Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, pe mine ma asteptai ? Si eu sunt treaza de la 3 juma ... m-am fatait pana acu ba la baie ba in pat ...dar nu am mai putut sa dorm. Am renuntat pana la urma, si iacata-ma

A innebunit lupul !!! E a doua oara cand ma intoarce cu mesajul de eroare "Nu ai acces la accest forum !!! "
Poi de ce domnu' ???? Nu e deschis la ora asta ? La cat se deschide?

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aici sunt BEE; As vrea eu sa fiu in pat, dar e clar ca nu tine la mine si ca sarcina e una dintre cele mai ciudate perioade din viatza unei femei.La mine era totul ordonat:ora de somn,ora de trezit ,ora de WC..........acum.N-am citit inca ce ati scris aseara, dar eu cred ca ca tu nu mai poti dormi de emotii........hai:inc-un pic-pic-pic si parintii fantastici(adica voi)isi vor tine bebelina in bratze. Si noteaza de pe acum: Sf Ana -3 februarie, SF Parinti Ioachim si Ana -9 sept. La Theodora nu ma pricep,dar pentru Ana am facut cercetari,ca prea avea fratele meu multe onomastici,asa ca am studiat pe cont propriu de mica cum sta treaba cu Ana prin calendar.
Virusii.......ei cu treaba lor la nasuc.inca-si mai fac de cap dar ce era nasol de nasol cred ca a trecut.oricum m-am straduit sa nu iau decat 2 pastile de paracetamol la febra, iar in nas mi-am pus tampenia aia decat cand chiar nu se mai putea.in rest:petrecere cu ciorba de burta cu mult usturoi,lapte fierbinte si limonada- nu toate deodata.
Ieri am primit si noi primele hainute adev de bebe.......le-am comandat dintr-un catalog, dupa ce le-am studiat in magazin, ca era mai ieftin in varianta asta si iti dadea si premiu un sac de dormit si un jurnal pt bebe-ce m-am mai fatzait in jurul pachetului-ca sa-l deschid odata cu cristi......frumusele-frumusele.........mai ales ca acum am si eu lista cu ce trebuie la spital si sunt pe ea in special hainutze si cate un prosopel pt fiecare zi- o sa va mai scriu despre ea.........oricum astea nu ajung

Ma duc sa descopar pozele lui bebel-frumusel si sa citesc ce ati mai zis aseara in timp ce noi munceam de zor aici ca tr sa incheiem odata cu harabaura asta post-santiereasca........uff.........muncesc pana la 11.30 si la 3 sunt in picioare....e drept ca singura fac decatmancare si chestii minore-prind curaj doar cand e si cristi acasa.

ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata burtici!
iar dau "trezirea"... ultimele zile cand mai suna tare ceasul in camera... ca dupa aia... o sa mergem pe poante si o sa vb in soapte...

fetelor, voi aveti insomnii, sorry, eu as dormi de-as rupe pamantul dar uite ca trebuie sa ma trezesc si apoi imi sare somnul...
marius lucreaza de dimineata ca i s-a schimbat orarul si la 6 fara ceva e in picioare... si ca sa nu faca ulcer ma trezesc si eu sa-i fac 2-3 sandwich-uri... si apoi nu mai pot dormi

dar ceea ce e cu adevarat suuuper este ca... in sfasit am casa libera de materiale de constructii... dupa ultimele 10 zile in care am avut baia in reparatii.. acum pot face in sfarsit curat in casa si ... daca mai apuc ceva mancare de craciun... daca nu, marius va manca ceva meniuri KFC in urmatoarele zile....

simptome ciudate inca nu am.... eu inca nu sunt lamurita de ceea ce ar trebui sa simtcand vine "momentul"... si ma enerveaza deja cand medicii imi spun "o sa stii tu..." dar asta e... sper sa fie ceva cu apa multa ca eu de semne d-alea finute cu contractii sau mai stiu eu ce delicatesuri nu prea gust... mie sa-mi dea un semn zdravan, nene...

