Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA Si eu stiu ca e ceva sirop minune (un pic ....drog),tipa cu italianul a l-a folosit si a fost eficient.Trebuie s-o intreb cum ii zice...Si fetita are un an si trei luni si nu pare drogata
DANIELA ...sunt bomboane,nu stiu de ce aici li se zice saloane, nu ma intreba ????

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina te impusc...nu vreau sa nasc acum...si plus de asta nu am nici un simptom...asa ca mai sta acolo.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

A venit Robert dupa mine..s-a trezit si a vazut ca nu sunt si o fi zis ca mi-e rau sau mai stiu eu ce!
Ce aiurea este la voi acolo..sunteti pe cont propriu. Adica te descurci cum stii cu colici si alte cele...ca ma gandesc ca in prima luna avem nevoie de atatea sfaturi, ex: colici, buric, baie, iritatii...

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

URSULINA dar cine a zis ca si RAISA e intoxicata?
Nu strica regimul...asta e adevarat,dar ce jumari au fost alea?

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Va pup si va urez noapte buna in continuare....noi am plecat in pat poate reusim sa adormim1

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

URSULINA vezi ca si CATA zicea azi ca tine ca n-are nici un simptom...si dupa vreo doua ore i-a picat dopul,sau macar o parte
Poate la tine ies doapele prin piele ...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Moni au fost jumari (care prin natura lor sunt fff grase) pe care se pare ca organismul micutei nu le-a mai suportat. Pt ca pana atunci nu am mai mancat asa gras cu ea in burtic.
Tot ce apare pe corpul mamei (gen intoxicatie) mai intai este in lichidul amniotic, pe care bbita il inghite, apoi apare pe ea, bbita elimina o parte din ele inapoi in lichid, apoi apar pe mine sa ma avertizeze ca bbita are ceva. Cam acesta este ciclul.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Noapte buna DANIELA!
Hai ca mai stau putin cu voi...pana incepe MARIO sa urle,eventual!
Ma pun sa citesc presa de maine...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

MoniAr fi o chestie ... sa iasa prin piele...Dar nu curge nimic din ele.
Iar de nascut nu nasc sigur pt ca am visat azi dimi ca am sarit din tren in orasul Focsani ca cica acolo aveam casa in vis ... si pe drum spre casa a inceput sa-mi curga un lichi pe picioare, iar cand am ajuns acasa aveam si dopul iesit. Asa ca ... nu nasc pt ca la mine sunt visele exact invers. Si in plus de asta ce sa caut eu tocmai la cucuietii din deal? Auzi Focsani...

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

URSULINA cine ti-a explicat ciclul asta? Pai ma pun si eu la regim,fara ciocolata de exemplu! Desi la mine s-a obisnuit biata bebelina cu de toate!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput