Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Mario doarme acum ca i_am facut baie si de obicei doarme. Sper sa doarma pana pe la 1 si apoi sa ii dau sa pape si iar asa pana maine . Ca azi a urlat destul bine ca a dormit azi noapte.
Irina
Ursoaica spune:
Daniela EU AM DESCHIS LISTA. De joi cate putin ... pana au acaparat tot corpul. Si sunt mici ... iar daca ma scarpin se umflaaaa!
Ma enerveaza rau de tot....De maine regim!!!!!!!!
poze
Ursoaica
38+
monica70 spune:
Ce-ati mancat bre???
Ca eu n-am reusit nici dupa un kg de saloane de pom, kg de cozonaci plus..."porcariile" de sezon sa ma intoxic 
IRINA si eu am dat de articolul ala! Sper sa intru in partea cealalta a statisticii...tot am eu pile cu statistica ![]()
MONI 38+
si
DIANA

marchplayer spune:
Apropo Irina, la tine vine medicul pediatru acasa sau trebuie sa mergeti voi cu Mario?
De la ce ti-au iesit bubele alea Ursoaico? Ai facut alergie la ceva?
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Da, am descoperit intr-un final ... de la jumari. Mama lor de jumari ... cine o mai manca asa ceva!!!!!!!!!
poze
Ursoaica
38+
marchplayer spune:
Aha! Mie mi-a iesit doar o bubita si m-am dat pe ea cu o solutie mentolata sa nu ma mai scarpin! Cine ti-a spus ca trebuie sa tii regim?
Monica.."saloane de pom"? ce sunt alea?
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
URSULINA ai fost la medic?
Sa iei REDIGEST de la HOFIGAL ca iti trece urgent! Si e natura 100%!
E probat de mine,cand am mai avut alergie nu mi-a trecut cu ce mi-a dat dermatologul,dar cu REDIGEST mi-a trecut! Da-i un google si citesti mai multe de el!
MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Si ce are mai dc nasti cu bube? Poate nasti mai repede
. Eu vreau sa nasti anul asta nu stiu de ce ca asa mi_a venit mie acum.
Monica documenteaza_e bine cu colicii ca e jale .Acum pe bune preferam sa ma doara pe mine ceva decat sa stau ca o tampita neputincioasa si sa nu poti face mai nimic. Azi am luat un sirop si mai imi aduce miercuri un prietne din tara un sirop minune cica . Deci sa vedem.
Daniela nu vine nimeni acasa tre samerg eu luna de luna . Deci bine ca ai zis sa sun maine sa fac programare.
Fetele dc dispar subit nu e pt ca nasc ci pt ca ori s-a trezit micul terorist ori pt ca tre sa fug la culcare.
Irina
Ursoaica spune:
Pai singura metoda de a elimina toxinele din organismul bbului si apoi din al meu este ... regimul... Mi-am pus in functiune toate "pilele" de medici si rezultatul a fost unanim REGIM macar 2 zile. Si asta tocmai acum cand este atata mancarica buna

.
poze
Ursoaica
38+