fetelor, va pupic si revin cat de repede!!!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor va scriu si eu cateva cuvinte in graba, Daria e la mine in brate s-a trezit sa-si bea lapticul la 6 si gata cu somnul
eu inca bolesc. dupa tusa de sapt trecuta am facut o sinusita ...ca la carte. Ma doare inca capul, mi-am pus deja o sticla de pic in nas dar e tot infundat, si mai rau sunt tot timpul obosita. si cu copii astia nu pot sa ma odihnesc mai deloc. Seara pic pur si simplu de o saptamana sunt inaintea lui David in pat. De ieri iau antibiotic si pic cu cortizon. Sper sa ma pun pe picioare vine Craciunul si la mine e ca dupa razboi.

Mira 30+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

n-am reusit sa citesc prea mult
Mirela, dute la spital nu mai astepta, eu am patit la fel la prima nastere curgea dar n-aveam nici o contractie nimic, nici cel mai mic semn
Si pe mine m-au trimis acasa nu stiau daca e sigur apa. Nici dupa 2 zile nu aveam nici cel mai mic semn ca voi naste, dar apa se scurgea si bebeble nu mai era bine. Dupa o zi m-au internat dar abia a 3 zi mi-au facut cezariana ca nu mergea
Sper sa mai apuci sa citesti!!
Deja stau amandoi agatati de picoarele mele

Mira 31+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...eu sunt intre cratiti...trebuie sa gatesc...asa ca revin printre picaturi....stie cineva ce inseamna cind visezi multa zapada alba? Vesti bune?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Andiaroro, multmesc de informatii legate de Sf Ana. Pe aia de pe 3 Feb n-o stiam, evident. Si por l atreaba sa le dovediti pana vine bebe pe toate (noi si azi inaintea evenimentului cred ca ne agitam cu treburi!. Si-a luat sotzul concediu de ieri si abia cand a ramas acasa a realizat cate sunt de facut si a concluzionat ca la munca era mai simplu.).
Mira, sanatate si odihna cat mai multa! N-ai reusit sa pacalesti sinuzita si cu chestii mai putin feroce decat medicamentele? De desfundat cica ar merge apa cu sare picurata direct in nas (Nasol!). PE pielea mea de posesoare de "sinuzita cronica" (care ash baga altfel in mine antibiotice sezonier), eu am incercat cataplasme cu hrean! Da' hrean din ala cu putzin otet, care te si desfunda cu mirosul, dar itzi si inroseste obrajii (eu le puneam pe obraji intr-un tifon, fiindca aveam sinuzita maxilara), greu de suportat. SI caldura, multa caldura. Stiu ca esti farmacista si tu stii mai bine ce e de facut, dar ca omul patit, a trebuit sa zic si eu ceva! .

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata!

Si eu eram treaza pe la 3:30, dar credeam ca sunt singura nebuna...

BEE mai e o Sf. Ana si inainte de Mos Nicolae, asa ca ai de unde alege.
Andiaroro De 3 februarie nu stiam. Dar o sa-i comunic sotului

Daca as fi avut fetita, tot Ana as fi botezat-o.

O zi buna, vesela si multi

ana sebe 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Azi e miercuri, deci trebuie sa schimb saptamana.

ana sebe 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, fetele.
Bee, haide ca mai ai un pic si maine iti tii minunea in brate ..off ce frumos. La mine AMR 11 zile cu cea de azi.
Mira, iti doresc multa multa sanatate. Si pe mine ma chinuie nasul rau de tot, dar pana la urma mi-am pus Olynth pt copii si doctorul a zis ca e ok atata timp cat nu exagerez. Acuma pot dormi din cauza nasului dar mi se infunda urechile, daca atimai vazut asa ceva.
Anasebe, am tot vrut sa iti spun..imi plac tare mult soricarii, si mai ales ca ai pereche. Poate pui si poze. Eu am o fetitza chihuahua si taaaaaaare mult as vrea sa ii gaesc un baietel..poate cand mai creste bebe un pic.
Denisa, super misto pozele si stradutza si bradul..ce stufos e. vreau si euuuu asa stufos, dar nu gasesc.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput