Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb cum stati voi cu somnul. Eu am o mare problema. Nu pot adormi decat daca stau culcata pe burta. Iar acum, de cand am aflat de bebe, sunt mereu stresata ca nu cumva in somn sa ma intorc pe burta. Asa ca mai mult nu dorm decat dorm. Ca sa nu mai spun cate ore imi ia pana sa reusesc sa adorm...
I wish I were an angel...
Poze diverse
Leditia spune:
Anangel eu n-am probleme(stres) ca dorm pe burta..apropo asa dorm si io.Insa eu nu adorm mey..deabia pe la 2-2,30..Bine ma trezesc la 10,30-11,30..Uneori mai dorm si ziua..ca pic efectiv de somn..casc intr-una.Mereu cand am fost insarcinata am avut problema asta..seara deabia adorm si ziua as dormi mereu..Acum e ok,ca stau acasa,insa la celelalte sarcini,ba trebuia sa merg la scoala si aveam trezirea la 6 si eram nauca de cap toata ziua,ba la servici..
Eu tot cu starea aia de greata is pe cap.. deabia am mancat laptele cu cereale,ca din dec am renuntat la micul dejun insemnand cafeaua si l-am inlocuit cu lapte cu cereale..Deh..incerc si eu sa ma hranesc mai normal.
Anangel,voiam sa te intreb ceva..clear blu nu se face fix in ziua in care trebuia sa-ti vina ciclul?ca eu asa citisem mai demult..si acum stateam si contemplam ca bine ca n-a fost la farma ca dadeam banii degeaba pe el..ca la mine a trecut ziua aia..ca stiu ca mai e si scump rau.
Pupici.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Leditia spune:
quote:
Originally posted by floricika
Leditia lamureste-ma si pe mine, tu nu ti-ai facut nici un test pana acum?
Nunta
Nu floricika.
Cred ca am mai spus,dar cum esti noua,o sa-ti mai spun si tie.Nu mi-au iesit niciodata testele astea.Iar asa ca sa-ti mai spun o chestie,pe care doar pers.apropiate mie o stiu..am stiut ca-s insarcinata cu putin dupa conceptie..ha?ce zici?chiar daca m-am protejat si de 2 ori am ramas cu prezervativ si nu planuisem asta!
Mereu m-am increzut in instinct..pt ca ccc corpul meu spune mai mult decat 100 de teste.
Eu as fi avut nevoie de testul de sange doar sa il arat dr.pt ca am probleme cu coagularea si-mi trebuie neaparat tratament!!!
In rest,pt mine nu ma intereseaza..eu stiu.

Si crede-ma am fost de 3 ori insarcinata,iar la a doua si-a treia sarcina m-am dus la dr.la cateva zile, dupa ce ar fi trebuit sa-mi vina ciclul..spundandu-i ca-s insarcinata si am pierdut o/respectiv doua sarcina/i..Da ma rog..nu mai intru in detalii..cine ma cunoaste,imi stie si povestea si chiar nu vreau sa ma intristez aducandu-mi aminte de momentele acelea de disperare si groaza.
Hmmm..ce zici,te-am lamurit?
Apropo..testele astea dau niste rateuri..de numa numa..:))..la fel si testele de ovulatie.Si nu de putine ori am vazut fete cu teste iesite negativ,dar erau insarcinate( printre care si cazul meu..apropo am avut 3 confirmari ecografice)sau le iesea pozitiv..si de fapt nu erau..
Hai te pup si sper sa te fi lamurit.

POZE
floricika spune:
M-am lamurit acum. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, si sincer iti tin pumnii ca de data sa ajungi burticoasa cu bine pana in septembrie!! Sa iti spun si eu ceva?
Eu am stiut ca am ramas insarcinata cu o saptamana inainte de venirea ciclului si desi eram pe tratament si sansele sa raman erau mici, eu aveam o speranta in mine si un optimism....cum nu am avut niciodata. Si desi ciclul meu era f neregulat (47,32, 36 zile) - tocmai de asta sansele sa raman erau mici- in ziua 31 m-am dus la farmacie si am facut un test....Si asteptam sa vad a doua liniuta pentru prima data in viata mea! Si ea a aparut! Stiu ca exista femei care simt cand raman insarcinate dar nicodata nu m-am gamdit ca fac parte din categoria asta. Suntem niste norocoase!
P.S: si eu mai am ganduri negre legate de sarcina, sa se fi fixat unde trebuie, sa ramana unde trebuie....dar nu pot decat sa sper ca junior abia asteapta sa ne intalnim si ca totul va fi bien
Hai ca m-am lungit cam mult....
Nunta
Leditia spune:
floricika,eii..vezi?Pe mine cei apropiati m-au crezut,insa pe forum n-am spus niciodata pana acum,sa nu ma ia lumea de paranoica,cum ma luau dr.
Nu-ti face griji,bb e bine,mananca sanatos,menajeaza-te(nu te suprasolicita) si fa-ti analizele.
Eu nu am stiut ce am..si cum spuneam..dr ma plimbau pt ca nu ma credeau cand spuneam ca-s insarcinata..si ma chemau peste 2-3 sapt..cand eu pierdeam sarcina..Degeaba le spuneam eu ca sunt,ca am pierdut o sarcina..sau doua..auzeam doar trebe sa pierzi 3 ca sa fie ceva in neregula cu tine,nu poti face copii si basta..numai D-zeu tine copii.. e de natura genetica n-ai ce face,nu poti avea copii..si tot felu de din astea..
Nu mi-au dat analizele ce trebuiesc date in astfel de cazuri..de parca le-ar plati ei..ca doar multe din analize se platesc..
Ma rog..asa am ajuns eu in vara la dr.Tutunaru,cand am zis ca vreau un bb,dar nu inainte de a afla de ce pierd.Dl.dr mi-a spus din prima ca nu e de cauza genetica...si mi-a explicat ce si cum..si mi-a spus ca sigur or fi probleme cu coagularea...Asta a si iesit la analize.
Eu fac acum cam jumate din tratamentul lui,insa dr.T nu da tratament fara sa vada test de sange(nu betisor) sau ecografie.Asta pt ca astea sunt cele mai sigure.Asta pt ca in tratament e inclus si pregnylul,care nu se da asa dupa ureche..
Mie mi-a zis ca atunci cand imi sopteste instinctul sa merg sa-mi dea tratamentul..insa m-am rugat ieri de asistenta sa ma programeze mai devreme si nu s-a putut..mai devreme de 23.Eu oricum vreau sa merg si aici la dr.Fawaz,pt ca Buc nu-i la 2 pasi si cum n-am masina e mai greu sa ajung in Buc in caz de probleme.O sa merg sapt asta care vine,ca o sa am 6 sapt si o sa se vada sigur,sigur la eco(ca nu stiu ce ecografe or fi aici,mai performante sau mai din 1900 toamna)Sa vedem ce-o sa-mi zica si dr de aici.Oricum la dr T tot vin..
Eu spun ca de data asta o sa fie bine,stiu ce am,o sa-mi iau tratamentul sapt asta care vine(poate mi-o prescrie dl dr.Fawaz) sau cel mai tarziu lunea cealalta..si-o sa fie bine.Doamne ajuta!
Si ma bucur ca mai e cineva ca mine,ca ar fi zis lumea ca-s nebuna
sau paranoica..
Te pupic dulcic si-ti dau un sfat nu te stresa!Gandeste pozitiv,ca sunt sigura c-o sa fie bine!
Sti am un test barza..asta ca n-am rezistat tentatiei..poate o sa-l fac dimineata..insa mie barza si femina (ca de astea am folosit mereu) nu mi-au iesit niciodata,desi eram..Cineva drag mie imi spunea ca-s un specimen aparte
..raman cu preze(deci ma incadrez la alea..0,1 sau 2 %),stiu dinainte ca-s insarcinata,nu-mi ies testele..care iar nu-s sigure 100%..doar cel de sange..pe care nu l-am facut niciodata..voiam acum,insa aici iti dau rezultatul in 2 sapt..pe cand la medsana in Buc. ti-l da in aceeasi zi.
Pupici si multa sanatate tuturor.
POZE
Paps spune:
Buna mamici!
Am ajuns si eu azi la ecograf si l-am vazut pe
care are acum 1 cm, e mic si dragut si din spusele doctorului are tot ce-i trebe la varsta asta!
Mi-a dat o lista de analiza cu care sa ma prezint cand sunt gata ca sa vedem daca e vreun bai!
Probleme cu somnul am si eu in sensul ca ma trezesc noapte pe la 3 si timp de 1 -2 ore ma uit pe pereti. Sa ma scol nu-mi vine ca sunt obostia si tot nutresc speranta ca-mi trece si adorm.
Super ca v-ati apucat de listuta!
Deci dr. meu este Gliga Flaviu din BV, DNP este 01.09.06
Cat priveste "burtica" ei bine la cei 1.70m avem 63 kg -in crestere :-))!
Week-end placut! 
alinamoro spune:
Buna gravidutelor! 
Ce faceti?
Eu bine, tot asa fara simptome. ![]()
Flavia, eu am pus 11 kg cand am foast insarcinata cu Dragos si le-am dat jos imediat dupa sarcina, chiar mai multe. Ce bine ar fi sa fie si acum asa!
Paps, felicitari pentru "1 cm"! Noi avem putin mai mult, 17 mm.
Leditia, da, iti poate prescrie reteta medicul de familie sau medicul ginecolog.![]()
Anangel,poti dormi pe burta, nu te stresa. Si eu tot pe burta dorm.
Mai nasol va fi in ultimele luni cand nu vei putea dormi din cauza burtii prea mari.![]()
Va pup pe toate, sa aveti un week-end placut si fara greturi.
Alina
(5+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Leditia spune:
Alina nu sa prescrie pur si simplu..ci sa dea reteta compensata!Ca stiu ca retete se prescriu si de-o parte si de alta,dar eu stiam ca pt compensate/gratuite trebuie sa mergi la dr. de fam.Asa mi-a zis mie dr.mea de fam.mai demult..adica daca-mi prescrie vreun tratament dr ginecolog sa merg la ea sa vada daca mi-l poate prescrie ca si compensat..Nu stiu daca m-am facut inteleasa
..
Pupici.
POZE
anangel_lexi spune:
Leditia, testul Clear Blue poti sa-l faci oricand incepand cu prima zi in care trebuia sa-ti vina ciclul. Dar nu-i neaparata nevoie sa-l faci in ziua aia. Eu l-am facut la 4 zile dupa data la care trebuia sa-mi vina ciclul luna asta.
M-am programat pentru luni la doctor. Sunt curioasa ce-o sa-mi zica, mai ales ca nu mi-am facut testul de sange, m-am basat doar pe "betisoare"
I wish I were an angel...
Poze diverse