bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 3

Amaya spune:
Va multumesc mult pentru urari.
Magga, eu i-am dat lui Andrei Baby Biotics si si-a revenit foarte repede si cu scaunul si cu apetitul (care am observat ca scade binisor dupa un episod de genul acesta).Crinuta, poti sa-i dai si lui Rayan, se da un pliculet pe zi, in lapte.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

crinuta spune:
Amaya, voi incerca dar vreau totusi sa ii fac coprocultura si eventual si antigen giardia.
Crinuta si Rayan

Ubi spune:
Amaya - La multi ani!
Anda - sper sa prinzi soricelul. Maaama ce m-am distrat citind
Crinuta- sanatate lui Rayan
Sunt in trecere ca o cometa pe site. Va pup pe toate, noi suntem bine.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

amo2004 spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS! Sa ai parte de o viata minunata!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

amo2004 spune:
Si acum sa o luam in ordine cronologica:) Sper ca toti piticii, mamicile si taticii au avut parte de un Craciun frumos si linistit! Pentru noi a fost motiv dublu de bucurie, fiind primul Craciun cu puiul nostru, in casa noastra, asa ca am avut sufletul plin de bucurie si implinire.
Bestutza, felicitari pentru burtica!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Asteptam poze cu burtica
. Si nu ne uita
Anda, soricelul e "for real"? Al meu sot spune "avem un soricel" atunci cand mai umbla flamand pe la cratite, si mananca direct din ele. Super Gelu-catelul, il inteleg pe Valu.
Crinuta, v-am vazut pozicile "mergand". Felicitari! Progresam si noi, dar inca nu ne dam drumul singurei. Si plange de mama focului daca se dezechilibreaza si cade. Ai vostri cum au trecut de faza cazaturilor?
Magga, nici Mihai nu a inteles prea multe din vraful de cadouri, pentru el sunt mult mai interesante cablurile, telefoanele, interfonul. Cu jucariile nu se joaca mai mult de cateva minute, desi petrecem timp cu ele, ii aratam cum sa le manevreze si ne straduim sa ii cumparam jucarii cat mai captivante si educative.
Kita, nasol cu masina, dar las ca fiarele se repara. Bine ca nu a patit nimeni nimic!
Mai fetelor dar ce de bunatati facurati voi! Eu prajiturile le-am comandat, recunosc! La noi in casa in afara de mine nu se omoara nimeni cu dulciurile asa ca nu prea fac si deci nici dexteritate n-am. Mi-ar lua cateva ore sa ma invart printre strachini pentru o prajiturica acolo si daca rezultatul nu e garantat mai bine nu ma mai incurc
Leta si Amaya, mai dar ce secretoase sunteti: "grup", "divizie"...hmmm ce o fi, ce o fi?!?!
Altfel noi raportam 10,650 kg si 77 cm, la 11 luni jumate. Crinuta, te rog sa ne modifici in listuta, ca e deschisa pe userul tau.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

tomasa spune:
La Multi Ani, Dragos! Sa fii sanatos, fericit si norocos si sa ai o viata frumoasa!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
La Multi Ani tuturor Stefanelor, Stefaniilor si Stefanilor! si cu intarziere Cristina si Cristian!
Cu speranta ca nu voi uita pe nimeni: Gabiu, Ana Maria, Shobo, Amary, Gabry, Oana Cretu, Carlota, Alina Maria, Alipiticot, Ja si Lilly va urez la multi ani! sa va traiasca copiii!
De asemenea, la multi ani Bdana si Ixxi,sa va traiasca micutii si scuze pt. intarzierea provocata de motive independente si obiective!
La Multi Ani fericiti, Amaya! cu aceleasi scuze...
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

gabry spune:
Buna fetelor!
Multumim de urari si uram si noi tuturor celor cu nume de Stefan,Stefania si toate derivatele,sanatate ,fericire si La multi ani.
Noi am avut si avem mari probleme,Elena a luat un virus care cica e in aer si are diaree si vomita saracuta si sufletul din ea.Nu maninca nimic si sint disperata,colac peste pupaza ii mai ies si maselele de sus si plinge de ti se rupe sufletul.Dintr-un craciun fericit s-a transformat intr-un chin,nopti nedormite...si multe plinsete.Mi se rupe sufletul vazind-o in starea asta,neputind sa o ajut cu ceva....mor!
Mosu' a fost bogat ca am fost cuminti,dar ce folos ca nu am putut sa ne bucuram de cadouri,mai am inca de desfacut cite ceva,ca chiar nu m-au interesat si nici nu am avut timp sa le deschid.
I-am dat medicamentele si speram intr-o ameliorare grabnica,oricum va mai scriu.
LA MULTI ANI AMAYA!