Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc mult ralnied.....o sa ma duc cu siguranta sa o vad

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

lullabay, alte biserici cu verdeata in jur:
- Sf. Lazar(in spate la Teatrul Luceafarul) are trandafiri dar in mai-iunie nu stiu daca sunt infloriti - oricum este o biserica frumoasa. Aici iti recomand mai mult preotii decat aspectul - sunt seriosi, slujba e frumoasa- aici ne-am casatorit noi.
- Sf. Nicolae Domnesc, parca asa se cheama(de langa Palatul Culturii). E o biserica frumoasa, este monument si preotii tin slujba frumoasa.
- Golia - pt. frumusete si pt. slujba tinuta.
- Trei Ierarhi.
Daca imi mai aduc aminte, revin.
A, mai este o biserica in Gradina Botanica, mai multe detalii nu stiu - a facut cineva nunta acolo.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc Darria....adevarul este ca e foarte important ce fel de preot tine slujba si cum o tine...si daca e om cu har si bun si bland restul nu mai conteaza poate sa tina slujba intr-o chilie...si cum nu am fost demultisor pe la biserica nu prea mi-ar place (chiar daca as merita) sa fiu "certata" in timpul slujbei...
Fixul meu cu biserica "inverzita" il am de la o colega care auzindu-ma ca mi-ar place sa fac nunta in padure cu cortul mi-a zis sa caut o biserica cu multa verdeata sa ma simt impacata...ea e o fericita o sa faca cununia religioasa undeva la o manastire..Sucevita .Moldovita sau pe acolo
Nu stiam ca la Golia se fac nunti..e cea de langa Barboi,nu?si Trei Ierarhi e cumva langa Mitropolie...apropos ati auzit pe cineva sa faca nunta la Mitropolie..eu una nu as vrea acolo dar eram curioasa!
La biserica de langa Palat am fost si eu la o nunta si aveau un cor divin...aproape ca am plans in timpul slujbei..mi-a placut mult mai mult decat cel de la Barboi
Ati vazut ce frumos ninge afara?..chiar vine Craciunul!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

In sfarsit ninge si la noi sper sa nu ramanem doar cu asta ca se topeste intr-o zi dar nici ghetus nu vreau - hmmmmmmm cam dificila, da?
Da, Lullabay este ft. important felul in care tine slujba preotul. La Sf. Lazar ne-a placut mult, desi eram ultimii pe ziua respectiva iar preotii erau obositi, am fost primiti la ora fixata si nu s-au grabit in timpul slujbei, sau sa o dea peste cap. A fost o slujba asa cum trebuie sa fie.
Noi am vrut si cor, acesta a fost peste inaltimea asteptarilor, ne-a placut mai ales cum canta domnisoara de la cor.
In final pt. ca ne-a placut: strumful o sa fie botezat tot acolo.

La Sf. Nicolae(din Copou), am botezat acum 3 ani. Desi era singurul botez pe ziua respectiva preotul de atunci a tinut slujba cam contra cronometru si nu am fost multumiti. Poate asta s-a intamplat atunci, poate a fost un caz singular.

Golia e cea din Targu Cucu(de langa statia de tramvai) - stiu ca acolo s-au facut casatorii religioase(am rude care s-au casatorit acolo), doar daca s-a modificat ceva in ultimul timp.

Trei Ierarhi e intre Mitropolie si intersectia de la Palat.

La SF. Nicolae Domnesc(de langa Palat) este slujba frumoasa, daca ai rabdare mergi intr-o duminica la slujba sa vezi cum e, macar pt. o jum. de ora.

La Mitropolie, din cate stiu eu nu se oficiaza casatorii religioase dar poate nu stiu eu bine - poti merge sa intrebi.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,
Pe bune ca ninge la voi? Ce dragut! Aici e urat cand ninge, adica dupa ninsoare!
Asaaaaaa.....
Nusha..pai stai sa ma adun si sa incerc un raspuns mai complex!
Tinuta obligatorie inseamna ca nu ai voie cu pantaloni scurti, bermude, haine de plaja...in general trebuie sa fii imbracat decent, casual!
Despre cumparaturi...da, ai si unde ai si ce! Categoric! Acum incep prin a-ti spune ca puteti negocia si pretul poate scadea chiar si cu 30%. Bine, nu in mall-uri sau alte magazine cu fitze.
Bijuterii?...pai oraselul Taxco, care-i aproape de Acapulco, este numit "orasul de argint al lumii". So, si in Acapulco si in imprejurimi...bijuterii superbe, din aur, argint...platina...pietre de tot soiul!Iti recomand B&B Marketplace. Bafta si sa-l tina portofelul pe Mihai.
Haine...si de astea gasesti! Si elegante si sport si "de strada". Izod, Lavoro,Gaviota boutique...si sunt multe, dar am imbatranit si nu le tin nici io minte pe toate.
Apoi veti gasi multe magazine cu suveniruri. Si eu va recomand sa mergeti la unul numit Fermin's, daca vreti sa va luati cele mai faine si ieftine palarii "sombrero". Il gasiti pe langa "La Diana"...o statuie cu fantana si toate cele.
Mancarea e buna...cel mai bun tacos..iamiii....si spaniola si americana si internationala! Dar, daca va place, e musai sa mancati fructe de mare. Le pregatesc intr-un mod extrem de ...buuun.
Baruri, discoteci..la greu. Preferatele mele erau Barbarroja...e un bar sub forma de nava de pirati. E mai potolit asa. Si altul misto care-mi vine in minte...Ibiza Lounge, dar e scumpicel bine. Si vedeti ca la majoritatea se plateste intrarea.
Plajele sunt frumoase, cred ca cea mai faimoasa e La Condesa. Dar sunt si multi bishnitari care vand orice. Mie personal imi place plaja Puerto Marques. Care e linistita, cea mai faina pt inotat...si era si aproape de locul unde am stat eu si apoi noi.
Nu-mi aduc aminte ce-as mai putea sa-ti spun...e foarte frumos acolo!
Profitati de fiecare moment, faceti multe poze, incercati sa le vorbiti macar putin in spaniola...
AAAA...sa cereti "agua purificada" la restaurante si sa nu beti de la chiuveta. Si sa spuneti por favor si gracias destul de des. Apreciaza si se simt maguliti!
Ma opresc aici! Daca mai ai intrebari cu mare placere! Te pup!
ASAAAAA....MI-A VENIT MINUNEA ! E micutz, pufos si dulce!Am facut primul pipi pe parchet, facem nani, ne jucam! Suntem micuti si azi am facut primul vaccin si suntem mai molutzi. Sper sa nu sufere maine prea tare. Caci va sta vreo 5 ore singurel.
Va pup...noapte faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lullabay, nu ai pentru ce!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Sun Smile, ne dai si poze cu Alex??? Cred ca ce distractie este acum la voi!!! Si cum, chiar de maine il lasati singurel? Saracutul!!!
Nu poti macar maine sa il iei cu tine la munca...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Iulissa, am reusit si eu acum sa vad pozele! Sunt superbe! Asa frumusei (si nevinovati, pareti!!!)
Vrei sa-ti zic ceva? Prima data cand am deschis si am dat cu ochii de sotiorul tau, am avut un soc. Seamana perfect, copie fidela cu fostul meu... Si intai am crezut ca este el... Dar el nu e insurat. Ca altfel, daca nu stiam, zau ca ziceam ca e sotul tau!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Darria, NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sunt asa bucuroasa! Parca acum mai merita sa vina Craciunul si Mosul, nu???
Sa stii ca in unele locuri s-a depus chiar bine. Apropos, daca iesi maine din casa, sa ai grija ca pe dedesubt e gheata in majoritatea locurilor. Si sa stii ca nu prea cred ca are de gand sa se topeasca. Poate in noaptea asta, cum e mai putina circulatie, se depune maui usor si rezista mai mult...
Am fost pe Copou in seara asta, e absolut superb!!! Dar am si inghetat bine de tot!!! Am ajuns bocna acasa!
De maine sunt libera. Sper sa ne mai auzim pana vineri dupa-amiaza cand plec din Iasi...
Noapte buna!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunsmile mii de pupici si multumiri de la mine si mihaitza...auzi da mai am o intrebare: exista vreun loc pe fata pamantului unde tu nu ai fost pana acum??ca de fiecare data cand plec undeva tu esti cea care imi dai detalii despre locul respectiv...normal ca ma bucur ca are cine ma scoate din necunoscut dar mihai cand i-am zis ca tu ne-ai spus si de platamonas si acu si de acapulco a zis sa te intrebam ceva si de dubai poate stiiiti dai seama ca glumea....chiar ma bucur ca ma ajuti asa de mult...te pup si abia astept sa plec sa ma distrez si promit ca vin cu pozici

Mergi la inceput