Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 2
Ursoaica spune:
Fetelor ...spun din casa acum...cred ca sotului meu i s-a facut dor de mine... ca a luat plapuma mea in brate pe post de persoana mea...Off... cred ca sufera...
Denisa gata ai reaparut?
Ai vazut ca mai sunt si alte fete care zic ca se pun si cartofi si morcov in piftie.
Dar eu o sa fierb legumele in ea pt salata orientala. Am facut deja meniul: de Craciun ciorba si sarmale (sper sa-mi iasa sarmalele, nu am mai facut niciodata), iar de revelion piftie si friptura cu piure de cartofi. Iar dulce cred ca fac un tort cu blat de nuca...nu stiu inca.
poze
Ursoaica
38+
Bee spune:
Vai fetle, stiti ce ma doare pe mine la ora asta?? Stomacul! Mi-e o foame! SI azi am mancat tare usor, ca doar maine ma opereaza! SI-mi deja mi-e o foame de lup! Sper sa o scoata pe bebitza cat mai iute ca nu stiu ce se face cu o mama hamesita! Si cand ma gandesc ca pana sambata n-o sa prea mananc mare lucru...........deja ma vad supla!
.
Asa ca incerc sa ma culc, sa uit de fomitza. daca n-am somn revin! Desi dupa cum am pierdut noaptea trecuta, acum s-ar putea sa reusesc sa inchid ochii!
si Noapte Buna!
Bee
si Fetitza
Bee spune:
SI ce mi-am dorit sa ninga!! Si ninge nu gluma! Nimeni (dintre ai mei) nu a crezut ca va ninge la noapte! Acum mi-e si frica sa mergem cu mashina la spital! Daca ninge toata noaptea, cred ca in metrou vom fi mai in siguranta!
. Stitzi vorba aia: "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca!". Asa si cu zapada pe care o astept de o luna!
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Ursulina- mai ce ochi format ai referitor la greutatzile si pozitziile 
Bee- ai cerut sa vb de mincare, uite aici, sunt nervoasa ca nu am simt bine si nu merg la
si am mai bagat un pahar de lapte, o cioco mica cu caramel si 2 mandarine mici..Nu ai pofta de nimic?
Moni- ce serial e ala mai, cu unul tot asa misto rau, cum vedea Irina?
Maraki cred ca "s-a inchegat" -odata cu piftia!![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
J G spune:
Bee nu puteam sa nu intru sa-ti spun bafta, curaj si nastere usoara. A, nu stii, daca ninge afara cand nasti inseamna ca faci un copil frumos!!
Catalina LA MULTI ANI! iti doresc multa fericire, dragoste si evident... nastere usoara!
J 33+
monica70 spune:
BEE si mie numai de aia mi-e groaza la cezariana de...foame
URSULINA tocmai mi-a tras si mie bebelina niste picioare in ficat de mi-a venit sa urlu! Pana acum n-a fost asa furioasa !
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Si a venit zapada tocmai in seara asta!
Cata
multa sanatate, fericire si noroc! Iti doresc sa te simti minunat maine (adica astazi) si sa te bucuri de fiecare clipa.
poze
Ursoaica
38+
monica70 spune:
DENISA e un serial premiat in SUA "NAP AND TUCK" nu-s sigura ca-i chiar asa titlul...despre doi medici chirurgi esteticieni...si o fauna (=clientela...)

MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
CATA la multi ani !
BEE daca te culci somn usor!
Galeria mai incolo ca-i gata reclama ...
URSULINA e normal sa te doara inima ??? Ca mai nou si pe-acolo si-a intins fica-mea cracii si ma inteapa!!!
MONI 37+
si
DIANA