Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca1977 spune:
roxi, eu pe pagina 6 am refacut lista cu miresicile 2005 si cu realizarile lor pe 2006. te trec acolo si poate ne spui si locatia si eventual poze, sa te admiram.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Am si eu o intrebare.Este vre`un pericol daca nu fac analizele inainte?Eu am foat aici la doctor si mi-a spus ca mi-le face in momentul in care am ramas insarcinata.Voi toate ati facut sau faceti analize?
Mie, dupa ce am pierdut o sarcina in 13 saptamani jumate, medicul mi-a zis asa: analizele specifice de sarcina (si cele de sange si cele de col uterin) trebuie facute inainte de conceptie. De ce? Pentru ca, daca exista o eventuala infectie, vreun virus/herpes sau orice altceva in neregula, trebuie facut un tratament, evident; majoritatea acestor tratamente nu se pot face insarcinata fiind, pentru ca sunt pe baza de antibiotic si ar afecta fatul. In cazul in care analizele se fac dupa ce afli ca esti insarcinata, este foarte posibil ca, daca ies prost, sa ti se recomande chiuretajul, mergandu-se pe ideea ca oricum, daca exista infectii si/sau virusi, sarcina se opreste din evolutie.
Nici io n-am pus baza anu' trecut pe teoriile astea, da ete ca mi s-a-ntamplat... Acu nu-i musai sa fie toata lumea ca mine, numa' ca e mai sigur sa previi, nu?!(io suflu si-n iaurt acu...)
Dea DD sa fiti sanatosi, si voi si bebelushii din burtici, si sa va bucurati de dragoste!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anangel_lexi spune:
Fetelor, bebele meu e bine dar nu e prea cuminte. Am niste stari de rau dimineata...Azi de dimineata am crezut ca o sa-mi dau si sufletul afara...Bine ca a trecut si acum ma simt bine! Dar povestea se repeta in fiecare dimineata ba chiar uneori si seara.
Dana.n. eu vroiam sa-mi fac analizele inainte de sarcina, erau planuite pentru ianuarie, ca eram convinsa ca nu sunt insarcinata. In decembrie n-am fost prea harnici in perioada fertila ca eram obositi morti (era inainte de sarbatori) asa ca ma gandeam ca dupa sarbatori imi fac analizele. Si ce analize sa-mi mai fac ca aveam bebe de 4 saptamani deja! Dar e bine sa ti le faci dinainte. Eu am avut noroc ca mi-au iesit toate analizele bune. Doar Rh-ul mi-a iesit negativ, dar si aici am avut bafta ca si sotul are tot negativ. Dar e bine totusi sa stii dinainte ce si cum ca sa te poti trata.
Succes tuturor celor care vor bebei si mi se pare super ideea cu infiintarea unei gradinite a miresicilor de 2005
10+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
kriss79 spune:
Darria>e finutza!nu finutz!finutza a ales aseara banii,cheia de la masina si pixul!!A fost o scumpa, desi a plans cam mult si avea si putina febra ca ii facuse dimineata vaccinul de 1 an.
Eu am zis sa fac inainte niste teste de sange, le-am facut luni dar nu m-am mai dus sa mi le interpreteze medicul de familie. Stiu ca nu sunt insarcinata, dar vreau sa fac niste analize preliminare.Mai trebuie sa trec pe la ginecolog si cam atat ca sa fiu linistita ca voi avea o sarcina ok.In rest sunt de acord cu Olguttza..
o zi frumoasa va urez!
Cristina S.
zozela spune:
Kriss79 sa-ti traiasca finutza
Anangel_lexi lasa mamica..o sa treaca ele..te cred ca e epuizant..dar in curand o sa scapi..la fata frumoasa! Curaj!
Da fetelor,sunt deacord cu Olguttza..Analizele specifice de sarcina trebuie facute inainte de conceptie..De ce sa riscam..?!
Roxanicea bine ai venit la "Miresele anului 2005"!
Nushu io continui sa fac galerie..
SunSmile.
Nunta noastra-26.06.2005
Darria spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Darria>e finutza!nu finutz!finutza
Cristina S.
scuze pt. neatentie
Sa fie sanatoasa si sa aveti cat mai multi finuti si finute
Sa realizati ce va doriti, adica: bebelusi sanatosi, cati vreti voi
floricika spune:
Bine v-am regasit frumoasele mele mirese!
Noi suntem bine, crestem, bebe e cuminte, pana acum am o sarcina f usoara, fara greturi, doar putin oboseala si lene
Urez succes celor care lucreaza la proiectul bb si le astept cat mai curand la mamici!
Floricika 11+
Nunta
ratusca1977 spune:
Floricika esti o fericita ca nu ai greturi...asteptam poze cuburtica cand o creste mai mare
Nushulica asteptam cu nerabdare vestea cea mare!!!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Floricika esti o fericita ca nu ai greturi...asteptam poze cuburtica cand o creste mai mare
Nushulica asteptam cu nerabdare vestea cea mare!!!
din pacate vestea cea mare e de fapt mai..."mica"...asteptam momentul
Nusha Campeanu
zozela spune:
Floricik bravo!! Tine-o tot asa!!Sa ai un BB sanatos si sa va aduca numai bucurii!! Sanatate multa si sa ai grija de tine!!
Nushulica????? Ce s-a intamplat? E BB-el acolo in burtica,sau n-ai aflat inca?
Ratusco
Nunta noastra-26.06.2005