Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
Am vazut pozele cu Stefan in zapada si cu Alma nazdravana!Tare scumpi amandoi!
Mada faine peripetii ati avut ieri!Frumoasa Craciunita ta!(am vazut pozele)
Daniver31 felicitari pentru canin!
Noi avem poze noi si pe pagina lui Alesio si in Yahoo!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Salut!
Am mai vazut o Craciunita draguta, pe Ilincuta lui Mada.
Vreau sa va cer si eu un sfat. Sunt exasperata de fie-mea care nu mai vrea sa se culce mai devreme de 10,30 seara. Pana acum o luna si ceva adormea pe la 9, rar mai tarziu. De multe ori adormea instantaneu dupa ce bea lapticul de seara, alteori se mai juca vreo jumate de ora si gata (de pe la 9 luni o adorm cu mine in pat si dupa aia o mut in patutul ei).
Nu stiu ce s-a intamplat la un moment dat ca nu a mai vrut sa se culce, s-a invatat sa vina si tati cu noi si daca nu suntem amandoi acolo zbiara de mama focului. In plus, nici vorba sa mai adoarma imediat dupa laptic, sau dupa jumate de ora. Si nici sa se joace in pat nu mai vrea, urla ca din gura de sarpe sa nu cumva s-o culci, vrea numai in sufragerie.
Sunt la capatul rabdarii, ieri a trebuit sa stau jumate de ora cu ea in brate protapita langa brad, altfel incepea sa planga de mama focului. Si a adorimit la 11!
Voi cum procedati?
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andora spune:
Salut fetelor!
Mi-era dor de voi, ieri a fost o zi plina si n-am mai avut cand sa intru, dar m-am uitat la pozele Almei si ale Stefanutului in zapada , ca si pe Robert cu bunicutii cei tineri si, normal, cu zapada si ii pup pe toti ingerasii scumpi
Daniver, super baiatul tau cu motul, a ales ca fiica-mea verigheta prima , bine ca avem si noi pe cineva care ne seamana la graba la maritat . Felicitari pt canin!
Mada, ufff, mi-a stat inima-n loc cand ai zis de cazatura din leagan . Bine ca n-a fost inalt si ca nu era beton dedesupt, bine ca era noroi... Tiii si ce scumpica e in costumsul Craciunitei
Eu ieri am fost mamica de doua maimutele, fiica-mea plus nepoata de 3 ani. Nu ma intrebati ce dispute si ce plansete s-au iscat, ce aventura sa mergi cu amandoua la supermarket, dar si ce giugiuleli... am pus si cateva pozici... am mai primit o papusica cu rochite...
Inchei, o zi buna tuturor si suflete insorite, ca cerul e taaare innorat si tern in Bucuresti
PS: Naty, noi seara adormim invariabil dupa 22.30 de cand eram in burtica . Nu stiu ce sa faci cu Dodolina, dar si a noastra are asa un chef de topaiala si joaca seara orice i-am face, n-au mers bai facute devreme, stomac umplut, masaj, pacaleli, nimic. Astept si eu o solutie
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Multumim de aprecieri fetelor,DANIELA(si voua numai bine),IOANA,NATY,ANA,ANDORA, la toate si la puiuti!
Am vazut si eu poze cu pitici dragalasi,Stefanel(mama da ce zapada faina,),Alma,Gogo,Ilinca...super copiii...si ce fain ca schiati Ana,eu inca nu am ajuns anul asta,dar vreau sa merg in ianuarie.
Sa ne traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi,!
IONELA, si pt voi si asteptam poze!
LA MULTI ANI si voua LORENA, si pt Radu.
DANIVER31, si voua si felicitari pt canin!
Azi am facut si noi ultimele vaccine,gata pana la 2 ani jumate am terminat...si asa de cuminte a fost Robert,incredibil...abia a plans un picut cand la intepat dar i-a trecut repede...erau ceva copilasi plangaciosi acolo,si Robert se uita incruntat ce se intampla?!...imi era frica ca va incepe si el sa planga dar nu,el a inceput sa vorbeasca si sa rada ....puiul meu drag.
Fetelor va si va doresc numai bine,sanatate la puiutii bolnaviori.
