Bebelusi de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 15

lulu75 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE SAU DE NUME!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

KULTA spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Am vazut poze multe si sigur uit pe cineva,f frumo pozele!
Vom mai pune si noi poze.
KULTAam incercat sa o las pe Oana sa planga noaptea si degeaba,tot nu adoarme.Nu stiu ce sa fac!Despre oaspetii care nu sunt punctuali,sper sa isi revina copilasii la programul lor.Dra mea doarme bustean acum si noaptea ma killereshte
Nu papa mai mult de 3-4 minute!Nici noi nu cred ca vom merge nicaieri de Revelion-vreau sa ma odihnesc.Nu vom avea nici musafiri tot din acelasi motiv.Si sotul e obosit,a fost chemat si ieri la munca si azi s-a dus cu toate ca avea liber pana pe 3 ian.
Ai vostrii bb cat papa la san?
Stiu ca sunt mai mari acum si sunt in stare sa pape repede,dar mi se pare ca nu papa suficient ca si ziua vrea papa uneori la 2 ore,cred ca de sete,dar sunt franjuri.Abia astept sa se regleze cumva.Sunt tentata sa ii dau papa,dar mai e putin pana pe 2 ian cand face si ea 6 luni.de fetita
cu fundita
Iaca pozePOVESTEA MINUNII
![]()
SARBATORI FERICITE !!!
![]()
![]()
Stiu cum e treaba cu chilareala noaptea

Cit despre cum papa la titici, papa maxim 10 minute apoi se joaca sau ma impinge ca nu mai vrea.Cred ca ei stiu mai bine cit le trebuie, nu-ti face griji.
Sanatate

KULTA spune:
quote:
Originally posted by hristina
Kulta, sa va traiasca minunile! Daca le-ai vedea decat capusoarele, ai zice ca sunt gemeni!
Sunt super simpatici amandoi! Sa va traiasca! Am vazut toate pozutele!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Multumim, mai toata lumea spune ca seamana.Papusica ta e o printesa, nu alta, imbracata in rochita aia. Se pare ca ii place sa pozeze

KULTA spune:
No, bintui singurica.
Ce faceti? Nani? Eu sunt rupta de oboseala insa nu pot dormi pentru ca daca adoarme unul, celalalt se trezeste.

anis spune:
Am intrat si eu sa va saut...sa le urez LA MULTI ANI bebelushilor Stefan,Stefania si asa mai s.m.d.!!
Noi suntem bine, eu sunt franta..3 zile am tinut-o in vizite, numai ca Ingrid de fiecare data a plans cum vedea lumea straina in jurul ei.Sper sa-i treaca cand mai creste.
A..a primit de la mos, o tona de haine.. de va trebuii s ao schimb de 3 ori pe zi ca sa apuce sa le imbrace pe toate......si la jucarii..pe unele cred ca le ascund..ca sunt de alea care ma inebunesc..canta..chitaie
Voi ce mai faceti?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

emaaimee spune:
Si eu pe aici,plina de nervi ca tati e iar la munca,imi facusem planuri de dezmat,adica sa stau si sa lenevesc si el cu fata.Asta e.
Mie fata imi doarme cand e ora de nani,cand se trezeste noaptea adoarme greu.

Iaca poze

irinabungau spune:
Nicoll Mada, ce frumoasa este stelutza ta!!! M-ai inspirat, vreau sa-i fac si eu poze Ioanei in beteala... Te plagiez, sorry!!!
Laura, he he, felicitari pentru primul pishu!!!!!
Emaimee, you're wellcome in GROH club!!!
Anis, si eu am patzit-o cu Ioana, am fost aseara la o petrecere cu multa lume si copii si Ioana n-a vrut sa lase pe nimei prin preajma ei, cum vedea o mutra noua cum se punea pe plans!!!!! Daca descoperi reteta minune de a nu mai plange la straini, te rog impartaseste-o si cu mine!!!!
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze

delia grozav spune:
VA MULTUMIM MULT PENTRU URARI.
LA MULTI ANI!, AIDAN SI ANDREI LA 6 LUNI
LA MULTI ANI! GIANA PENTRU MICUL STEFAN.
Noi suntem bine, a fost Mos Craciun pe la noi si Adi a fost super fericit si Medeea a fost incantata de jucariiile care le-a primit.
A doua zi am avut colindatori niste vecini si Medeea a zambit la toata lumea, e foarte sociabila ca si fretele ei
Zilele astea s-a constipat ca a papat cereale si legume fierte (morcov, patrunjel si cartof).
Papat e mult spus ca ia 2-3 lingurite.
Azi i-am dat piersica din borcanel dar nu i-a prea placut sau nu am nimerit eu momentul potrivit.
Nu prea vrea suc dar o sa insist ca vad ca altfel avem probleme cu scaunul desi pana acuma facea prea des.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Am vazut pozele Evei, ce mare e fetita, sta in picioare.
Si Pe Hristina am vazut-o, e scumpa foc.
O sa incerc sa vad si alte poze.
Va pup si va urez:
LA MULTI ANI! UN AN NOU CU MULTE BUCURII ALATURI DE INGERASII VOSTRII SI TOTT CEI DRAGI.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

valcampan spune:
Am intrat si eu putin sa-mi laud baiatul. In cursul zilei abea am apucat sa va citesc caci avem in continuare musafiri. David a trecut cu brio testul musafirilor. E chiar incintat cind vede lume in jurul lui. A zimbit la toata lumea, a cintat cu mami colinde "uuuu uuuu" asa facea la mine in brate iar eu plingeam de bucurie. Acum sta singurel in picioare sprijinit cu spatele de picioarele mele. Face pasi pe covor sustinut de minute si e tare curios. Cred ca la 6 luni va tb sa-i cumpar premergator desi nu vroiam asa devreme. Dintre toate jucariile primite cel mai incintat e de jucaria pe care a primit-o de la mamica lui pt ca e o jucarie pt gingii care cinta colinde. A facut o gramada de poze si a fost filmat din toate partile. Chiar se uita fix in obiectiv cind il pozez si zimbeste daca il strig. Dupa ce termin si filmul pe care il mai am in aparat promit sa il duc la scanat apoi vi le arat si voua. Maine mergem la nasii lui David si am aflat ca ne asteapta si acolo Mos Craciun. Va pupic pe voi si pe bebici !
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65170" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">