Mamici de mai-iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
carminabulina spune:
Buna seara!!!
Sper ca ati petrecut foarte bine de Craciun si ca va pregatiti cu sarg pentru anul nou...eu de-abia astept sa treaca ca sa vina 4 ianuarie mai repede
.
Am si eu o intrebare la voi asa ca sper sa fiti dragute si sa ma ajutati. Dr, meu mi-a spus ca din saptamana 20 sa incep sa iau si fier pe langa acidul folic. Asta mi-a spus-o cand am fost la el la cabinet in saptamana 17 dar fara s-ami dea vreo reteta sau un nume de medicament. Ce stiu cu siguranta este ca nu-mi recomanda multivitamine gen Materna sau Elevit. Cu dr. meu ma mai vad peste 2 saptamani adica cand voi avea 22 saptamani insa eu pana atunci trebuie sa iau fier. Intrebarea este cum il iau? Ma duc la farmacie si cer si stie farmacista ce sa-mi dea sau exista si aici mai multe firme de preparat fier
si exista una mai buna decat alta? Daca ia cineva fier dar altfel decat din multivitamine sa ma informeze si pe mine...daca se poate! Multumesc.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
mihaela.f spune:
Buna seara mamicilor,
[green]Carminabulina[/green eu iau fier din saptamana 5 de sarcina; Produsul se numeste Tardyferon si se gaseste sub doua forme:
- fier simplu
- fier si acid folic
O cutie are 30 de pastilute, se iau dupa micul dejun. Costa in jur de 150.000 cutia, dar sunt tare bune.
Eu pe acestea le-am primit ca recomandare de la medicul meu ginecolog. Sper sa te ajute. Daca nu gasesti Tardyferon roaga farmacista sa iti recomande alt produs dar cu aceleasi calitati. cel cu Acid folic inclus are o cantitate minora (1mg pe pastila).
Mihaela
15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
florypop spune:
Salutare!
Am intrat decat sa va urez Sarbatori ericite si un an nou plin de bucurii.
Noi suntem bine dar cam pe drumuri, deci lipsa de timp. Pe 4 Ianuarie mergem la consult si speram lao ecografie ca tare mi-e dor sa o vad pe samburica.
Pupici tuturor,
Flory
14+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
carminabulina spune:
Saru'mana Mihaela. Multumesc din suflet
. Dar ce nu am inteles: cel cu acid folic contine o cantitate mica de fier sau o cantitate mica de acid folic?
In alta ordine de idei. Am tot vazut pe aici ca mamicile merg la eco ori la Medlife de unde vin nemultumite
ori la Iosup (CMU) de unde vin foarte incantate. Eu pe 4 merg la SAnador. A mai fost cineva aici sau va merge in viitorul apropiat? Vroiam sa citesc si eu cateva pareri.
Inca o data MULTUMESC MIHAELA!
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
lavi02 spune:
Carminabulina am vazut ca au postat si am intrat sa citesc pt ca eram curioasa ce ai facut pana la urma, daca ai ramas la dr asta sau nu. Asa ca iti raspund. Eu l-am intrebat explicit pe dr nostru ce Fe sa iau si mi-a recomandat Tardiferon, de preferinta Tardiferon Fol, cel care are si acid folic. Ambele au aceeasi cant de fier si au si vit C care favoruzeaza absorbtia fierului.
Nu lua fier cand mananci ceva bogat in calciu pt ca Ca scade absorbtia Fe. Ia-l de ex inainte de masa de pranz.
Trebuie sa iei 1/zi pana la sf sarcinii si dupa. Eu inca iau.
ama_kaly spune:
VoichiV da-mi si data UM(ultimei menstruatii),data nasterii tale daca vrei,doctorul cu care o sa nasti si spitalul!Bine ai venit la noi si un
sanatos si frumos!!!Diana bafta la dr!iti tinem pumnii poate iti spune si ce e bebe!carmina de ce nu ti-a recomandat dr materna sau elevit?eu nu iau fier,iau materna dar as renunta la ele si as lua tot fier..o sa imi intreb dr!hai ca nu mai e mult pana pe 4 ianuarie
io
22+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
Diana79 spune:
Fetelor azi am fost la medic si i-am auzit inima lui bebitza. Batea asa de repede. Doctora mi-a spus ca e normal. Apoi am fost sa-mi ia sange pt sindrom down iar (a spus ca se face odata la 12 sapt si odata la 16 sapt). Asta a fost tot nu am aflat sexul bebelusului pt ca nu ne-a facut ecografie.
Pe 12 ian mergem in schimb la ecograf la tehnician unde speram ca bebele sa ne trateze cu fata sa putem vedea ce este
. Sunt un puc cam dezamagita asa ca nu am putut sa aflam dar asta e. Nu mai este asa mult pana pe 12....![]()
Cam atat nou.
Avetzi grija de voi.
Diana
16+
Lya spune:
Carmina ,ai grija sa nu iei fe dupa o masa in care ai mancat ou,cereale si lactate(s-a zis mai sus asta)pt ca se diminueaza absorbtia fe.De preferat cu un pahar de suc de citrice .
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya14+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
adib spune:
LA MULTI ANI !!!
Tuturor
sanatate maxima, bucurii si tot ce va doriti in noul an.
si toate acestea pe linga nasterea usoara, copii sanatosi, alaturi de parintii lor.
de toate cele bune sa aveti parte cu virf si indesat in anul care vine.
anul pe care-l asteptam de atita vreme 

adi si
ela 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
VoichiV spune:
ama_kaly, multumesc de urari. Sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi. Iata informatiile solicitate: UM: 25.08.2005, DN: 04.09.1979, Spitalul Cantacuzino, Dr. Tatiana Jianu
Un An Nou formidabil si multa sanatate tutturor!!!
VoichiV
18+