Mamici de mai-iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
adib spune:
iar v-ati ascuns toate?
coafor, patiserii,cadouri...?
ati cumparat ceva si la bb?
adi si
ela 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
Darria spune:
Cu siguranta o sa aveti un an mai bun ca vin strumfiiiiiii ![]()
Sa aveti parte de multe bucurii si impliniri. Multa sanatate mamici, burtici, strumfici si tuturor celor dragi voua 
LA MULTI ANI! 
Si bv spune:
LA Multi Ani! si Un An Nou plin de bucurii!
Noi avem ceva probleme, de aceea n-am mai scris...
Am fost cu moralul la pamant... Bebele e in continuare prea mic, mie mi-a crescut anemia dupa tratament cu Fe(in loc sa-mi revin), iar acum am incercat injectiile intravenoase. Placenta nu arata bine iar in stomacelul lui bb apare o formatiune ciudata despre care dr. nu-si poate da seama ce este cu ecograful de aici. De aceea ma va trimite la Cluj dupa Revelion. Am hotarat sa fac si amniocenteza, ca sa stiu 100% ce e cu bebelusul meu. In caz de ceva, vom renunta. Sarbatorile mele n-au fost prea fericite anul acesta... desi credeam ca vor fi cele mai frumoase, avandu-l pe bebe in burtica si mutandu-ne de curand in casuta noastra! Sunt foarte slabita, mai ales de la atata suparare... Ma bucur ca voi sunteti cu toate bine si inca mai sper si eu ca va trece... Va tin la curent, voi reveni cu vesti dupa vizita la Cluj.
Pana atunci, va doresc petrecere frumoasa si multa sanatate, voua si puiutilor!
Album poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;28/st/20060602/dt/7/k/fa44/preg.png
Vine bebe!
dilaural spune:
Dragele mele, dragii mei...
Am intrat si eu putin sa va urez
UN AN NOU SUPER-FERICIT
si numai bine pentru voi, pentru cei dragi si - in primul rand - pentru cei/ cele ce vor veni...
Sa fiti sanatoase, sa va bucurati, sa va simtiti bine si sa tineti aprinsa flacara sperantei!!!
Totul va fi bine...! Rugati-va la Dumnezeu si el ne va asculta...
Va pup dulce si ne vedem in ianuarie...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
15+
mihaela.f spune:
Buna mamicilor,
Carmina Tardyferonul cel cu acid folic are o cantitate mica de ac folic; dar e bun pentru bebe.
sa stiti ca "fur" si eu sfaturile cu fierul asta cu citricele si calciul(ca pe astea nu le stiam); eu am inceput de curand sa beau lapte ca stiu ca ii trebuie lui bebe(dar beau seara).
Simona, imi pare rau ce se intampla cu bebelusul tau! Dar sigur va fi bine! In loc sa mergi la Cluj nu te-ar ajuta sa mergi la Bucuresti la Iosup? sa vezi si o alta parere la ecograf? Eu voi merge pt eco morfo in ianuarie la sfarsitul lunii; daca ai ecografii si daca vrei sa il intreb ceva pe Iosup, sa imi spui; poate asa pot da o mana de ajutor!
Adib coafor nuuuuuu! (eu cel putin mi-am pierdut rabdarea la coafor!) Patiserii hmmmm....avand in vedere ca am inceput sa mancam "liber si nelinistit"..... Nu stiu altii cum sunt, dar am zile in care as manca tot frigiderul! Nu am scapat de greturi de tot(parca Dilaural nu se simtea bine din pricina asta) dar e mult mai bine!
Eu m-am intors la serviciu si rezist cam 6 maxim 7 ore. Dupa aceea incep sa fac plimbari stanga dreapta..din cauza coloanei. Dupa 1 ianuarie voi trece la program redus; sper sa reusim sa stam in continuare!
Pupici!
Mihaela
15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
Diana79 spune:
As vrea sa va intreb si eu ceva? Cat v-ati ingrasat pana acum??? Eu am luat 2.5kg o fi bine o fi rau??? Eu oricum ma bucur ca bebele e dezvoltat bine asta e cel mai important dar si pt faptul ca nu am pus asa mult zic eu......
avetzi grija de voi abia astept sa-mi vad bebelusul la ecograf in 2 sapt.
