Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Am promis asa ca iata-ma!
Tanti Zavaidoc eu ma gandesc sa nu fiti "prea deschise' amandoua! Bine, daca tie iti place rochita crem si fina nu are nimic impotriva..go for it! Eu as alege o alta nuanta. Ma gandesc ca nu mi-ar fi placut sa am rochia alba si nasha crem..nush, parerea mea! Dar tu sa faci asa cum crezi ca-i mai bine!
Lexi cum mai esti?
Ratusca, Zozela..voi?
Vaz ca au intrat si babele mele dragi! Poate reusim sa tinem subiectul asta viu!
Va pup..o seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Eu pana voi deveni nasica sper sa devin mamica...imi doresc un bebe si sper sa vina cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ratuscooo FELICITARI !!!
Fac galerie pt.BB .....sa vina repede repede..
Adevarul e ca m-am hotarat :la anu' vreau sa fac si io ..Asta dc ne ajuta Doamne-Doamne..
SunSmile normal ca il tinem viu....Iote

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Si io si io...Eu am niste probleme de sanatate care sper sa se rezolve pana la vara. Si apoi ...la treaba!
O zi faina fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ratusco, hai ca incerc sa te molipsesc si pe tine cu un bebe!
SunSmile, multumesc, deocamdata sunt bine. O sa tot fiu bine pana pe 3 martie cand aflu mai multe amanunte despre uterul meu dublu Sper sa aflu si atunci vesti bune!
Haideti ex-miresici viitoare nasici si mamici, inviorati subiectul!

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Multumesc de incurajari va pe toate.
Anangel,cum te mai simti? Mai sunt probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna fetelor....foste miresici...unele actuale mamici...Ce mai faceti? Aveti activitate nu gluma...nasiti...Noi suntem bine, fericiti, cu ceva mici probleme de sanatate(amandoi)...dar cu mare speranta in tot ce va fi...Recomand tuturor fetelor care vor sa devina mamici....faceti analize inainte...cunosc o fosta miresica....care in 15 sapt a pierdut nasterea...Aveti grija de voi si numai bine...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

ghjgjy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Buna foste miresici! Si eu sunt o fosta miresica de septembrie 2005, si care a reusit...cu chiu cu vai sa puna cateva poze de la nunta. Va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_plugaru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

Buna ziua!
Sunt f suparat si dezamagit ca nu mi-am vazut miresica in topul nuntilor 2005. Simonica mea a fost una dintre cele mai frumoase miresici din 2005! :P (daca nu cea mai frumoasa..:P). Noi am implinit pe 10 februarie 5 luni de la nunta. Ne iubim mult din abia asteptam sa facem un bebelus :P. Va pupam!

Mergi la inceput