bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 10

PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, dpdv al caldurii, e ok in sosete, fii sigura ca nu il trage sau ii este frig, mai ales la tine in casa. Eu pina acum am tinut-o numai in ciorapi.
Totusi, acum cind incep sa mearga, am citit ca e bine sa aiba ceva incaltzari cu talpitza mai tare. I-am pus si eu aseara niste papucei de casa dar cu talpa moale, si i se intorceau pe picior, calca strimb pe ei si nu sint buni, asa ca nu i-i mai pun. mai bine cu piciorul gol decit cu genul asta de papuc. O sa ii cumpar niste pantofiori de casa cu talpitza/ am vazut recent unii si mi-au placut. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

crinuta spune:
Eu i-am luat niste papuci de casa de la Leonardo si au talpa groasa si tare. Sper sa fie ok, dar ma intreb daca la varsta asta e bine sa stea mai mult in papucei. Mi-e frica de Platfuss..
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
pai tocmai, papuceii astia trebuie sa aiba talonet si talpa buna, sa nu fie rigizi. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

sirimie spune:
Liviana, lui Vladut i-a trecut rubeola, dar inca mai are ganglionii umflati si nu putem sa ii facem vaccin anti-rujeolic pina dupa 15 ianuarie
Noi iti spunem Sarbatori Fericite!!! si La Multi Ani! Sa fie un an nou muult mai bun ca toti anii care au trecut!
Si eu sint in cautare de papuci de casa cu talonet. Cumnata mea mi-a spus sa ii pun ghete, sa aiba si pe glezna si sa il oblige sa calce drept. Dar nu e prea cald cu ghete?!? Oricum, inca nu am gasit cu talonet. Nici nu stiu unde sa caut. Crinuta, tu de unde vrei sa ii iei lui Rayan.
Am venit acuma de la cumparaturi. Vladut nu m-a lasat sa dorm azi noapte, sper eu ca din cauza ca ii cresc dinti (inca nu are nici unul) si sint obosita tare, dar trebuie sa ma apuc de facut curatenie. De fapt sa continui.. ca ieri nu am terminat
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

crinuta spune:
Simona, tocmai ca nu stiu de unde sa ii iau papucei cu talonet. O sa caut, dar nu am vazut inca..
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
Multumesc Simona, pt urari! Ma bucur ca Vladut e mai bine. Poate ca nici nu va mai fi nevoie sa-i faci vaccinul anti-rujeolic. Eu si acum ma chinui cu efectele lui. Dupa ce ma vaitam zilele trecute ca ii curge nasul, de ieri dupa amiza a inceput sa refuze si mancarea. Azi mi-a stat inima in loc cand m-a sunat bona plangand sa-mi spuna ca nu stie ce sa-i mai faca ca sa-l determine sa manance. Cand am auzit-o plangand in telefon am crezut ca cine stie ce nenorocire s-a intamplat. Dr pediatra mi-a zis sa stau linistita si sa-l las pana isi va reveni singurel. Totusi e bine ca nu e pleostit, ci vioi.
Fetele, vroiam sa va zic ca am vazut la Unirea, intr-un magazin de la et 3 parca niste sosete cu o talpa de plastic lipita pe ele. Eu cred ca sunt mult mai bune astea decat sa le dati copiilor sa poarte incaltaminte in casa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

amo2004 spune:
Am intrat sa va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cu liniste, caldura si bucurie in casele si sufletele voastre. Craciun fericit!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Shobo spune:
eu nu i-a,m luat nimic de incaltat pt interior... bine ca el nici nu merge inca... il tin in sosete direct pe parchet (nu avem covoare decit la el in camera) insa locul de joaca principal e sufrageria ca e f mare. deci pe parchet doar in sosete si la noi in sufragerie sint cam 23-25 grC, depinde dc mai dam drumul la calorifer sau nu. ca la el e si mai jos temp. si ii (ne) este f bine. asa l-am obijnuit de mic si s-a invatat. dc e mai cald nu stiu -cred ca nu i-ar fi bine acum.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

gabry spune:
Daca nu mai intram,noi va dorim sarbatori fericite,sanatate si multa fericire.Sa de-a domnul sa ne creasca copiii sanatosi si fericiti si sa le aduca mosul multe cadouri.
Pentru mine e cu adevarat un craciun special....si sper sa fie mereu asa.
Va pupic dulce si multa sanatate si voua,mame si tatici!CRACIUN FERICIT1

BESTUTZA spune:
Am mai intrat un pic ..daca va mai aduceti aminte de noi..
Pai sa spunem intai LA MULTI ANI tuturor celor care au implinit un an!Sa fie sanatosi si sa fi emereu prileg de zambet si impliniri pentru parinti!
PE urma sa vaa urm Sarbatori fericite cu multa lumina si pace!
V-am urmari t mereu dar noi am fost mereu pe fuga!
Acum trebuie sa va anunt ca Focutza mica va avea in iulie o surioara speram si mamai o va lua de la inceput in asa fel incat sa nu uite repede de vremurile proaspat termiante!
Va pupicesc si sa aveti parte de un Craciun linistit!
http://community.webshots.com/user/bestuta