Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 2
J G spune:
Monica sotul meu e programator... deci mai pasionat nu puteam gasi, de aceea ne-am mai cumparat un comp, numai pentru mine. ca inainte ai vazut ca intram numai cand facea el altceva (adica ff rar!). Iar eu sunt obisnuita de la job sa am mereu comp in oki. Inainte aveam o rabla de laptop pe care ma dadeam pe net acasa dar la un moment dat a crapat, asa ca... tu ai noroc ca sotul tau te lasa in pace. Vorba ta, economie!
Acuma deja trec la instalat jocuri... care ma asteapta de mult timp. Intre timp o sa fiu online sa vad ce fac fetele. Ce de emotii azi! Ma gandesc la saraca Maraki, o sa poata si ea sa manance ca oamenii, ca de cand a ramas a suferit cu stomacul!
teolinda spune:
La multi ani fetelor! Multe bucurii alaturi de bebicii pe care ii aveti/ii asteptati, sanatate si impliniri!

Haideti fetelor nu lasati anul sa treaca degeaba - Anca, Maraki, Bomboo... si poate chiar si Cata
- va asteptam cu vesti despre voi si despre bebenaci

Nasteri usoare si bebenaci papaciosi!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lipseste omul un pic si va apuca pe toate.
Maraki cred ca naste ca are mobilul inchis . Doar ce am sunat si imi intra robotul ala tembel in germana. Mai incerc si va tin la curent dc raspunde.
Care mai naste ca nu mai stiu.
Bombon tin pumnii pentru tine si te asteptam cu vesti. Poate ne ajuta Denisa cu vesti mai noi ca doar sunteti pe acelasi continent.
Parca Anka mai era si pe,tru eea nastere usoara.
Fetele eu sunt cam ko ca bebe nu a dormit de la 22 la 6 dimineata deci ... plus ca ne_a venit prietenul cu o sacosa de ceaiuri si siropuri deci am recut pe sirop anticolici si asteptam imbunatatiri. Sarmalele le bag la fiert diseara. Am prajituri de casa, carnati, plus jucarii pt bebe si scutece......
Hai sa nu mai bat campii si sa astept nasterile.
Irina
monica70 spune:
ALINA MATEI se pare ca majoritatea am trecut printr-o raceala! Bebe misca mai putin dar mai puternic in ultimele luni!
PORUMBEL eu am purtat o vreme din aia inalti si pe mine m-au deranjat.Acum am luat o pereche mai ...labartati doar cat sa tina tamponul pe ei
.Abia acopera in fata zona critica
dar macar nu-i simt!
ASTERY felicitari pentru cumparaturi nu te mai obosi ca avem destule pe lista azi ![]()
ANDA distractie placuta cu musafirii!
Mai scrieti mai des fetele sa mai stim de voi!
Eu am plecat sa vad filmul,sunt pe faza poate mai apar noutati !
MONI 38+
si
DIANA

Giova spune:
Monica eu am un Samsung E700 si nu ies bine pozele. Sunt ok, dar parerea mea si a mai multora, e ca daca vrei poze misto iei aparat foto. Eu nu-l folosesc.
Mersi de aprecieri la mobila lui bebe.
Acum am terminat de vb. cu sora-mea, plec putin prin oras.
Cum aflu ceva de maraki va anunt.
De Anca nu se stie nimic?
gio
si bb Marco 37+
monica70 spune:
Ai vazut IRINA ca tu nu mai aveai rabdare! Acum avem trei
dintr-o lovitura! Trage un pui de somn sa fi apta deseara! Mai ales daca dai iama prin sarmale si alte cele...sper sa fi in forma!
Probabil ca MARAKI e in actiune deci 

pentru ea si ANGELO!!!!!
MONI 38+
si
DIANA

teolinda spune:
Irina si pe al meu il cam terorizeaza burtica pt ca se tot strange si se trezeste din ora in ora.
Se aud niste bolboroseli in burtica lui de ma ingrozesc. Nu prea da aerul afara si cred ca asta e cauza.
Nici basinici nu prea trage si iti dai seama chin pe el cu toate bulele de aer in stomac.
Eu ii dau si Sab Simplex si ceai de colici Baby Drink dar nu prea cred ca il ajuta f. f. tare.
Este intoleranta la lactoza pe care o au toti bebenacii indiferent de cum sunt alimentati , plus ca nu stiu sa dea aerul afara si uite-i cum se chinuie ... si noi pe langa ei.
Tu ce siropuri ii dai bebenacului tau?
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Monica pai mi_a sarit somnul si dc o tin asa pai pana i februarie cand o naste ultima nu mai dorm?
Eu am sa incerc sa o mai sun sa vad dc a terminat amandina sau dc l_a scos pe Angelino?
Sa vezi diseara ospat ....... dc pot.
Irina
irinadum spune:
Teolinda eu am inceput azi cu 6 picaturi de sab simplex la fiecare masa iar noaptea am sa ii dau gripe water care se pare ca face minuni. Dar azi e prima zi presupun ca pt efecte trebuie s amai asteptam. Ca dc mai face si la noapte ca ieri ajung la..........
La mine da aerul afara de zici ca e om mare insa...........
Siropurile i le dau la recomandarea verisoarei mele care are bebe de o luna si care le da de la 4 zile la bebe la recmandarea doctorului.
Irina
Giova spune:
Probabil cand am sunat, robotul ala mi-a intrat si mie.
Eu am vrut sa-i dau bip sa stie ca am primit sms-ul, si cred ca mi-a papat 1 dolar.
Teolinda, deci nu a scapat Nicolas de colici. Asta e. Toti bebelusii trec prin asta si noi pe langa ei. Bine ca nu dureaza o vesnicie.
Irina sa papi tot, tot ce a trimis mami tau. Du-te si dormi, lasa ca stam astealate de veghe pe net.
Mai incolo inversam rolurile.
Mai stau 30 min. si plec cu al meu sot. sa cautam mameloane din silicon, o paturita pt. bebe si alte cosmetice tot pt. el.
gio
si bb Marco 37+