Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
dordia2000 spune:
Lavi02 cred ca ai dreptate cu mancatul la 3 ore. Si eu sapt trecuta cand nu a luat in greutate i-am dat sa pape la cerere si treceau 4 ore intre mese iar noaptea chiar si 6 ore.Deci gresit.De marti ii dau 6 mese pe zi daca se scoala pana in 6 dim sau 5 daca se scoala dupa 6 ceea ce sper sa fie bine. Sa sti ca eu nu mai am rabdare pana luni si ii trag o cantarire si in seara asta sa vad cat a luat in 3 zile si apoi il mai cantaresc si luni.
Sper sa te faci bine ca de cateva zile ai numai belele cu sanatatea!!! Vreau sa iti spun ca eu continui cu ceaiul de chimen si anason cam 2l/zi si mai beau si 2 cutii de bere fara alchool.Berea ajuta mult. Cel putin in cazul meu a ajutat enorm.
Camelia bafta multa!!!! Tinem pumnii si facem galerieeee!!!!Nastere usoara!!!!!!!!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000
Bic spune:
Noki, sa stii ca am vrut sa scriu ca Sarah e exceptia, da' ea e blonda topic-ului, si e speciaaala!
Ripley, stiu ca talc-ul nu e recomandat de pediatri, dar mie una mi-a fost de folos in caz de urgenta, cum e si cazul lui Joy. Ei, cred ca de citeva ori, pina trece problema nu e vai. Plus ca noi am fost crescute cu talc si n-avem nimic.
Smaranda, 03.11.2005
catutza spune:
Pe mine m-a mancat undeva si azi am stat afara cu micuta 4 ore...ne-am plimbat cu tati cu carutul prin parc si cand am ajuns acasa a stat treaza iar de la 21 doarme asta mica si nu i-am facut nici baita de seara si nu o pot trezi ca nu stiu cum va reactiona,cred ca mai stau putin si ma culc si eu ca-mi e frica ca se va trezi si apoi nu va mai vrea sa doarma.
Ina ai dreptate am trecut prin multe dar acum am o fetita tare cumintica.
Am reusit si eu sa-mi fac album si sa pun poze cu mandretea mea.
Catutza si Bianca-Maria
Bianca-Maria
cristinamh spune:
camelia, hai, ca si eu zic ca nu te apuca anul nou...
tinem pumnii!!!
ps. si nu te gandi la povestile de la nastere!! nu exista nasteri identice. si o sa fie bine, ai sa vezi!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anamari spune:
catutza-eu zic sa o lasi sa doarma, ca la atia mici nu-i musai sa le faci baie in fiecare zi. cica nu se murdaresc chiar asa rau...
camelia
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
meems spune:
Uite ca mai apuc si eu sa intru... V-am tot citit zilele astea, dar de scris nu am mai reusit. Eu inca ma "chinui" putin cu programul Riannei, adica mi-e mie greu sa ma trezesc noaptea si apoi ziua sunt tot beata de cap. Plus ca am avut si sangerari abundente cu eliminari de cheaguri de sange, si cei de la spital mi-au spus ca asta e semn ca nu sunt destul de odihnita. Pai sigur ca nu sunt odihnita, ca ziua nu pot sa dorm si noaptea sunt tot treaza cu asta mica. Cat despre alaptat, ca tot ai intrebat Ina, sa stii ca nu mai prea alaptez. Adica ma mulg de 2 ori pe zi si ii dau din sticluta, dar la san n-am mai pus-o ca numai ne chinuiam amandoua degeaba si pana la urma tot la formula am ajuns. Stiu ca toata lumea insista pe alaptat, dar eu am ajuns la concluzia ca mai bine sa fiu eu normala la minte decat sa ma stressez si sa ma chinui cu alaptatul. Asa, cu formula, e mult mai usor si se satura si Rianna mult mai bine si doarme mai linistita.
Meems & Rianna
Morgano spune:
HAI CAMELIA!!!
tin pumnii.
Fetelor eu iar am bushit programu' fetii: am lasat-o vreo 4 ore intre 2 mese si rezultatul au fost 2 ore decalate seara. Asa ca a supt la 8 si apoi i-am facut baitza la 11 si a papat de la 11.15. Rezultatul: nici acum n-a adormit si e 12.20, fte tarziu pt ea, cu 2 ore mai tarziu fata de normalul de pana prin 24:(( Sunt necajita ca nu resuesc s-o readuc la normal, sa o pun la nani la 10, ca oricum cam 30 de min se mai foieste si gangureste.
