Mamici de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
nicoleta raducu spune:
Gio..ce bine miroase fasolica ta..mmm...
Mirela..saru'mina de sfat...
Cata..cum iti mai e???
Eu acus ma apuc sa pun alea la masina..ale bebelinei..
Nicole
32 fix
Giova spune:
Tocmai mancam cand suna mama sa ma intrebe daca sunt bine.
I-am zis sa ma anunte cand are ceva presimtiri. Asa a avut si cand a venit sora-mea din Italia si de multe alte dati, ea a simtit ca se intampla ceva. Mama e mama!!!
Cand i-am zis ca si Clau a zis ca nasc pe 29 dec. mi-a zis sa merg sa-mi fac bagajul.
Eu sper ca de data asta sa se insele amandoi si sa mai stea bebe, ca n-am nici un simtom.
Plec cu Clau, el la birou eu putin prin oras, ca e frumos afara.
Intru mai tarziu de la el de la birou, si dupa 17-18 sunt acasa.
Cata deci pierzi din dopul ala!!! Maine vom fi 2 cu bebei!!
gio
si bb Marco 37+
utocatalina spune:
Giova numai de dim. am pierdut dop...in rest vad ca nu pe ziua de azi...sa stiti ca stau cuminte la coada..nu o las pe Bia sa vina anul asta...abia la anul..!Mama si sora mea m-au sunat azi sa ma intrebe cum sunt, dar le-am zis ca bine...adevarul este ca din dop am pierdut dupa ce am vorbit cu ele, deci nu le-am mintit...Asa Giova fa bagajul, daca crezi ca maine e ziua cea mare...hi..ce misto ar fi ca la final de an sa fie o explozie de bb!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

J G spune:
Neatza!!!
Fetelor gata, am computer, net, toate alea... s-a chinuit bietul meu sot toata noaptea trecuta sa le am pe toate ok. Sunt happy!
Vad ca Anka, Maraki si Bombo s-au pus pe nascut... MULTA BAFTA FETELOR! NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI!
J 34+
nicoleta raducu spune:
Fetelor,nu va mai certati care naste prima..ca parca vad ca apare o a treia burticuta....
care ne da vestea:am nascut !!!
Hai mamicile!!!!Vrem vesti proaspete!!!
Nicole
32 fix
nicoleta raducu spune:
Bravo,Janina....
Deci acus..a noastra esti...
Fetelor..am si eu o intrebare..azi am observat la buricul meu..
o zona venoasa mai proeminenta..e normal...???
Sa nu rideti de mine..
Nicole
32 fix
Giova spune:
Nico fasolea am fierto o ora in oala cu presiune si nu e gata. Clau nu mai putea sa stea, asa ca am papat ciorbitza, am lasat fasolea in oala si am plecat de acasa. O fac deseara cand ajung.
Mi-am amintit ca trebuie sa vb. cu sora-mea pe net, si sunt la birou, iar la 16.30 cand termin cu ea dau o tura prin oras.
Janina ma bucur ca ai calculator. Cu cat l-ati luat? Ce caracteristici are?
Trebuie sa luam si noi si acum testam terenul.
Cata eu nu vreau inca, numai dupa 1 ian. Sa speram ca va tine cont de parerea mea. Hainele pt. spital sunt pregatite in dulap, doar trebuiesc aruncate in geanta.
gio
si bb Marco 37+
anasebe spune:
Cedez nervos!

Chiar nu naste nici una? Hai ca pe Maraki o inteleg - noroc cu cofetaria, dar Bombo, Ank ce-or face???
Cata Imi placi. Esti 100% decisa sa nu nasti pana de Revelion. Pai atunci, asa sa fie. Sa stea Bia la caldurica pana vrei tu.![]()
ana sebe 36 fix
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
marchplayer spune:
Azi este bataie pe calculator la mine, abia am reusit sa-l smulg pe Robert de aici sa vad si eu ce s-a mai intamplat si deja ma intreaba daca n-am terminat! Ufff!
Ia auzi, Maraki se plimba pe la cofetarie in loc sa nasca!
Celelalte doua ce or mai face?
Nicole si eu am un buric belit de mi-e teama sa nu plezneasca!
Janina sa stapaniti sanatosi calculatorul...voi nu va bateti pe el?
Giova tu nu nasti maine! Pofta buna!
Cata tu..nu stiu ce sa zic dar parca vad ca nu treci anul fara Bia in brate!
Ai dreptate Mirela, doar voi doua intrati cat de cat constant, restul mamicilor cred ca nu au timp sau inca nu s-au adaptat! Tatiana n-a intrat deloc dar ea saracuta are trei copii de care trebuie sa se ocupe!
Ii mai cedez putin locul lui Robert si revin mai tarziu poate mai avem ceva vesti de la fete!
daniela 34 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
A venit si tati al nostru home...
Si mergem sa papam..facem injectiile..azi avem doua:si clexane si pregnyl...
Si apoi o sa dormim putin...
Ca sa fiu fresh la intilnirea cu placintica noastra...deseara..
Va pup...
Cata..sa stau cumintica..
Sa nu-mi faci vreo surpriza.....
Hai..
toate burticutele...
Nicole
32 fix