Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
Nusha>iti doresc sa fie cu ochisori!
Noi astazi mergem la petrecerea de un anisor a finutei noastre si ii vom taia si motzul! Sunt curioasa ce va alege de pe tavitza!
Nu avem vesti inca, nu prea am "lucrat" din greu pentru a veni cu noutati!Dar poate se intampla anul asta ca tare as vrea!!
va pup
Cristina S.
nushulica spune:
DANA,KRISS spor la treabasi sa dea Dzeu sa iasa cat mai repede....oauuu ce ne-am pus pe treaba
Nusha Campeanu
SunSmile spune:
Seara buna fetelor,
Ma bucur enorm ca am reusit toate sa mai animam subiectul nostru drag!
Dana, Kris..succes si spor la "treaba"!
Nusha...m-ai lasat fara cuvinte. Darria vezi, noi cand ii ziceam....sunt super fericita pt tine, pt voi! Sper sa fie BB!
Zozela multumesc! Ratusca si tie!
Olgutzelu..da mami, sa traitzi! Pe bune ca ne facem toate analizele. Eu am promisiunea ferma a doctorului ca in mai-iunie sunt gata toate maselutele. Si apoi facem analizele...iar in concediu...ne apucam serios de treaba! Poate-l facem pe o plaja...
Ma bucur mult ca toate avem planuri...facem o gradinita a miresicilor 2005?
Lexi esti bine? BB e bine?
Dilaural tu?
Va pup si ne auzim cu siguranta!
dana n. spune:
Fetelor,va multumesc!Sa avem parte toate de bebelusi sanatosi si frumosi!
Am si eu o intrebare.Este vre`un pericol daca nu fac analizele inainte?Eu am foat aici la doctor si mi-a spus ca mi-le face in momentul in care am ramas insarcinata.Voi toate ati facut sau faceti analize?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
Darria spune:
Dana, Kriss, SunSmile si tuturor miresicilor: sa fie cu ochisori exact atunci cand va doriti si nu mai tarziu
Da, Sun, stiam eu de ce-i spuneam ca o sa o schimbe mult nepotica
Kris: distractie placuta si sa fie sanatos finutul
Dana: nu am facut nici o analiza pt. sarcina inainte(le-am facut dupa) dar e bine sa le faci, ca sa stii de ce trebuie sa te protejezi si ce sa faci.
nushulica spune:
eu nu am facut inca nici o analiza dar voi face luni cand voi afla si adevarul are sau nu ochi?!...totusi consider ca e bine de facut dar daca vine pe neasteptate??
Nusha Campeanu
ratusca1977 spune:
Si eu am intrebat la doctor daca ar fi bine sa fac analize inainte da ramane insarcinata si mi-a spus ca o sa fac analize imediat dupa ce voi ramane, se pare ca asta e practica tuturor medicilor.
adorabilu spune:
Ooof cand vad ca vorbiti numa de bebeluti moor...
Apropos eu sunt sotioara lui adorabilu. Si cum va spuneam...noi ne dorim enorm de mult un bebelus dar deocamdata nu se poate. Mai asteptam un pic poate da Domnul sa avem casuta noastra...si dupa aia...:) trecem tata la munca:)). Noi acum stam la ai lui si nu cred ca au ei chef de colici si bocete de bebelut la varsta lor...sincer nu vreau sa deranjez...Cel mai bine la casuta noastra sa ne chinuim noi doi singurei...nu-i asa fetelor?
Va pup dulce pe toate si felicitari viitoarelor mamici!
Darria spune:
Adorabila asa este, tot mai bine singurei. Dar poate ca e invers, poate ca bunicii abia asteapta nepotei, sa aiba grija de ei, chiar daca mai plang din cauza burticii. Nu stii cum e: bunicii sunt mai rabdatori decat au fost cu ai lor copii.
roxanicea spune:
buna fetelor!
felicitari, nushulica! speram sa fie ...bebelica si nu doar o senzatie!
tia sau nushulica, am si eu o rugaminte: ma treceti si pe mine in lista de miresici ale anului 2005? in 9 iulie a fost petrecareala.
merci mult d etot! tinem legatura!
numai bine!revin zilele astea!
pupilici
roxi