Acum am schimbat-o ca facuse un kil de kk, of ce tarziu este si ea e cu ochii vii si zambeste de una singura in patut..... i-a trecut ora de somn si normal ca acuma nu stie nici ea care mai e ordinea :(
Asa am stat si eu pe ganduri ca si catutza dc s-o pun in patut fara baie, insa am spus nu pt ca eu tin mult la baita zilnica, nu pt ca s-ar murdari dar asa e igienic mai ales cand sunt asa mici iar cu bubutzele noastre - azi am facut doar 2 bucati!!! yupi - cu atat mai mult nu scap baita. Si in plus, asa bine mananca si doarme dupa, e asa un ritual placut pt toti3 incat nu as renunta la el decat in caz deosebit. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Morgano spune:
Fetelor, am primit acum vreo juma de ora un link catre mamicile de ian-febr si nu mi-a venit sa cred ochilor ce am citit. M-au facut in toate felurile, mi-e greata efectiv. Eu nu mi-as fi permis sa ma exprim asa mai ales pe un forum public, dar fiecare cat il tine bunul simt sau educatia de pe-acasa. Am sa iau o pauza pe forum, nu pt ca m-am speriat sau fug de ceva, cat despre satisfactii de kkt ale cuiva, mi se rupe. Dar nu ma simt bine sa citesc asa ceva despre mine din partea unor persoane care nu ma cunosc.
Va dau paste la mesajul postat de mine acum la ian-febr, ca sa aveti o idee despre "alinturile" si "amenintarile" destinate mie si de ce ma retrag o vreme:
"Multumesc tuturor celor care m-au facut cretina, tembela fara ocupatie care debiteaza numai prostii, si desigur gaita... mor de frica ca ma zboara cineva de pe forum sau vine sa ma ia de ciuf.
Mi se par deplasate apelativele, nu ma cunoasteti si nu am avut nici o tangenta cu vreuna dintre voi cele care ati comentat, era o chestie care nu va privea, dar cum spiritul de turma functioneaza ok.... sa va fie de bine pt jigniri.
Bafta la nasteri si sarbatori fericite in continuare. La mult ani!
PS - stersesem mesajul de cateva ore bune, probabil unele dintre voi care ati postat mai tarziu nici nu-l citiserati. "
Mentiune, mesajul sters la care ma refer era postat la noi si continea un citat dintr-un mesaj al irinei care acum e la ele. Nici macar ea nu s-a dovedit a-l fi citit, dupa modul in care a raspuns. But, who cares :)
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Ina869 spune:
Ancaloredana: mai, ce-ti facura aia pe-acolo, auzi, sa-ti lase o bucata de placenta….pai tu puteai s-o patesti rau de tot….bine ca s-a rezolvat si ca esti bine.
Bic, vad ca astazi nu am mai iesit cu dureri, dar in schimb am dat-o pe partea cealalta, cu forfoteli…of. Multumesc pentru sugestii, ma voi duce la farmacie sa-mi cumpar padurile alea sa le am prin casa. In ceea ce priveste zapada, la noi a venit primavara de vreo citeva zile, inca mai avem zapada dar este cald si bine.
Frumos “copacu’ vostru iar Sma-frumusica este o d-ra acum, are si rochita…ce-i chestia aceea alba – patratele albe- care atarna, din dreapta pomului?
Monet a spus ca nu are internet pina pe 28 dec. ( adevarat, azi este 29 iar in tara 30 deja…)
Noki, multumesc, mai multi spun ca Rachel ar semana cu mine dar eu parca tot pe socra-meu il vad, seamana bine cu el. Citeodata cind doarme cu ochisorii micutzi ca o chinezoaica parca –parca intrezaresc si trasaturi de-ale mele, dar nu sint sigura..
Uite o sa o dau si eu pe paine cu miere, asta am mincat si eu in toata perioada gravidiei, dar mi-era ca mierea sa nu-i faca rau la stomacel pufoasei mele.
