Bebelusi de iulie-august 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana, ai dreptate cu dintii, este ereditar, lui JP i-au iesit dintii la 7 luni iar ai mei cred ca tot pe la 6-7 luni ca in cele mai multe poze sunt stirba - haha

Si Aidan se intoarce toata ziua pe toate partile, nu mai pot sa il las singur pe pat deloc ca se tot intoarce si se suceste.Dupa nici 2 min de stat intins se intoarce pe burta si apoi maraie ca nu ii place.Il intorc si o luam de la capat.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

quote:
Originally posted by KULTA

Rosi, Kasi, Hristina, bun venit in clubul nostru si sa aveti sanatate.
Hristina, multumesc mult pentru apreciere, toti bebelusii nostri sunt superbi, avem cu ce ne mindri
Mai fetelor, nu mai pot, sunt chiauna de somn si nu mai stiu ce sa fac, Sebi se trezeste noaptea din 2 in 2 ore sa pape, sa stea pe pieptul meu, sa "vorbeasca", nu mai stiu ce sa fac. Stiu ca ati trecut prin asa ceav si va rog din suflet, ajutati o mamica disperata cu ceva sfaturi.
Pupici si Craciun Fericit, ca la noi a fost plin de nervi.

Nu stiu ce sfat sa iti dau si eu am patit-o la fel,acum nu se mai trezeste la 2 ci la 3ore-noaptea.Si apoi pana adoarme trece jum de oraDe ce a fost plin de nevi,Paula?Si eu sunt varza de oboseala.Sfaturi? Cineva se incumeta?

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

SARBATORI FERICITE !!!

Emaaimee, poate vin sfaturi de la fetele care au patit-o si aurezolvat-o.
Off, a fost plin de nervi pentru ca am avut musafiri care au intirziat.....2ore, am tinut copiii treji si le-am stricat progratoata ziua si pina azi nu si-au revenit, mincarea s-a racit asezata pe masa, m-am certat cu Dan(erau neamurile lui) si ne-am enervat toti iar eu am oesit cu capul cel mai spart pentru ca a trebuit sa am grija de 2 copii mofturosi, obositi, plingaciosi si nervosi.
De Revelion, i-am zis clar: NU VREAU PE NIMENI DECIT COPIII si daca vrea companie, sa faca bine sa se duca unde vrea.
Doamne, asa m-am saturat de sirul neterminat de musafiri, de masa pune-te, masa scoala-te, spalat vase, curatenie, facut mincare, avut grija de musafiri si eu sunt cocosata de oboseala.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by truli-luli

Kulta sa va traiasca puiutii scumpi. Sunt tare dulci amandoi iar Sebi cu costumasul de craciun e superrr!!! Din pacate nu stiu cum sa te sfatuiesc legat de trezirile lui in timpul noptii. Nu am patit asa decat f rar, si daca stiam ca nu e ora de masa ii dadeam suzy si adormea la loc.

Giana nici de dintisori nu stiu ce sa zic, ca noi nu avem inca. Am observat ca roade tare biberonul dupa ce se satura de laptic si se freaca cu el tare de gingia de jos. Dar eu nu vad nici un fel de umflatura si nici albita nu mi se pare.

Nicoll Mada sa va traiasca scumpa Codruta!E o frumusica Ma bucur ca iti faci timp sa mai treci pe la noi , sa ne dai vesti si sa ne arati poze.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Cami, multumim. Din pacate, noi nu mai vrem suzeta asa ca...tita sa traiasca si nu-l pot lasa sa plinga deloc pentru ca o trezeste pe Danuta si se trezeste si Dan care tre sa mearga la servici, deci ajutor...din parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bun venit fetelor noi,am uitat cu Craciunul asta!
Mutltumesc de aprecieri CamiSi voi frumo foc.
KULTA-a facut Sebi 4 luni de Craciun!Sa va traiasca,vai ce seamana ei doi fratiorii
Rosi-blonda grasunica si tu esti trasa prin inel,bravo!
Irina-can I join the groh club?

de fetita cu fundita

SARBATORI FERICITE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Emaaimee, Oana e o scumpica! Am admirat-o acum in toata splendoarea ei! Sa va creasca mare si sanatoasa!

Am constatat ca marea parte a fetitelor de aici au ochii albastri! Ma insel?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina multumim cuscra pt urari! Va
Ema, Cami,Adriana multumim si voua pt urari! La fel dorim la toti bebeii!!
Adriana mamaaaaa ce de papici are Aidan in program! Noi mai avem pana va ajungem si ce bine ca mai ai laptic, eu doar asa o data acolo pe zi (noaptea de fapt) de control dar nu mare branza. Si il mananca si pe Andrei rau gingiile doar ca eu una nu vaz nimic acolo...

La multi ani STEFAN Daniel (Giana)!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Am vazut poze multe si sigur uit pe cineva,f frumo pozele!
Vom mai pune si noi poze.
KULTAam incercat sa o las pe Oana sa planga noaptea si degeaba,tot nu adoarme.Nu stiu ce sa fac!Despre oaspetii care nu sunt punctuali,sper sa isi revina copilasii la programul lor.Dra mea doarme bustean acum si noaptea ma killereshteNu papa mai mult de 3-4 minute!Nici noi nu cred ca vom merge nicaieri de Revelion-vreau sa ma odihnesc.Nu vom avea nici musafiri tot din acelasi motiv.Si sotul e obosit,a fost chemat si ieri la munca si azi s-a dus cu toate ca avea liber pana pe 3 ian.
Ai vostrii bb cat papa la san?
Stiu ca sunt mai mari acum si sunt in stare sa pape repede,dar mi se pare ca nu papa suficient ca si ziua vrea papa uneori la 2 ore,cred ca de sete,dar sunt franjuri.Abia astept sa se regleze cumva.Sunt tentata sa ii dau papa,dar mai e putin pana pe 2 ian cand face si ea 6 luni.

de fetita cu fundita

SARBATORI FERICITE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne bucuram ca toata lumea a petrecut bine si ca Mosul a fost prezent la toata lumea, inseamna ca numai bebei cuminti avem aici.
Sara a fost extraordinara zilele astea, mereu vesela si desi in centrul atentiei a facut fata cu gratie tuturor. Ea si-a facut singurica un program pe care eu il respect cu strictete si nu mai am nici o problema cu ea, multumesc lui Dumnezeu.
Maine mai avem de trecut proba celui de-al doilea vaccin si apoi asteptam cuminti noul an.
Voi selecta si eu cateva poze pe care le voi pune mai tarziu. Am vazut pozele tuturor si trimitem complimente tuturor, asa, in grup, sa nu omitem cumva pe nimeni.
Va pup, revin dupa ce fac albumul de Craciun.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Multumim multKasi.Si Hristina e o scumpa la bradut,parca si ea e albastrica,nu?Da,si Oana are ochii albastrii incaIoana a Irinei are niste ochi negrii superbi,am vazut-o pe viu
Cu placere,Ioana si Adriana!
mamini,poze de la Craciun si botez!Ce faceti?Cum a fost?

de fetita cu fundita

SARBATORI FERICITE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Kulta, sa va traiasca minunile! Daca le-ai vedea decat capusoarele, ai zice ca sunt gemeni!
Sunt super simpatici amandoi! Sa va traiasca! Am vazut toate pozutele!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput