Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ai, [blue]Bee[/blue, crezi ca n-am incercat!!! Dar sunt aprope doua saptamani de cand ma chinuie!! sotul care e contra medicamente tot imi face ale comprese cu tuica, inchipuiet sticla de tuica la nas ... si parca e apa nici un miros. Am inceput sa iau homeopate dar cand am vazut ca dupa 4 zile nimic!!
doctorul a vrut sa-mi dea antiinflamatorii adica ceva diclofenac dar din pacate sunt contraindicate in ultimul trimiestru de sarcina. Asa ca... Si la odihna pot numai visa... de unde. dute cu copilu la gradi, adul inapoi fa cumparaturi, macare si toate cele!! Unde mai pui ca vine Craciunul curatenie ioc, si se pare ca vom primi si musafiri pe 24 !! De vineri e sotul liber!!

Mira 31+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Gata, am facut albumul lui Nicolas Alexandru aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=/4a97&urlhint=actn,ren%3as,5%3af,0 si am trecut la descriere datele pe care nu le-a scris Teolinda.
Mira, mai bine stai cumintica decat sa faci curatenie..eu cred ca oricine intelege ca esti graviduta si bolnavioara si nu vor sta musafirii cu lupa ca caute praful.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Mai fetelor, de Diana nu mai stie nimeni nimic? Nu a mai intrat ade zile bune. Sa nu mai zic de Dana . Oare s-or fi suparat fetele din Buzau pe noi?

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

buna dimineata
Vad ca se poarta raceala, nu am racit pana acum cat am tot iesit pe afara, iar acum cand stau in casa am racit
Ce sa iau si eu pt gat? ma doare rau
Rali super ca ai pus pozele in foramtul acela ,era mai greu de vazut pe mail
33 fix

Mergi la inceput

Tanti, de dureri de gat si raceala eu m-am tratat cu Oscilloccinum(e homeopat si nu e contraindicat in sarcina) si Vitamina C+ceaiuri cu miere si lamaie si sucuri din citrice.
Multa sanatate iti doresc

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Rali, uite aici poze cu cateii.

http://photos.yahoo.com/ana_sebe

ana sebe 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana astia sunt cateii pe care i-ai uitat afara?Sa-ti traiasca...eu am avut dog german timp de 12 ani! Fetelor eu am terminat spaghetele Bologneze, cele Carbonara, cartofii la cuptor si mai am numai degetele de pui si snitelele de vitel...sunt in forma maxima!Cind ma gindesc ca diseara iau si tortul de bezea deja imi ploua in gura!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

oau ce agitatie asa devreme! sunteti ca niste eu acum m-am sculat. de cand sunt insarcinata dorm cum nu am dormit eu in viata mea. cred ca acum recuperez ani intregi de agitatie.
apropos de raceala si eu tot cu Oscilloccinum am tratat-o si a fost super ok.
fetelor am si eu o nedumerire. ieri a venit o prietena de la consultatie si dupa o ecografie normala in cabinet cica a aflat ca are baiat. acum nedumerirea mea este daca e posibil asa ceva tinand cont de faptul ca ea e in 11 saptamani si eu am citit ca la varsta asta nici macar nu i s-au dezvoltat organele sexuale lui bebe. voi ce ziceti de asta? ei nui-am zis nimic ca mi se pare curios ca poate stie doctorita ei ce stie si nu vreau sa o supar degeaba.

Ella si Daniel Alexandru 37+

Mergi la inceput

Doamne, Ana, ce mortali sunt . Au si caciuli.
Bestial.
Am pus si eu cateva poze cu cutzu( primele doua sunt de aseara de la momentul de iubiceala a lui Tzake cu sotul meu): http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/album?.dir=/c92e

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ella eu stiu ca dupa 13 sau 14 sapt...Iosup mi-a zis la 13 sapt...acum eu stiu ce sa zic de prietena ta? Poate!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput