Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, deh daca ai copil mic nu-i asa ca e atat de placut?

Dana, uita-te in listuta de la inceput si o sa vezi restaurantele, ca sa nu le mai enumar eu aici. Mai multe informatii o sa ai cand se intorc fetele din vacanta. Acum depinde de ce doresti tu de la un restaurant si de capacitatea salii.
Pe langa cele din listuta mai sunt: Clubul Medicilor(din Podu de Piatra), Carafa(Mall), Perla Bucium - daca imi mai amintesc, mai scriu. Mai e unul pe langa Trei Sarmale, langa o spalatorie auto dar nu stiu cum este in interior, am vazut doar exteriorul(terasa care e mica).
Noi, de ex. am gasit sala pe la jum. lui ianuarie ca atunci am inceput sa cautam. Noi am vrut musai pt. 20 august ca asa mai gasisem pt. sfarsitul lui iulie(mai devreme, ca prin septembrie erau sali libere) - de aceea iti spuneam ca daca ai noroc mai gasesti liber pt. lunile de vara.
Restaurantul poti sa-l decorezi cum vrei tu si il schimbi de nu-l mai recunosti(stiu din propia experienta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey ce-i cu linistea asta? Hai trezirea, ca pica subiectul pe pagina a doua! Somnoroaselor!
Ralu cum a fost la bunici? Cum se mai simt?
Darriutza tu ce mai zici? Cand mergi la control sa afli ce e BB? Ca io nu mai pot de curiozitate(chiar daca am un "filing" ca e Andrei)!
Off...Nusha ce bine ti-o fi tie! Aici ploua si e asa nasol! Distractie placuta in continuare!
Fetelor..miresici de 2006, haideti ca a inceput anul vostru! Pe unde umblati?
Pupici la somnorici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

De acum nu o sa mai fie subiectul in amortire ca vor intra miresicile de 2006 in pregatiri, numai sa vina din vacanta
SunSmile, azi pe la ora 15 sun la cabinet sa-mi fac programarea la eco pt. 18 ian.
Si la noi e urat afara, ploua, e mizerie, frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

LA MULTI ANI!!!!
Anul viitor va fi un an extraordinar pentru voi pentru ca veti avea:
Mai multe bucurii
Mai putine regrete
Mai multa iubire
Mai putine necazuri
Mai multe succese
Mai putine esecuri
Mai multi prieteni

Cu asa vesti bune, sunt convinsa ca veti avea un Nou An cum nu a mai fost altul.

Dupa o mica pauza am revenit si eu :D. Eu deja simt ca sunt in criza de timp cu nunta si de cate ori intru pe site imi amintesc ca e timpul sa ma apuc serios de ,,munca".
Va pup si sper sa nu mai fac absente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase ,fericite si tot ce va doriti in 2oo6 sa se indeplineasca!!!!!!!!
M-am intors si eu mai greu ce-i drept si cu scuzele de rigoare ca nu am mai apucat sa va salut pe anul 2005.
Eu am fost la Sucevita unde a fost super desi,sincer, nu ma asteptam..si am crezut ca vacanta se va prelungi pana pe 9 ianuarie dar din pacate am fost chemata la munca mai devreme:((
Va pup pe toate.

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bine v-am regasit!
De vreo cateva ceasuri bune ma tot chinui sa va scriu niste randuri, dar nu am reusit pana acum. Sunt la munca si toata ziua am muncit de m,a doare capul ingrozitor. Nici acum nu am timp liber, dar am zis ca nu e frumos sa las sa treaca ziua fara sa va salut!

Am vazut ca avem si o miresica noua! Bun venit, Dana! Asa cum ti-au spus si fetele mai sus, e fff greu sa gasit de acum incolo un restaurant in Iasi, pentru 2006, mai ales in perioada iulie-august. Cam atunci vor majoritatea sa faca nuntile.

Racine, ti-ai amintit, draguto, de noi??? Vezi ca ai promis!!! Sunt cu ochii pe tine!

Sun Smile, Darria, voi ce mai faceti??? Sper ca bine!
Eu am venit aseara tarziu in Iasi si nu am mai avut timp de Forum, ca era calculatorul ocupat de cumnat (nimic nou, de altfel!) Ieri am fost la tara si am muncit din greu, pentru ca erau toate lasate de izbeliste, de cand bunica... Apropos: multumesc pt urarile adresate bunicului.
Deocamdata cam atat. In curand sper sa reusesc sa deschid un capitol nou. Fiti pe faza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Lulla, te iertam de data asta! Da' ce ne dai ca sa iertam???
Era zapada la Sucevita??? Unde ati stat? A fost frumos, nu???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Dana , felicitari pentru viitorul eveniment!

O idee faina ar fi restaurantul de la Ciric (sus). este absolut bestial - acolo a facut fratele meu nunta in iulie 2005. Ce-i drept a fost vineri ca in luna aprilie cand au cautat ei nu au mai gasit decat vineri sau duminica! oricum a fost super bine, la biserica era liniste si pace , nu cum e sambata ....cu 20-30 de mirese claie peste gramada!

daca mai vrei info cu mare placere iti dau !

Oana

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol, asa cum promiteam mai devreme.
Asadar, va astept la Nunta in Iasi (11).
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65527
Rog moderatorii sa inchida capitolul de fata. Multumesc!

E si maine o zi!

Mergi la inceput