bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 2

V. Erica spune:
Arata usor crocant, insa cand l-am taiat era numai bun ... Buna idee sa faci mai multa crema. Eu am folosit Almette..
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Leta spune:
Amaya, la ce "divizie" din grup lucrezi?
Leta si un bebe
POZE DE DECEMBRIE
want my life back

PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, mi-am adus aminte ca spuneai ca azi pe 25 este ziua ta?
DAca da, !!!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Amaya spune:
Buna seara fetelor...sper ca ati avut un Craciun Fericit si ca Mosu' a fost darnic.
Crinuta, imi pare tare rau ca Rayan are probleme tocmai acum de Sarbatori...eu, cand a avut diaree Andrei, l-am trecut la dieta completa, adica lapte Humana HN, cereale de orez de la Nestle, la masa de fructe numai mar copt cu banana si supa din piept de pui (fiert separat), morcovi (cea mai mare parte), dovlecei si o felie de telina, si a stat cu dieta asta pana si-a revenit complet scaunul.
Leta, telecomunicatii (internet, telefonie, etc)...
Patricia, da, ti-ai amintit bine, am mai imbatranit cu un an...multumesc mult
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

crinuta spune:
Amaya, La multi ani!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita pe toate planurile.
pupici
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Amaya La multi ani! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta.
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

magga spune:
Dragelor, sper ca ati fost rasfatate, ca v-a adus mosul ce-ati vrut voi, ca n-ati facut prea multe excese si ca poznasii grupului v-au daruit cel mai luminos Craciun din existentele voastre.
Bestutza, sa fie intr-un ceas bun.
Amaya, sa cresti mare, fericita, sanatasa si tot la fel de frumoasa.
La noi totul s-a petrecut cu bine, nimeni nu s-a certat, desi statistica sustine ca cica multe cupluri se hotarasc sa divorteze in noaptea de Craciun, mincarea a iesit delicioasa, pot spune ca toata lumea s-a regalat, Hana a primit un munte de cadouri din care n-a priceput mare lucru, dar s-a culcat la doua noaptea, iar poze nu avem, pentru ca aparatul foto l-a distrus domnisoara mea cam acum o luna, iar mosul n-a priceput ca ar fi fost o idee buna sa-l inlocuiasca.
ERica v-am admirat pozele si pot spune ca semeni cu o fosta profa de-a mea de care-mi placea f tare.
Iti aduci tu oare aminte cum ai facut acum n luni ca sa incarci Cutiutza muzicala pe net? Am un cd f linistitor pe care l-a primit copila de Craciun si as vrea sa-l impart cu voi.
Sarbatori fericite

magga spune:
Crinuta, imi pare rau ca micul cirliontzat a aavut probleme tocami de sarbatori. Probabil ca tu stii deja, dar de ma bag si eu (zodia o fi de vina, ca tot vorbeati de sagetatori), poti sa-i dai probiotice cind are diaree, cred ca in Romania se cheama Bioflorin sau Ecoflorin, ceva de genul asta. sanatate.
Anda,

crinuta spune:
Rayan nu mai are de ieri diaree si nici mucus nu am mai gasit si sper sa nu mai gasesc.
E vesel, starea lui generala e foarte buna, macar atat.
pupici
Crinuta si Rayan