Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
TEOLINDA si IRINA mie mi-a zis vecinuta ca daca il pune pe bebe pe burtica se mai calmeaza putin,nici la el nu prea au efect ceaiurile si restul!
GIOVA mersi de informatii...ma tot calculez, ca le vreau si eu pe toate odata si nu se potrivesc cu bugetul 
MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Giova merci. Trec colicii de regula pe la 3 luni
, dupa care vin dintii, dupa care.......... si uite asa. Da nu e bai asta este sanatos sa fie bebelacii nostrii.
Monica l_am pus pe burta, l_am pus pe........ mai lipseste sa stau in cap si tot nu merge. Au si ei perioade. Dar lasa ca vezi tu.
Irina
nicoleta raducu spune:
Wow...lipseste omul putin..si voi mai faceti citeva pagini bune...
TOATE BURTICUTELE...
Teolinda..tu ai nascut la Elias,nu??Zic bine?Voiam sa ne spui si
noua impresii despre maternitate..neonatologie,medicii neonato....
Ma duc sa fac un pp..si vin acus,acus...
Nicole
32 fix
utocatalina spune:
Am dormit si io nitel...Porumbel eu nu mai port de mult chiloti in casa si cum afara ies numai la doctor, adica cam la 2 sapt..numai atunci imi pun chiloti...a mai imi pun si cind vin prietenii in vizita!
Alina Mattei si mie mi se pare ca Bia misca mai rarut si mai finut...Alina imi zicea ca o sa fie o finuta cind iese...sper!Eu cind dorm pe stinga ii simt efectiv coloana, iar pe dreapta e naspa..oricum toata noaptea o fitii de pe o parte pe alta, de aia o fi asa linistita...pe spate nu stau nici o secunda!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

teolinda spune:
Irina eu ii dau Sab de 3 ori pe zi cate 15 picaturi, pt ca e mare ( a si al tau). La cei mai micuti se dau cam 7-10 picaturi pe zi. Si eu tot de la 4 zile ii dau.
Il tin sa doarma pe burtica si il supraveghez si il vad cum se strange de burtica si mai trage niste basinute.
Deci ... chiar nu inteleg ce putem face.
Apropos de Kg... la 3 sapt are deja 4200gr... adica a luat 740gr. de cand l-am adus acasa.
GIO - daca astea inseamna colici... astea or fi, insa cum am zis mie mi se par a fi mai degraba gaze care nu pot fi eliminate...
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Irina 3 luni ii tin colici!!!
Pai ajungem stafii, daca asa se manifesta saracutii de ei.
Trebuie sa tratez cu marco sa mai stea 3 luni in burtic si sa iasa mare fara colici si, si cu dintisori daca se poate ![]()
gio
si bb Marco 37+
nicoleta raducu spune:
AsA...
fFetelor..mai am si eu o nelamurire..Azi a fost ziua mea..la intrebari...
Daca eu am cerclaj...cind se desface in mod normal???
Cu cit timp inainte de nastere????
Nicole
32 fix
teolinda spune:
Nicole ce sa zic despre neonato si medicii de la neonato... eu nu am avut probleme cu bebe si deci de interventia lor insa copilasii de la terapie intensiva... parintii lor erau cam agitati si mi s-au parut cam nemultumiti de medicul neonatolog dar nu vreau sa intru in detalii pe care nu le cunosc personal.
Asistentele de la neonato sunt f ocupate si nu te cheama sa alaptezi, chiar daca iti zic ca te vor chema insa bebelusii sunt bine ingrijiti... adica hraniti cu biberoanele ... deci nu ii lasa sa planga. E o singura infirmiera care te ajuta sa ii dai sa suga la inceput cand e greu ca ei sa apuce tzatzica si tot ea m-a chemat de vreo 2 ori sa il alaptezi si deasemenea mi-a mai spus cate ceva cum sa il imbaiez etc...
Asistentele si infirmierele de pe sectia de mamici se poarta frumos si te ajuta cand ai nevoie de ele.
Eu am fost multumita in general.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Mama a avut pe teren un nou nascut care a iesit cu 2 dintisori...asa ca orice este posibil!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!