Dinti: totul despre ....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vad ca nu prea sunt cereale in meniul lui bebe. Ai putea sa ii dai fie amestecate cu lapte, faci un pireu si i-l dai cu lingurita, fie ai putea sa adaugi cereale la celelalte mese, la pireul de fructe, la iaurt... in felul asta mai imbogatesti hrana.
Eu ii dadeam baietelului meu cereale de doua ori pe zi cand avea 7 luni, dimineata si seara.
A avut si al meu diaree acum vreo luna si a slabit mult, dar a recuperat, trebuie sa ai rabdare, o sa se inzdraveneasca si al tau.

Daca vrei apasa pe linkul de mai jos si apoi intra la grupul de mamici care au bebei de aceeasi varsta cu baietelul tau. Acolo poti sa gasesti mai multe idei, mamicile discuta despre multe din problemele care apar la varsta asta.
Uite aici, Clubul scutecelor: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanny_nane spune:

iti multumesc foarte mult pentru sfat si as dori sa te rog ca atunci cand o sa am vreo problema sa ma sfatuiesti din nou ca mi-ai dat sfaturi bune si folositoare.Multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

este posibil ca din cauza eruptiei dentare sa refuze copilul sa se alimenteze zile la rand...pt ca de o saptamana fata mea de 1 an si acus jumate asa face...bea laptele si mananca cerealele fara tragere de inima, in rest cand simte gust de mancare gatita urla si isi scoate babetica. in disperare i-am lasat la dispozitie bucatele de paine, stixuri, bucatele de cremvursti, cascaval, pufuleti....o atrag oarecum dar nu mananca semnificativ, 3-4 gurite si gata, si asta imediat ce refuza mancarea gatita, deci NU vrea mancare gatita.
Face crize de nervi cu plansete isterice, cu tavaleli pe jos, ceea ce nu-i sta-n fire.
I-a erupt acu 2 zile un incisiv jos, altul e deja vizibil prin gingie, si e umflata gingia in dreptul molarilor de jos. Dar chiar asa sa ajunga sa fie morocanoasa, nervoasa si sa refuze orice i-am gatit si inainte manca frumos ?
Nu tin minte ca la fratele ei, de aproape 4 ani acusi, sa fi avut asa probleme legate de dinti. Lui i-au iesit fara sa simtim in asta un eveniment stresant. Fara urlete in miez de noapte, fara sa refuze papa asa cu indarjire si complet. Avea si el mofturile lui, evident, dar nu era sa refuze masa complet ca ea. Ea m-a dezarmat complet si mi-a dovedit ca nici un subterfugiu de-al meu nu e de nici un folos:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

Buna seara tuturor
Si eu am probleme cu fetitza mea de numai 5 luni, de o saptamana nu mai vrea sa manance, mai mult fortat ii bag cateva lingurite de mancare in gura si pe alea aproape ca mi le vomita, si am incercat si cu mancare(pt varsta ei nu orice mancare) facuta de mine si cu cele cumparate. Ei ii placeau f mult piureurile de fructe de la garber, hipp si nestle, imi manca cate 200g piure de fructe + 150-200ml de lapte la o singura masa, insa acum imi bea 100-150ml de lapte si cateva lingutite de mancare cu forta.
Si nici nu mai doarme ziua ca inainte, doarme max 2 ore si in astea 2 ore ies de 10 ori ca sa i mai misc carutul (ea somnul de dupamasa si l face afara in carut) inainte imi dormea cate 5 ore afara fara sa se trezeasca macar o data. Sa fie oare si la ea tot de la dinti?? Pana acuma nu i au iesit nici unul, si nici gingia nu i alba sau unflata.

Si nici agitata sau plangacioasa nu este, rade mereu, si nici febra nu face, la mine fata cea mare cand i au iesit dintisori imi facea febra cu 40, dar nu era agitata si nici nu plangea, si imi dormea f bine asa cu febra cum era, la fiecare dintisor ea a avut temperatura cu 40grade

Ally

Mergi la inceput

Tot asa a fost si baiatul cel mare sebi care are acum 4 ani si 5 luni nici nu m-am dat seama cand i-au crescut dintisorii la primii a facut putina febra si a plans putin dar nu prea mult ,dar cu dario care are 7 luni nu stiu ce sa fac ,de mancat acuma mananca bine la fel ca inainte de episodul cu voma si diareea si-a revenit complect,dar tot isi duce mana la gura si desi nu se vede nimic ii dau cu calgel desi isi face efectul pe monent iar dupa aceea incepe sa planga nu stiu ce sa ii fac ce sa-i mai dau.DE dormit doarme cam cate doua -trei ore apoi se trezeste si plange .Nu stiu efectiv ce sa-i mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Eu am mers la homeopat cu copilul si ne-a dat un tratament foarte eficient impotriva durerilor (chamomilla Ch 9). Efectiv am un alt copil. Nu mai plange in miez de noapte, nu mai e mofturos.
Intrasem in panica de nu mai stiam ce sa-i dau..mi-era si frica de atata paracetamol, calgel si dentinox.

KHRISU 21+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Multumesc pentru mesaj si sugestie ,dar de unde ai luat medicamentul de la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

De la o farmacie care are produse homeopate. Dar cred ca e bine sa cauti un medic hoeopat mai intai. Nu stiu daca e valabil tratamentul pentru toata lumea.

KHRISU 21+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vin si eu la subiectul asta atat de dureros. Fata mea se trezeste plangand de cateva zile, mai ales ziua, iar de doua zile nu mai vrea deloc nici un fel de papa in afara de tzatza. Am fost la medic si a consultat-o la urechi, gat, etc...n-are nimic. Sa fie dintii? Au avut si bebeii vostri reactii de genul asta?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Tot in legatura cu dintii am si eu o mare problema. Am un baietel de aproape de 11 luni caruia nu i-a iesit nici un dinte, si nici nu se vad semne ca ar aparea in viitorul apropiat. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Am fost acum 2 sapt.la pediatru si i-a prescris calciu si fier, pe care i le dau in fiecare zi. Totusi,nici un semn de aparitie a dintilor. Pediatra zice ca nu este ceva anormal, ca ii pot da oricand, dar eu stiu ca imi zice asta doar ca sa nu ma sperie si sa nu intru in panica... Deci, mamicilor mai experimentate, ce as putea sa fac, unde, la ce dr. sa ma duc?

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput