Mamici de septembrie-octombrie 2006

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Avalon mersi mult de raspuns si sper sa fii si tu cat de curand printre noi cele cu burtica....daca vreti puteti sa treceti si la mine DPN 19-09-2006.Sa vedem ce va zice si d-na doctor....
nunta noastra http://photos.yahoo.com/drandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Sarcina usoara fetelr si sa fiti sanatosi cu totii:).

Leditia...daca vrei poti sa cumperi si aici utro...si pregnyl..alina anul trecut numai de la cele 3 farmacii si-a luat. Poate nu aveau acu'...ma gandesc..dar oricum daca le spui mumos la farmaciste sa-ti comande ceva iti comanda si pamant de pe luna...bilivme ca-s patita:). Asa ca ..in caz ca ai nevoie...du-te mumos la farmacie (ti-o recomand cu caldura pe aia de la banci...daca vrei pot vbi eu insami pentru astea dar cu siguranta o poti face si tu pentru ca is de treaba fetele si te ajuta daca le spui care-i baiu':)..)...deci du-te...spune-le ca ai nevoie si ele iti comanda ce vrei . Pana cum eu am facut asa cand am avut nevoie de ceva si mi-au adus (atat la farmacia din trus cat si la cea de langa banci...probabil ca si la cea din oras se poate pt ca patroana de acolo e aceeasi cu cea de la banci). So...numai bine...si daca te duci la Fawaz luni (vezi ca are consultatii de la ora 12..dar e bine sa fii mai iute ca-i nebunie la el...si sa nu te puna puia gaia sa platesti consultatia ca esti gravidutsa si nu-i nevoie...te pui la rand..si intri la el cand ti-a veni vremea...daca stai pana marti merg eu cu tine..asa luni trebuie sa fiu la bucuresti la ora 9).
Test de sarcina clear blue am luat eu de la banci acu o saptamana...probabil ca e f cautat:D...de obicei aia e o farmacie f bine aprovizionata...ca deh...nu suntem chiar la capatul lumii:)). Aide pup fetele si numai bine sa aveti:).

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
Acai,ma bucur enorm pt tine.Eram preciiiisaaaaaaaaa...vb reclamei..
Sarcina usoara si bb sanatos.
Dana, daca erau si aici,as fi luat si nu as mai fi batut drumul pana la Cta azi sa-mi iau utrogestan si magneziu cu B6..insa surpriza si la Cta..Ba farmacii inchise,ba cu inventar..ba nu aveau..sa mor cu nervii si alta nu.Pana la urma gasi utrogestan,da nu magneziu din ala..insa cand oi gasi imi iau un bax!
M-am gandit sa le spun sa aduca,dar apoi mi-am adus aminte de o chestie pe care am patit-o acasa(in orasul natal adica)..si anume,nu era mercilon pe niciunde,dar aduceau la comanda..insa am avut supriza sa nu aduca ca n-au gasit la depozit, iar eu sa schimb AC-urile..asa..o luna o chestie,alta luna mercilon..ceea ce nu era bine deloc!Asa ca.. daca patesc asa ce fac?De aia nu ma pot lasa in baza lor..
La Fawaz o sa merg luni,marti..deocamdata nu stiu,trebe mai intai sa aflu un nr de taxi ca io nu urc pana acolo pe jos nici batuta.
Si apropo ce faci la sub.asta?ha?
Cam atat fetele..ca sunt obosita si m-am si umplut de nervi azi si-am inhalat la fum de tigara,mi-a fost si rau..nu ca acu mi-ar fi mai bine..
Va pupic dulcic..

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Acai, te felicit din tot sufletul pentru bebe, abia astept sa ne dai amanunte de la doctor. Eu nu mai am rabdare pana luni...Niciodata n-am asteptat lunea atat de mult cum o astept acum!

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Acai multe felicitari pentru bebe.Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bebel sanatos.

Inni.

Mergi la inceput

Am o intrebare pentru gravidutzele care locuiesc in Bucuresti.
Unde va duceti sa va faceti analizele? Ma refer la cele care nu sunt decontate de stat (toxo, listeria etc, etc).
Ca eu sunt in ceata.Am vz ca la Medsana sunt niste scoruri mari,la Cantacuzino, unde sunt mai mici, am inteles ca nu prea sunt bine facute.Nici nu stiu unde sa ma duc.Si as fi vrut sa rezolv saptamana asta.

Voi unde le faceti?

Mergi la inceput

inni eu le-am facut la clinica IDS.Scumpe sunt peste tot insa.Poti suna la IDS si poti intreba de preturi,in functie de ce-ti da dr.de facut.
Pupici cu lipici.
PS:nu incepe nimeni cap.2?Ca deja se termina si pag asta-ultima.
Sa nu uite si de listuta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Neatza, burticoasele mele!!
Am fost vineri la doctor, a confirmat sarcina, este foarte mica, 3 saptamni,azi am intrat in saptama 4, suntem mari...., este bine fixata, mi-a dat sa iau utrogestan(am lipsa de progesteron, ovare micropolichistice), acid folic si cam atat! Mai ma duc peste zece zile la el, cand va fi sarcina un pic mai mare, sa o masoare sa vedem DPN.
Va pupicesc pe toate!

P.S: Si eu zic sa se inceaoa un nou capitol cu listuta...Leditia vad ca tu eti mai mereu pe aici, ce ar fi sa ne organizezi tu? Sper ca nu am suparat pe nimeni!

Floricika4+

Nunta

Mergi la inceput

Subscriu si eu la ce a propus Floricika.Pe mine nu ma deranjeaza.Cine are mai mult timp de stat pe net si pe forumuri...sa preia si "functia" de organizator.
Numai ca pana sa se actualizeze pagina la mine cu mesajul Floricelei, am apucat eu sa deschid capitolul 2.

Va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Fetele sa continuam discutia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607" target="_blank">AICI
Floricika nu e nevoie sa incep eu un nou capitol,uite fiecare care vrea sa deschida,deschide noul capitol,spune la ultima pagina la cap. precendent ca s-a deschis un nou capitol si pune linkul.
Iar la noul capitol pune linkurile cu ccc capitolele precedente.
Nu are importanta cine-l deschide..insa sa nu uite de ce-am scris mai sus.
Va pupic dulcic.

POZE

Mergi la inceput