Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare
Raspunsuri - Pagina 3
lullabay spune:
Nushulica incearca la Nicky...poate iti place ceva...desi ai spus ca in mall nu ti-a placut nimic........sau la Otiola (dar in Podul Ros, au mai multe)...sau poate la Casa Wanda?...cam gata nu mai am idei...au rochii de ocazie frumoase la Alb si Negru......da scumpe rau de tot......acum chiar ca nu mai am idei ....sorry
Iulissa tare frumoasa ai fost! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va intelegeti :Casa de Piatra si cati bb-ei doriti!
Ma ajutati si pe mine cu cateva pareri,va rog? Ce alte biserici (in afara de Barboi) mai stiti cu gradina sau macar verdeta in jur?
Zambeste,maine va fi mai rau!
SunSmile spune:
Neata,
Eu sunt la datorie, asa ca....
Nushulica, eu asa tare te inteleg cu hainele aste. Pt ca n-am avut nici o sansa sa gasesc haine negre fara paiete si alte porcarii. Whatever...
Eu ti-as recomanda o rochita alba sau foarte deschisa, dintr-un material extrem de vaporos dar de foarte buna calitate. Si bijuteriile sa fie "curgatoare"...dar finutze. Si eu am revenit in Acapulco anul trecut si sper sa nu se fi schimbat prea mult. Ideea e ca te poti impune prin finetze! Si cum tu esti o finutza, nu ma indoiesc ca o sa alegi solutia ideala! Noi am stat la Camino Real si "fitze" erau cat cuprinde! Succes si distractie placuta!
p.s. si ce ma bucur ca te-a schimbat nepotzica ta!
In rest..o zi buna, cu spor la trebi si zambetul pe buze!
Pupici la gagici!
SunSmile spune:
Nusha inca ceva. Pt ca am retinut eu bine?..tu nu ai mai zburat pana acum (cu avionul, evident)..iti recomand sa te pregatesti "sufleteste" pt un drum lung si obositor. Si banuiesc ca si pt o escala destul de mare la Paris sau Viena. Dar cred ca Paris.
Succes la gasit hainutze..vezi ca la hotelurile de 5* au tinuta obligatorie si la restaurant(e). Asa ca..sa fiti frumosi, luminosi si indragostiti! Ahhh...daca ai sti cat ma bucur pt tine!...si se pare ca io sunt "cutia cu sfaturi" a ta. Glumesc!
Te pup dulce...distractie placuta!
nushulica spune:
sunsmile nici nu ai idee ce mult m-ai ajutat cu tot ce mi-ai zis eu chiar nu am mai zburat pana acumsi intr-adevar drumul e lung si obositor de 16 ore cu escala la paris asa cum ai zis si tu ...ce ma sperie si mai tare e diferenta de fus orar ca eu sunt tare rea de somn si nu stiu cum voi reactiona...merci si pt informatia legata de tinutele la restaurante chiar nu am stiut lucrul asta...m-am gandit eu ca nu ma pot prezenta la masa in pantalonii scurti cu care ma voi imbraca la plaja dar nici nu cred ca tre sa ma afisez chiar la 4 ace nu??...adik explica-mi te rog mai clar ca eu pricep mai greu care este tinuta obligatorie....si te mai rog sa-mi mai zici si mie ce este fain pe acolo ce merita vizitat ce magazine faine sunt ce este mai ieftin si se merita cumparat ma refer la toale bijuterii cosmetice stii tu ce ne intereseaza pe noi femeile...daca stiam eu ca ai fost tu acolo testresam mai de mult...asa sa fii bucuroasa ca ai scapat ieftin
merci pt tot
salut toate fetele si multumesc pentru sugestiile care mi le-ati facut in legatura cu hainutzele chiar am sa incerc la alb si negru si la otiola multumesc mult
iulissa spune:
Dragele mele,
Asha cum am promis aseara, am revenit.
Pozele sunt pe adresa http://community.webshots.com/album/526113797iPSEPx
(o parte din ele cat am apucat aseara de acasa sa pun pe net)
Sunt in priza, la birou o secunda nu am libera, in preajma craciunului toti oamanii de marketing sunt in priza...din pacate nu avem timp nici "sa murim" cum zicea o buna prioetena.
Dar vineri intru in concediu, in sfarsit, poate reusesc sa postez macar un mesaj de Craciun feriocit!" pentru voi toate fetitzele mele scumpe....dar cand ma gandesc la traditionala curatenie si mancare :(
Pupici dulci, si sa "citesc" numai vesti bune si frumoase de la voi toate!
Iulica Nevestica ( de 2 saptamani si 3 zile) :-X
http://community.webshots.com/album/526113797iPSEPx
Darria spune:
Nushulica, vad ca ti-au spus fetele ce vroiai sa stii in legatura cu hainutele dar cred ca o sa iti imbogatesti garderoba si din afara(stiu ca in luna de miere ti-au placut multe chestii...ai mai gasit album de nunta? daca nu, ai ocazia acum sa iti cumperi si nu mai ramai cu inima dupa el).
Tot iti spuneam de bebe pt. ca stiu pe propia piele cat te poate schimba o manuta de om(imi era frica sa am copii). Sunt in continua schimbare dar acum in calitate de mamica, sa vezi ce frumos ma dreseaza piticutul, asa fara zaharel iar eu execut totul fara sa-mi treaca prin cap sa ma opun
In legatura cu botezul....pt. siguranta propiului copil iti spun sa nu iti mai treaca astfel de glume prin cap, fie ele pt. o secunda Nu cred ca vrei ca nasa care este parintele spiritual sa fie o iresponsabila
SunSmile, mai aveti un pic de asteptat dar merita. Cu sau fara pedigree(ca spui ca o sa coste un pic) o sa va "traduca" din prima zi si el o sa fie seful in casa
la purtator
noi
nushulica spune:
darria iti dai seama ca imi imbogatesc garderoba afara si o sa-mi iau multe album de nunta nu mi-am mai luat dar reusesc eu pana la urma...iresponsabilopai si cu copilasul tau ce faci draga?...hai ca te descurci tu
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
iresponsabilopai si cu copilasul tau ce faci draga?
Pai am gasit deja solutia: ma creste el pe mine
la purtator
noi
ralnied1 spune:
Salutare si de la mine! Mai tarziu, ca azi e ultima zi de munca (pana marti!), deci trebuie sa las totul in regula.
Bun revenit, Iulissa! Chiar ieri ma gandeam la tine si am zis ca ne-ai parasit si tu definitiv! Inca nu am avut timp sa ma uit pe poze, dar sper sa reusesc pana la urma! Si... cum e in calitate de doamna???
Nusha, si eu voiam sa zic ca poate va intoarceti mai multi de pe acolo, dar am zis ca sa nu te mai supar. I-am dat Darriei prioritate...
Sun Smile, eu abia asteptam sa ne povestesti cum e cu Alex...
Lullabay: in Copou, aproape de Rond, este Biserica Sf Nicolae nu mai stiu cum... Peste drum e Parcul, pe care, daca il traversezi, ajungi in Botanica...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Am uitat sa va zic ceva, pe scurt, ca e lumea cu ochii pe mine. Mexxa va transmite Sarbatori fericite, sa va aduca Mosul tot ce va doriti si un an nou mai bun. Va multumeste pentru urari. (M-a rugat pe mine sa va transmit, cami-a trimis un mesaj scurt pe Mess, ea nu mai are cand sa intre aici!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!