Diana
16+
papadie spune:
quote:Draga mea mergi la un eco performant repede si pt linistea ta ca sa prinzi macar un Revelion linistit. Fetita mea a fost tot timpul mai mika si desi s-a nascut la 7 luni n-a avut slava Domnului nici o pb! Despre anemia in timpul sarcinii si eu am luat Tardyferon dar numai atunci cand a considerat dr ca in 3 ceasuri n-o sa mai pot merge singrika pe picioare (nu se innebunesc delok sa dea medicatie in sarcina preferand sa recomande cure de legume si fructe etc) Nu pot sa-ti spun ce senzatie de sfarseala aveam si cum credeam c-o sa mor inainte sa nasc (aaa am ajuns si la urgente ca mi se zbatea o "vena" pe la cap undeva unde nu exista nici o vena
Originally posted by Si bv
LA Multi Ani! si Un An Nou plin de bucurii!
Noi avem ceva probleme, de aceea n-am mai scris...Am fost cu moralul la pamant... Bebele e in continuare prea mic, mie mi-a crescut anemia dupa tratament cu Fe(in loc sa-mi revin), iar acum am incercat injectiile intravenoase. Placenta nu arata bine iar in stomacelul lui bb apare o formatiune ciudata despre care dr. nu-si poate da seama ce este cu ecograful de aici. De aceea ma va trimite la Cluj dupa Revelion. Am hotarat sa fac si amniocenteza, ca sa stiu 100% ce e cu bebelusul meu. In caz de ceva, vom renunta. Sarbatorile mele n-au fost prea fericite anul acesta... desi credeam ca vor fi cele mai frumoase, avandu-l pe bebe in burtica si mutandu-ne de curand in casuta noastra! Sunt foarte slabita, mai ales de la atata suparare... Ma bucur ca voi sunteti cu toate bine si inca mai sper si eu ca va trece... Va tin la curent, voi reveni cu vesti dupa vizita la Cluj.
Pana atunci, va doresc petrecere frumoasa si multa sanatate, voua si puiutilor!
Album poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;28/st/20060602/dt/7/k/fa44/preg.png
Vine bebe!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
carminabulina spune:
Mai fetelor, voi stiti ce minunate sunteti la casa omului?
De acum inainte am sa va tot intreb ca vad ca va pricepeti. Multumesc Lavi pentru ajutor si pt. sfaturi. Dupa cum ai vazut am ramas la acelasi medic dar eu am senzatia ca nu ma ia prea in serios ca
. Este adevarat ca nici nu am prea multe probleme sa-i comunic dar nici nu stiu ce sa intreb ca sa imi fie mai bine.
Ama, nu iau multivitamine pt. ca nu ma simt bine cu ele, imi taie toata pofta de mancare si imi este greata si asta fara sa fi fost gravida... si se pare ca nici dr. la care merg nu le recomanda daca nu-i neaparat nevoie dar nici nu le interzice.
Simona- genul acesta de vesti sunt foarte triste si doar pot sa imi imaginez prin ce treci. Important este sa nu iti pierzi capul...esti tanara, sunteti tineri si trebuie sa fie un copil sanatos
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:

...Si haideti sa va linistesc eu in legatura cu kg luate in sarcina. EU AM LUAT 10 pana acum si sunt foarte mandara de mine pentru ca in sfarsit arat a femeie. Ma asteptam sa ma ingras, cine nu se ingrasa daca manaca
? Eu inainte de a fi gravida mancam doar o data pe zi si atunci daca imi aminteam pentru ca pur si simplu nu aveam senzatia de foame. Fumam 2 pachete pe zi asa ca nici nu aveam timp sa mananc
. Insa de cand sunt gravi, a trebuit sa ma las de fumat (nu ca as fi facut-o dar fumez foarte putin) si sa mananc de cel putin 3 ori pe zi ca sa am de unde hrani si un copil. Am fost scutita de greturi, nu am avut nici macar o zi greturi, si a aparut pofta de mancare. Nici nu am cuvinte sa descriu ce senzatie de placere infinita am atunci cand manac cu pofta...in sfarsit o data in viata mea. Asa ca nu aveam cum sa nu ma ingras cand pur si simplu am triplat cantitatea de mancare pe care o ingurgitam inainte. Ar fi fost anormal sa nu se intample asa, nu credeti?
Acum am 54 Kg si 1,65, ma simt perfect si
mi-e foame.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
mihaela.f spune:
Yes yes yes! mai este cineva ca a inceput sa ia in greutate!
Si eu am mai pus pe mine vreo 3 kg. Si tot o sa mai fie!
Simona, si eu spun la fel: mergi la medicul cel mai bun! Bebelusul tau merita asta! Stiam ca la spital(maternitate) au adus un ecograf nou performant. Dar tot Iosup e mai bun! Daca te ajuta, iti trimit nr lui de telefon sa il suni, cel putin sa te sfatuiesti cu el(dar mai mult ca sigur va vrea sa te vada)
Mihaela
15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png