Cu dintii stau bine ca mi-am pus niste implanturi in ianuarie si sint beton, nu am probleme, vad ca nu mi-a sarit smaltul de la portelan inca. Amigdalita nici pomeneala sa fac, trebuia sa nu mai am glas de vreo cateva luni bune, de cind am inceput cu pardalnica asta de gheata.
Diana de otravit nu m-au otravit, dar am fost pe-aproape.
Ripley, Anamari, ma bucur ca si voi confirmati asemanarea cu mine. Eu ma resemnasem deja ca aduce in neamul lui George dar nu-mi parea rau, atita doar mi-era sa nu semene cu soacra-mea ca sa-mi aduc zilnic aminte de ea ( femeie urata nu este, doar incuiata la minte si incapatinata,Doamne, iarta-ma!).
Ripley, zici ca daca maninc gheata imi paradesc stomacul? pai este apa, nu ar trebui, nu?
Mai, ce vrednicuta ai fost tu cu sarmalutele si organizata sa iti ajunga si pentru revelion, brava tie! Iti doresc sa ti se termine lohiile cat mai repede ca sa poti sa te bucuri de “unda verde”.
Mie una, numai cind ma gindesc, mi se face parul maciuca de frica…in schimb, sa vedeti ciudatenie, cand ma gindesc bb no.2 de abia astept, si asta implica si nasterea, eu mai vreau inca o data!
Lavi02 sa stii ca astia sint zgarciti cu explicatiile dar uite, daca te ajuta iti redau ce scrie pe cutii:
-Fenugreek: dietary supplement; dietary fiber -1g , carbohydrate 1g,organic feenugreek ( seed) 1240 mg.
-Blessed thistle: digestive tonic; carbohydrate 1g, organic blessed thistle 780mg.
Anamari utile info date de tine, nu vezi ca mai toate ne confruntam cu pardalnicele aste de gaze?
Catutza Biancuta ta este o scumpa si o dulcica, imi place cum ii sta cu cercelusi, de abia astept sa-i pun si alei mele!
Meems, imi pare rau ca te chinui cu noptile nedormite, si eu mai am din astea chiar si acum, cind avem peste 5 saptamani.
Ripley!!! Te rog din suflet nu te retragem !
Lasa-le in pace sa vorbeasca, daca tin eu bine minte cind s-a intimplat tragedia lui Ayumi ( parca asa era nik-ul) s-a comentat la mamici de ian-feb. ca la noi este sarbatoare..pai ce minte diabloica poate gandi asa ceva?Ca doar eram mamici in devenire, fiecare dintre noi a fost marcata auzind povestea cu final tragic, oricareia i se putea intimpla…dar unele persoane au tras concluzii total gresite. “ Lasa lumea sa vorbeasca, asta-i rostul ei…”
Cele din grupul nostru avem nevoie una de cealalta, sintem ca muschetarii “toti pentru unul, unul pentru toti!” .
Noi cele care am fost impreuna pe toata perioada sarcinii te cunoastem si stim ca esti o persoana deosebita, generoasa, spirituala, inimoasa, chiar daca ne cunoastem numai virtual, chestiile astea se “simt” si prezenta ta pe forum – pentru mine, una- este foarte benefica.
Haide, ramai cu noi, cele care tinem la tine! ++
Ina si frumoasa-pufoasa
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
anamari spune:
meems-ai incercat sa dormi ziua ? eu cu Lia mai trageam un pui de somn ziua cand dormea- ca asa-s unii bebei dorm ziua mai bine. si acum daca-s prea toropita si reusesc sa-i culc pe amandoi dupa masa de pranz ma culc si eu.
ripley-nu te mai uita si tu la ce zice lumea, ca d'aia are gura sa vorbeasca vrute si nevrute...
bei, sper sa nu credeti ca va spun sa va lasati bebeii nespalati, dar asa auzii aici ca nu-i musai sa-i fac baie in fiecare zi-de altfel eu de multe ori il spal la chiuveta ca-i mai rapid. dar fiecare face cum crede mai bine..
ina-multumesc ca esti atenta ca de obicei...
eu zic ca monet saraca e asa de epuizata de mutare, ca desi se gandeste la noi nu mai are putere sa intre pe forum ...da isis revine ea si cu noi povestiri...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.