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
lorena_andreianu spune:
Naty, Andora, parca vorbiti de fiu-meu... Asa si noi ne stresam ca nu mai vrea sa se culce. Si tot de cateva zile... Dupa baia de seara si lapticul aferent, pauza. Sta vreo ora pana sa se culce. Si nu sta in adevaratul sens al cuvantului, ci se da jos din patul mare, se urca, trage cartile din biblioteca, stinge si aprinde lumina, canta, eu trebuie sa-i numar degetele (stiti voi: asta merge cu purceii... cine m-o fi pus sa-i arat!), sa ne frecam nasucurile, sa ne dam cu crema pe maini (aia de la mine e invatata) si multe, multe.
Deci aveti sau nu solutii???
Zilele astea m-am uitat la poze si am pus si noi, daca vreti sa vedeti ce mai facem in ultima vreme. Aveti link aici.
Pupici.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Naty spune:
Andora da ce bine-ti sta cu doua maimutici in brate!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
Spunem si noi cu intarziere. La Multi Ani! tuturor Cristinelor, Cristianelor si Cristienilor
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de Sf. Stefan
mina spune:
Salutare
Cu intarziere si umile plecaciuni uram si noi un calduros La Multi Ani tuturor celor cu numele de Cristina-Cristian si celor cu numele de Stefan!
Ne-am intors ieri de la bunici si taaare bine a fost sa alerge si altii dupa vizigot, nu doar subsemnata. Care vizigot a plecat cu o masea si s-a intors cu 4, conditii in care ma si mir de cat de bine-dispus a fost zilele astea. Acuma, dupa atata populatie in jur, normal ca ii cam pute numa cu ma-sa si se ocupa consecvent cu a scoate untul din mine. Dar poimaine vin bunicii incoace sa petrecem anul nou, asa ca mai iau si eu o pauza.
Off topic, eu mi-s cam suparata, caci ca o fatala repetare dupa ce anul trecut in ajunul Craciunului ne-a facut un dobitoc Matizul varza in parcare, ieri ce credeti ca s-a intamplat: un alt dobitoc a intrat intr-o masina care circula regulamentar si in inertia ciocnirii a zgariat 2 masini parcate in fata blocului meu. Normal ca una dintre ele era a noastra. In plus m-a sunat azi dimineata mama si mi-a zis ca fratele meu cu sotia si parintii ei au avut un accident aseara. S-au ales cu rani usoare iar masina varza (duca-se). Cel mai traumatizata ce cumnata mea care are fruntea plina de copci pentru ca a intrat cu capul in parbriz. Bine ca nu au patit nimic mai grav. Uf, cum vin toate, in perioada asta a anului mie zau ca nu-mi vine sa ma urc intr-o masina.
Acum il asteptam pe tati sa se intoarca de la munca si incerc sa ma inveselesc la gandul ca ne duce in oras sa ne cumpere cadouri.Nu prea imi reuseste dar ma straduiesc.
Va pup si aveti grija de voi toti!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andora spune:
Buna! Hihi, eu sunt bucuroasa ca ne-a venit tati acasa si acum plecam la plimbare... vroiam sa-i multumesc lui Naty de compliment, hehehe, nu sunt foarte nerabdatoare inca sa tin doua maimutele-n brate mai mult timp
Crismir, bravo flacaului pt curaj, despre ce vaccine e vorba? Eu nici nu stiu cand se mai fac...
Lorena, eee ce ochisori frumosi am vazut in pozele voastre, se vede treaba ca si tare "cumintel" bebele tau catzarator
Mina pupa vizigotul dintos . Ufff imi pare tare rau de fazele cu masina, groaznic, parca se-ngramadesc toate acum de sarbatori, vorba ta.... Sper sa treaca si sa-ti revina zambaetul pe buze si mesajele pline de optimism si haz... Tot off topic - decembrie e si pt mine o luna aiurea, pe 21 a disparut bunica, de Craciun a murit bunicul lui Miti, pe 1 ian mama maica-mii, tot in dec alti 2 bunici ai lui Miti... naspa
In fine, sper sa avem destula forta sa trecem peste orice ne-ar distruge buna dispozitie si sa intelegem ca lucrurile pe care nu le putem controla n-ar trebui sa ne afecteze... Va pupacesc si sa ne concentram asupra bebeilor care ne aduc atata bucurie si ne umplu sufletul cu iubire neconditionata si dragalasenie!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
danyce spune:
Mina. Sper sa-ti revina zambetul pe buze foarte curand si sa te bucuri din plin de tot ce ai mai important pe lumea asta:vizigotul si taticul lui. Multa sanatate cumnatei!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei