bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, el de mult imi ia pieptanele din mana ( o sa va arat poze) si cica se piaptana singur. Ce conteaza ca il tine invers, dar e tare amuzant.
Muzica ii place foarte mult, se linisteste imediat daca ii pun muzica, iar cartile -ohhhhhhh, sunt pasiunea lui.

Simona, multumim. Nu am terminat de decorat, de fapt nici nu am inceput. Vai de ziua de maine, iar sambata vreau sa gatesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Buna fetelor,
Un Craciun fericit si sa dea Domnul sa ne creasca copiii sanatosi si voiosi. la noi e o caldura ingrozitoare, 32grade dar cu un vint foarte fierbinte, teribil . Sper sa se mai racoreasca pina miine. ieri Gabitza a avut o zi cumplita, nu stiu ce l-a durut (oare bebeii au dureri de cap ?) dar a fost foarte nervos si a urlat incontinuu, chiar si in timpul mesei (doar la desert a mai tacut putin). Si asta dupa panadol si gel pt gingii, in caz ca asta a fost problema. Acum ii ies si primii 2 dinti de sus, au spart deja gingia de citeva zile, cred ca in curind va fi ca Bugs Bunny.
Am hotarit sa ii dau micare la cina, ca prea voia 2-3 biberoane inainte de culcare. Asa ca maninca felul 1 si desert si bibe la desertul desertului, si tot se mai trezeste la 3:30 si vrea laptic. In ritmul asta se face un unflatel in doi timpi si doua miscari.
Gata, sefu a zis "bugger off for the day", e 2:35 vineri, asa ca papa si multi pupici

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinutza, acum s-a curatat, merci de intrebare. Doar ca e intr-un hal de iritat! groaznic, imi vine sa plang cand ii vad fata si gatul, nici un bine nu i-a facut, l-am chinuit degeaba! Acum insa am mari sperante de la o crema buna, pe baza de lapte, care parca-parca incepe sa aiba efect (merci de sfat). Plus dese spalari cu apa si sapun din ala special de la spital.
Aseara i-am dat si o lingurita mica de Peritol ca sa-i mai aline macarimile si starea de nervozitate accentuata seara.
Sa speram ca trece pana la urma si nu trebuie sa-l duc la doctor, nu se infecteaza, etc. ca asta mi-ar lipsi.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Gabry, sanatate multa copilasilor! Ce bine insa ca-i ai pe amandoi cu tine de sarbatori, nu? Cred ca esti tare fericita...
Oana, Seb se urca iar Tudor coboara din pat! Eu l-am invatat de mic, mi-a aratat Culcer cum sa fac ca sa evitam caderile. Insa asta cu cataratul sigur va mai dura la noi, mi se pare un mare progres, bravo voua! Cred ca daca ii arati de 2-3 ori cum sa coboare, cu siguranta prinde miscarea, ca el deja face partea mai grea. Hai, capul sus, o sa vezi ca va trece raceala pana de sarbatori!

Mergi la inceput

Alina Maria, nu mai fi necajita te rog ca n-ai nici un motiv! De ce esti tu blegutza si te amarasti chiar acum, in prag de sarbatori??? Bucura-te ca sunteti bine, sanatosi, ca aveti de toate, ca va faceti casa, ca ai o fetita superba, etc. Ai atatea motive! Asta cu permisul auto e o chestie absolut subiectiva, depinde de multi factori exteriori, ce conjunctura, de dispozitia celui cu care dai examenul, de emotivitate, etc. Si nu inseamna ca nu conduci bine sau ca nu esti in stare sa o faci. Uite, sotul meu spre exemplu, a luat permisul a treia oara si conduce excelent, mult mai bine decat mine care l-am luat din prima. Deci chiar nu are relevanta! Nu inseamna nimic ca nu l-ai luat din prima...
Hai, sterge-ti lacrimile, fetitza mica! Oi fi tu cea mai tinerica dintre noi, dar tot nu te las sa plangi degeaba!

Mergi la inceput

Ixxi, Shobo, Simona, multzumesc frumos de incurajari. Mi-au facut tare bine. Sper acum doar sa se faca bine de tot si sa-i treaca odata si iritatia asta nenorocita.
Shobo, eu ii dau in continuare fructele rase sau pasate dar fara coaja. Cat despre inghititul ca pelicanul, eu zic sa te consideri fericita, pana la urma o sa mestece el. As vrea eu sa faca si al meu asa. In schimb el, daca simte ceva nepasat imediat icneste si da sa vomite. Si chiar nu vreau sa-i pasez pana pleaca la armata!
Poate incerci chiar sa-i dai bucati ceva mai mari, asa poate mesteca neputand inghiti, cine stie? Nu ca as avea vreo experienta sau succes in privinta asta!
Liviana, uite linkul cu canitza. Mai bine zis canitzele, ca una e noua si alta veche, folosita.
Iti tin pumnii stransi sa va faceti bine repede, amandoi si sa nu se mai intample nimic rau pana la sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo si Tomasa, multumesc pt linkul cu cana. Chiar arata f bine! Matei deocamdata o are pe cea de la Primii Pasi, dar in caz ca nu o va mai place, o sa-i una ca a voastra. Tomasa, n-am retinut bine, asa ca te intreb: de la ce i-a aparut iritatia lui Tudor? Oricum nu mai fii trista caci o sa-i treaca. Si Matei mai are obrajorii aspri. La el e din cauza salivei. Multumesc pt urarile de sanatate. Sper si eu sa ne facem bine. Azi noapte Matei a dormit la socrii mei caci mie mi-a fost tare rau. Cred ca am luat o gripa ceva si imi este teama sa nu i-o dau si lui. Dimineata iar m-am trezit cu capul greu si dureri de gat.

Crinuta, ce obiceiuri ai mai respectat la aniversarea lui Rayan ? La baietei se taie motul din cate stiu eu, iar la fetite se rupe turta. Au venit nasii de botez?

Simona, ce mai face Vladut? I-a trecut rubeola?

Va urez succes la pregatirea bunataturilor de Craciun! Eu maine plec la parintii mei, la BR si acolo le voi gasi gata facute (inclusiv bradul! )
Nu stiu daca mai pot intra pe forum pana pe 3 ianuarie, asa ca as vrea sa va adresez acum cateva urari:
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca multa sanatate, prezenta celor dragi sa va incalzeasca sufletele, iar casa sa va fie plina de bucurii! Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La multi ani Ryan!

Mama, mama ce de pregatiri si ce de bunatati...Eu nu am facut de curatenie. Mancarea e treaba bunicii.

Shobo - ne intelegem bine pentru ca eu sunt foarte toleranta, calma si intelegatoare. El e activ, descurcaret si ma completeaza foarte bine. Unde mai pui ca avem ascendentul in crucis, eu sagetator si el balanta. Am aflat dupa ce ne-am casatorit - o colega de serviciu pasionata de astrologie mi-a zis.

Va doresc din suflet la toate mamicile, sa aveti un Craciun fericit si cu multe daruri sub brad! Si sananate multa si voua si familiei!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Ilbeciug, nu am taiat motul, am spus mai demult ca nu fac nimic din astea, deci singurul obicei pe care l-am respectat a fost cel cu alegerea obiectelor de pe tava.

Intrebare: il las pe covor cu sosete sau cu papucei de casa? Nu e prea frig doar in sosete? In casa e fff cald, dar totusi poate sa traga de la balcon. Cum e mai bine?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mie imi place zodia sagetatorului foarte mult. Nu mai zic ca eu am ascendent in balanta, ceea ce ma mai tempereaza cat de cat, zic eu..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput