menstruatzia - la cat timp dupa nastere?

menstruatzia - la cat timp dupa nastere? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

la mine s-a intamplat acum dupa 5 luni si ceva de la nastere,pana la 5 luni am alaptat exclusiv,insa pe urma am inceput diversificarea,sa aiba vreo legatura?nu e prea devreme?la voi la cat timp dupa nastere a aparut?

Sarbatori Fericite

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

exista legatura intre alaptyarea la san si aparitia menstruatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

7 luni
nu e o regula, dar alaptatul influenteaza aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Dupa 2 luni de la nastere.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

la doua luni de la nastere, dar conteaza mai mult intreruperea alaptarii. eu am alaptat doar o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Exact, intreruperea alaptatului sau diminuarea acestuia influenteaza (re)aparitia menstruatiei! La mine, dupa 5 luni numai de laptic am inceput diversificarea si, deci laptic mai putin... pana la 7 luni cand a primit si ultima picatura de lapte, caci s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

depinde de fiecare organism in parte eu stiu pe cineva care alapta si avea si ciclu dar eu tot asa dupa ce a facut fetita 9 luni am intrerupt alaptatul si mi-a venit si menstruatia

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mie mi-a venit la 3 luni de la nastere cu toate ca inca alaptam. Singura legatura pe care a vazut-o dr a fost ca dupa aparitia ciclului compozitia laptelui s-a schimbat... cica.

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cred ca depinde de organism:mie mi-a venit ciclul la 7 luni dupa nastere,prietenei mele la 13 luni.puiutul meu are 1 an si o luna si inca il alaptez,al prietenei mele a refuzat sinul(coincidenta sau nu) la instalarea ciclului.Carola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mie mi-a venit la 6-7 saptamani dupa nastere, numa' ce se terminasera lohiile. Si am alaptat de la inceput. Deci, fiecare organism cu ritmul lui.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ohooooooo!!!

Din clipa in care am ramas insarcinata (febr 2003) si pana cand am terminat cu alaptatul (martie 2005) nu am avut menstruatie.
Cum l-am intarcat la fix 1 an si 4 luni,urmatoarea luna mi-a venit ciclu.Parca era programat!?

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput