Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by adorabilu
Buna ziua!
Sunt f suparat si dezamagit ca nu mi-am vazut miresica in topul nuntilor 2005. Simonica mea a fost una dintre cele mai frumoase miresici din 2005! :P (daca nu cea mai frumoasa..:P). Noi am implinit pe 10 februarie 5 luni de la nunta. Ne iubim mult din abia asteptam sa facem un bebelus :P. Va pupam!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pintiliidragosmihai/my_photos
Salutari!
Ma bucur ma mai intra lumea si pe aici, pe la miresele 2005!
Eu va citesc mereu
Ce e cu acest top? Cine oranizeaza?
adorabilu spune:
Nu e un top...e doar o lista cu miresicile...dar eu fiind singurul cap de familie de pe aici nu prea ma baga lumea in seama...dar eu nu ma descurajez:))))
Darria spune:
Adorabililor: despre listuta de la miresici de 2005 e vorba?
Daca vreti acolo e simplu: rugati pe autorul listei sa va treaca(sau poti trimite un pm).
Asa se procedeaza, nu poate fi trecut nimeni fara acordul sau, unii(cum am fost si eu) nu vor sa figureze in listuta - daca ar fi trecuti fara voia lor e posibil sa se supere, de aceea este nevoie de exprimarea dorintei de a fi in lista.
E valabil si pt. Nunta in Iasi.
anangel_lexi spune:
Salutare miresici!
Ma bucur ca mai sunt unele din voi care nu au abandonat subiectul de tot.
Noi suntem bine, crestem! Sper s-o tinem tot asa!
Va pupam!
10
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
simonam_78 spune:
uite ca mai citesc si eu din cand in cand si ma minunez de cati bebici in burtici!
Numai eu nu am ganduri ,,serioase"
Va pup
dilaural spune:
Buna dragelor...
Si eu mai sunt pe aici... va mai citesc din cand in cand...
Am fost nasica in ianuarie (de cununie) si voi mai fi iarasi in mai (de botez)... ca dupa aia vine bebelina mea si n-o sa mai am timp de nimic...
Noi suntem bine, creste burtik si asteptam plini de emotie sa ne "intalnim"...
Va pup si mai scrieti aici...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural 23+ cu Andreea Eliza
zozela spune:
Dilaural..Felicitari!! Sa ai o BB-lina sanatoasa si sa va dea D-zeu ce-i mai frumos in viatza!
Nunta noastra-26.06.2005
ratusca1977 spune:
Dilaural FELICITARI!!!
ce repede trece timpul, in curand vei face cunostinta cu minunea din burtica
fetelor, miresici de 2005 nu mai aveti nici o veste noua, nimic??
nushulica spune:
salutare fetelor!hai si eu cu vestileam fost si noi nasi de botez in ianuarie avem o finuta ingrid care ne este si nepoticasi anul asta trebuia sa fim si nasi de cununie dar viitorii nostri fini au avut un deces in familie si nu mai fac nunta anul asta
in rest...in burtica nimicdeocamdata
sanatate multa celor cu burtici si spor la treaba celorlalte
PS. oare ce mai face bibyrox??nu am mai vazut sa mai fi scris ceva
Nusha Campeanu
olguttza spune:
Neatza!
Io n-am nici o veste, da ma bag si io in seama, ca apartin c-un picior lu 2005 . Cu al'lalt is in 2004...chiar: mirese de 2004 nu-s? Mai puneam d-un topic
Pup miresicile si, in special, gravidutzele!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.