Mamici de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Am ramas masca, chiar 3 bebei azi, sau intai fetele si mai apoi Angelo?
Acuma inteelg de ce 2h azi nopate m-am foit si nu am putut dormi si maminca mina sa deschid computereul dar stateam si asteptam sa readorm, erau evenimente serioase, deci am inceput sa stau bine si cu aceste'premonitzii".Moni- cum era biorotmul lui Maraki azi?

MARAKI si ANCA- nasteri usoare si sanatosi si mincaciosi!
Giova
- pofta buna si eu fasolea o fac la oala de presiune si in total dureaza 1h si 20 de min.
Diana-ma bucur ca ai dat un semn, imi pare rau ca ai durerile de msele, sper sa treaca si sa se rezolve repedde.
Florinini- lasa mai ca nu nasti anul asta, nu vre bebe de 2006?Fain glow-ul care ti l-ai pus, asa am avut si eu, o sa il schimb duap sarbatori, cum ai petrecut?

Da uite ca trebuie sa fac galerie pt ginere si pt cuscra Maraki;
HAI ANGELOHAI JASMINE
MAMICI VA

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa zic si eu Daniela, ca nu nasc maine!!!

Gagici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65197" target="_blank"> cap. 112

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, ce surpriza! Iti doreai sa nasti cat mai curand si uite ca ti s-a indeplinit dorinta! Ma bucur mult! Iti doresc o nastere usoara, un bebelin sanatos si frumos! Iti tin pumnii!
BOMBONICA, ANCA, nasteri usoare si voua! Sa ne dati numai vesti bune cat mai repede!
MIRELA, mai pune poze cu bebelinul!
JANINA, ma bucur ca ai computer si net! Sa ne scrii mai des!
Fetelor, fug si eu sa pap si sa intind niste rufe. Mai am si de calcat rufe azi.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput