Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 3
Ursoaica spune:
Pai Denisa o simt de parca as avea o scandura patrata de 15cm/15cm de jos pana sus, iar in dreptul stomacului imi trage cate un genunchi de imi vine tot inapoi. Mai naspa este ca am si arsuri groaznice...si de abea scapasem de ele...si nu am LAPTE!
Iar de cunoscut ... eu sunt obsedata trebuie sa cunosc fiecare miscare care o fac cu corpul meu iar acum care o face bbita in corpul meu. Daca nu pot sa-mi misc fiecare muschiulet nu este in regula, doar asa imi pot da seama ce se intampla cu corpul meu.
Scuze ....am zis ca sunt obsedata...
poze
Ursoaica
38+
Denisam spune:
BEE- noapte buna, nu te mai gandi la mincare si va fi ok maien sa mergetzi la spital, stai linistita! Am uitat de ce o scoate pe Teodora asa devreme9 DPN 1 ian), dar imi spui tu cand potzi
ursulina- eu am zis c anu stiu sa o fac pe racitura cu legume, nu ca nu se face, spor la pregatiri, eu incanu m-am decis cand fac sarmalele, depinde cand toaca sotul carnea si o sa fac niste cozonaci la masina de piine, cum spuneam, tort nu am bag, cred ca face nasa de revelion ca petrecem impreuna!
Moni- o sa ma uit dupa serialula sta, nu l-am vazut pina acuma!
Utocatalina- LA MULTI ANI! Sa ai o zi frumoasa!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Moni la inima direct nu prea are cum sa ajuga deoarece este oarecum protejata de: diafragm (care este un muschi destul de puternic), apoi de plamanul stang...Nu stiu ce sa zic. Poate de fapt ai o durere intercostala datorata compresiunii efectuate de lovitura si de aici aceasta senzatie.
poze
Ursoaica
38+
Denisam spune:
Moni- inima cand inteapa poate fi de la oboseala si stres/nervi, asa era mereu la mine, mai ales in sesiune cu examnenele dar si acuma, dc sunt osbosita rau sau stresata ma inteapa!
Ursulina- bravo tie ca stii atatea legate de msicariele bebitzei si despre corpul tau! Jos palaria!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
URSULINA si DENISA cand m-a "impuns" in zona inimii m-a durut brusc si umarul stang ...acum ma apuca infarctul ![]()

Nu stiu e durere intercostala de la bebelina sau de la vreme ca se anunta ninsoare ...
Si voi va simtiti asa rau cand stati intinse sau semiintinse pe spate?
Atunci ma doare burta ca la ciclu,ma doare spatele,am o senzatie tare nasoala.Si cand ma trezesc dimineata in pozitia asta parca sunt anesteziata! Nu stiu cum sa fac...Tot intr-o parte ma culc si tot pe spate ma trezesc
Voi cum va mentineti pozitiile?
MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
Apropo de serialul ala ,DENISA ce inseamna in engleza NAP si TUCK (cred ca am retinut bine...?) ca nu le gasesc in dictionar...?
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Moni s-a terminat?
Mai infarctul este ca o gheara. Si nu faci tu asa ceva pt ca ai o bbita de nascut!!!!!!!!!
poze
Ursoaica
38+
Denisam spune:
Moni- eu ma controlez sa dorm nuami pe parti,si mie mai mereu nu mi-e bina intinsa sau semi-ininsa, de aia prefer sa merg, sa ma agit sau sa fac treaba pina la epuizare.
Ma duc sa ung burtik ca ma doare si arde, sper sa et simtzi mai bine!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Florinini spune:
Fetelor mai sunteti ori iar sunt io oaia aia chiauna care behaie pe la portile inchise??????????
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
Pai si eu ma epuizez...dar pe scaun! Si n-am treaba toata ziua cu exceptie ...seara tarziu,ca atunci o apuca pe DIENUTA invartita cu strigaturi! Pai si azinoapte,mai bine mai staeam o ora pe forum ca atat s-a invartit de n-am putut adormi decat greu.Dar am facut greseala sa beau cafea spre seara
si tot n-am avut chef de munca. Azi insa m-a apucat,sper sa ma tina si miane cheful ca mai am o groaza de terminat!
Ca vreau macar de Craciun sa stau departe de hartoage!
MONI 37+
si
DIANA