic. Adevarul e ca, din pacate, nu prea functioneaza nimic stiu asta din proprie experienta
.
Cand e mic dai vina pe colici apoi pe dinti apoi nici nu mai stii pe ce, dar unii copii isi gasesc mai greu ritmul. La al meu i-au trebuit aprope 2 ani
. In schim Daria a fost de la inceput cumintica chiar daca a avut colici, acum doarme deja de la 7 la 7 fara sa-i aud piuitul! Sa vedem cum o fi asta mica, ca in burta tare se mai zbenguie
.
Acum va las ca s-a trezit mandra
Mira
32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
utocatalina spune:
Alina soseste pompa
...am facut si eu cu Dan bagajul sa fie facut si acum nu mai calc, ca am lasat-o pe maine!Am baut o gura de vin cu cozonac si m-am inmuiat de tot!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Alina super toate hainutele
...lui Dan i-a placut mult puloverul iar mie pantalonasii si botoseii care par de catifea...inclusiv adidasii! Sa le poarte Ayan sanatos!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()

utocatalina spune:
Fetelor a nascut Ank si bb!"Bebe Karina Alessandra are 3500 gr, 52 cm si apgar 9"
Felicitari!
Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()

irinadum spune:
Burtici acum am vb cu Maraki e la cafetarie. Are dilatatie 0 si asa ca sta inca si asteapta. Contractii are nu foarte puternice. I_au zis ca trebuie sa astepte iar peridurala spre sfarsit dc e cazul ca spera sa se dilate repede fiind la al 3 lea copil. A zis sa va pup pe toate si ca indiferent cand naste azi, maine, poimaine o sa dea sms sa ne anunte. In rest are emotii si de abia asteapta sa nasca. Eu am sa mai sun maine sa vedem care cum sta treaba.
La fel nici ea nu poate suna ca nu are voie. Deci ....asteptam.
Le doreste nastere usoara si fetelor care nasc azi.
Catalina incet mama cu vinul sa nu te duci
pe acolo , nu de alta dar apoi colicii.............
Irina
irinadum spune:
Felicitari Anka sa iti traiasca printesa si sa te recuperezi repede.
Deci fetitele au fost mai grabite azi.
Bombon?
Irina
teolinda spune:
Felicitari Anca! Recuperare rapida, laptic si rabare cu bebica iar pentru KARINA ... Bun venit! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si papacioasa!
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Irina ce iti face puiutul?
Al meu tot pe burta reuseste sa doarma mai linistit... vad. Nu stiu la noapte ce fac ca nu il pot culca pe burta nesupravegheat si daca iar ma trezeste din 2 in 2 ore ca azi noapteeee

.
Asadar MARAKI s-a dus defapt la cofetarie nicicum sa nasca... BRAVOS! si noi stam aici cu sufletul la gura
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)