pierdut pasiune...sa o declar nula?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

M-a intristat foarte tare mesajul tau, fatima, imi pot imagina cum e inima si sufletul tau la ora asta. E cu atat mai dureroasa decizia pe care trebuie s-o iei cu cat el singur ti-a confirmat banuielile tale, ba mai mult se arata deschis spre despartire si divort. Cu alte cuvinte chiar daca tu esti capabila de o relatie de compromis, el nu este. Nu stiu daca-ti folosesc la ceva experientele altora in momente de cumpana din astea, dar cred ca lena ti-a dat un sfat foarte bun, vezi unde te situezi tu in raport cu situatia data. S-ar putea sa fii atat de tare cum nici nu gandesti.
Multa putere iti doresc.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Da, cred ca despartirea va fi deznodamantul..rational, inteleg si sunt de acord, dar emotional, imi vine sa urlu de durere..practic, nu ar trebui sa fie un soc, pentru ca eu simtisem demult asta, dar nu ma gandisem niciodata la o despartire..am sperat mereu intr-o solutie..dar se pare ca ea nu exista..cu atat mai mult cu cat banuiesc ca are pe altcineva..lucru pe care eu nu-l vad josnic sau nedrept fata de mine, ci mai degraba o consecinta fireasca, o dovada a sentimentelor lui..am considerat intodeauna ca vina in situatii ca asta, e de ambele parti sau a nimanui..a slabei si instinctualei naturi umane..
..n-am mai discutat nimic de alaltaieri, asa am decis, sa ne mai gandim si sa nu fie foarte brusca despartirea.. am un sistem de autoaparare destul de bun..dar functioneaza cu intreruperi..am stari succesive de ras si plans..de optimism si diperare..ne facusem atatea planuri comune..deschidem o mica afacere peste putin timp...avem un apartament pe care l-am decorat cu atata drag..strangeam banuti pentru o casa..si ma ingrozesc tribunalele, partajele..ma dezgusta..
..incerc totusi sa ma gandesc la mine mai mult..de ieri am inceput o cura de slabire..nu sunt grasa, dar am vreo 4 kg in plus..ma gandesc ca ar fi bine sa-mi mai creasca un pic increderea in sine..desi eu nu sunt un om complexat, unii zic ca sunt chiar frumoasa, am fost candva model..(dar "oricat de frumoasa ar fi o femeie, sigur exista cineva care e plictisit de ea", nu?)..ma framanta o groaza de intrebari..despre mine..poate ca ceva in firea mea, in atitudinea mea nu e atragator..nu sunt genul de femeie "focoasa", sunt mai degraba copilaroasa, dar nici nu stiu sa fiu altfel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mult curaj!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Fatima, o sa fie greu un timp, dupa care vei vedea ca viata iti rezerva alte surprize agreabile. Tot raul este spre bine, in general. Gindeste pozitiv, fa-te frumoasa, fii tu insati si, intr-o zi, o raza de soare iti va bate in geam.

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fatima imi pare rau pt suferinta ta..
sper sa iti regasesti moralul si sa te gandesti ca de multe ori tot rau e spre bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescugeorge spune:

Am descoperit de curind cartea "cele cinci limbaje ale iubirii"scrisa de dr.Gary Chapman ,consilier matrimonial.
Multe din raspunsurile la intrebarile puse de voi le gasiti acolo.
Apropo in casnicie e nevoie de doi...oare noi nu suntem vinovate cu nimic .
Meditati asupra subiectului !
Sunt curioasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by georgescugeorge

Am descoperit de curind cartea "cele cinci limbaje ale iubirii"scrisa de dr.Gary Chapman ,consilier matrimonial.
Multe din raspunsurile la intrebarile puse de voi le gasiti acolo.
Sunt curioasa ...

hopaaaa, esti baietzel sau fetitza?? ntz ntz ntz nu-i corect

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by georgescugeorge

Sunt curioasa ...

eu meditez asupra faptului ca te cheama george georgescu, ai trecut in dreptul numelui semnul acela cu sageata, ceea ce inseamna ca esti barbat, dar totusi vorbesti la feminin.

nu te supara george ca ti-am spus asta,vezi ce poti "remedia" si bun venit pe DC!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Roxana, zau ca am scris in acelasi timp, la "anunturi tehnice" am zis ca-mi merge greu forumul.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Fatima, imi pare foarte rau pentru voi. Poate totusi nu e totul pierdut, daca va iubiti poate veti gasi o metoda prin care sa aprindeti scanteia care era la inceput.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput