Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bine v-am regasit, dragele mele, in 2006!!!
Ai avut dreptate Darria, sunt prima! Ce ma bucur! Inseamna ca si anul acesta voi fi alaturi de Forumul DC si de voi, nu-i asa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Noi am fost pe la Mitropolie cu cateva minute inainte de 12 si am aprins niste lumanari. Apoi am mers la Palat. Si am tremurat ca niciodata de frica, la cate petarde, artificii de tot felul (care mai de care mai periculoase, desi fainute. Din concert am prins Fly Project, DJ Project (mare noroc a avut fratele meu, ca trupele astea sunt favoritele lui si el era cu noi!) si Morandi. Nu am stat pana la sfarsit, ca deja ne luase cu frig si eu picam de oboseala. De fapt, de cand am plecat de acasa, a inceput sa ma doara spatele si picioarele f tare. Probabil de la cat am prestat azi, adica ieri, ca nici macar 2 minute nu m-am asezat undeva.
Pe la 1.30 am ajuns acasa, am papat un picut. Sotiorul si cu fratele nu au mai putut cand am ajuns la friptura, tort nu le-a mai trebuit, de baut, mai putin. Tare m-au dezamagit. Si acum, fiecare in patutul lui, la tv. Si eu... pe Forum, desigur.
Numai ca imediat ma duc sa-l iau pe iubi, pentru a sarbatori si noi altfel 2006. Nu sunt in forma, dar sper sa fac fata!
Inca o data: La multi ani din partea mea, un an fffffff bun din toate punctele de vedere.
Si, probabil ne mai auzim luni seara sau marti, ca azi plecam din Iasi la ai mei.

A... si La multi ani de Sf Vasile!!!! (la mine bunicul e Vasile, ne ducem sa-l sarbatorim!)

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ceva: ca si la Revelionul precedent, artificiile alea super cu care s-a laudat Nichita (primarul!) nu stiu unde au fost, ca la Palat, mare foc de artificii dat de Primarie, nu prea a existat. Mai frumoase au fost artificiile date de oameni!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI!

La multi ani! si pt. sarbatoritii de astazi, de Sf. Vasile
Ralu: La multi ani! bunicului tau si muuuulta sanatate pt. amandoi bunicii, sa-i ai langa tine mult timp.

Ralu spui de artificii........ biata mea catelusa pe la 12 noaptea cat au tinut artificiile a tremurat de frica si nu s-a dezlipit de mine. Desi eram in casa se auzeau destul de tare pt. ea. Si cand a mai vazut ca se desface sampania nu i-a mai trebuit nimic miticutei. Dupa aceea si-a revenit si a inceput sa-si ceara drepturile.

Mergi la inceput

'Neata si La multi ani inca o data!

Multumesc, Darria pentru urari!

Da' ai fost si tu harnica. Eu abia acum m-am trezit.

Si in legatura cu artificiile, era un nene cu tot cu catel la artificii. Sa fi vazut cum facea cainele ala acolo! Nu stiu ce i-a trebuit sa il ia din casa!

Ma duc sa pregatesc masa si apoi plecam la Pascani. Mai vorbim luni/marti, la intoarcere!
Distractie placuta in continuare!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata si de la mine!...Ne-am trezit acum vreo 2 ore, dupa ce in prealabil ma mai trezise Alex si la 8.30..in conditiile in care ne culcasem la 7.
Sa va fie anul cu noroc si bucurii si realizari cu carul!
Ralu-harnicutza ai fost! Eu n-am patzit nimic ieri(sau anul trecut) dar a trebuit sa ma pregatesc de petrecere si n-am mai intrat! La multi ani bunicului tau! Sa fie sanatos multi multi ani! Si bunica la fel!
Darria...zici ca urecheata ta s-a speriat? Nasol! Noi l-am lasat pe Alex dormind, cu televizorul dat tare si toate geamurile inchise. Nu parea speriat cand am venit, asa ca sper ca a fost ok. Din pacate are o energie dimineata, de poti tu sa fii rupt ca tot are chef de joaca! Guguloasha mea a luat aproape un kg de cand il avem si e tare mushcacios si "maimutzica".
Nusha stiu ca nu ne "vezi"..dar distractie maxima in Acapulco! Fericito!
Gata, ma opresc aici! Inca o data LA MULTI ANI 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Sunt si eu din Iasi. Si va doresc si eu LA MULTI ANI, un AN NOU FERICIT, plin de impliniri si de prosperitate.

Acum vreau sa va intreb ceva: mai am sansa de o sala pentru acest an? Cum la ora 12,00 punct al meu m-a cerut de sotie........anul acesta vreau sa fac nunta. Dar problema e ca vreau vara. Unde gasesc eu o sala? Sau o pajiste la aer liber. Ce cool ar fi!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana, felicitari pt. marele eveniment
Cred ca mai gasesti sala pt. anul acesta(trimite pe cineva sa caute pana la jum. lunii) dar dupa august, septembrie, important e sa fie una frumoasa. Acum depinde de ce doresti si de nr. de invitati. La iarba verde nu stiu unde poti face, poate la o terasa. Sau poate ai norocul sa gasesti mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ai venit printre miresici, Danangie! Sa fii fericita! Iar apropos de restaurant, Darria are dreptate. E cazul sa va miscati repede, pt ca oricum in vara daca mai gasiti cel mai probabil va fi duminica. Merita incercat oricum, dar cat mai repede(ti-o spune stan patzitu')!
Fetelor ce faceti voi? Cand incepeti munca? Eu saptamana asta lenevesc(un fel de a spune pt ca Alex nu prea ma lasa).
Pupici si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DARIA, SANSMILE va multumesc de urari. Eu vroiam in luna lui iulie sa fac nunta. Dar puteti sa-mi scrieti cam unde se mai fac nunti la noi?Asta ca sa-i incep sa-i trimit pe-ai mei deja. Fara Unirea....stiti genul asta de resturante ca mi ca se sperie lumea si nu mai vine.......si-asa ma intreb: dar oare cine-mi vine la nunta?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput