Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ho,ho,ho... Mosul sa va aduca un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua, daruri minunate, zapada multa si un An Nou bun, plin de sanatate si bucurii!!
Eu tot nu sunt gata, fug la trebi ca vine omu si ma ia cu lopata
Va pup, sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, de curcan cu termometru inauntru nici nu stiam... Asta de l-am luat eu cred ca e ceva grecesc sau pe acolo...Intreg il face si soacra-mea si tot dupa o reteta americana. E tare bun!
Eu ma cam pregatesc sa ma duc spre casa - o seara buna va urez!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

'sara buna fetele.
Eu iar la scoala. Inca o zi si gata.
Curcan...eu sa nu-l vad, mai ales cu cranberries sos. Eu de Craciun, tot traditional, sarmale, pifti, cozonaci.dar anul acesta nemuncite,hahaha.Sau facute in colaborare.
Sunt ca de obicei turmentata...si cum nu beau cafea,ma mai tien in picioare doar gandul ca la 4 ajung acasa.
Pupici, si spor la pregatiri.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!
felicitari tuturor gospodinelor pentru bunatatile traditionale (andreea mi se face o pofta de nu poci sa spui), curcani la cuptor, cozonaci si alte bucate minunate!
pupaturi papadicii greu incercate de mielu.
pupici giuliei cea frumoasa si plimbareata
cristalule Sarbatori fericite! vazut craciunita-botosica, ochii aia o sa bage neste baieti in boale.
corina Sarbatori fericite si Distractie maxima pe schiuri, saniute si altele!!! sa faceti poze!
andreea de pupi frumoaaasa mami!! dar ce cautai pe toboganul copilului? ca eu la suta mea de kile mi-e frica sa ma sprijin si doo secunde pe toboganul lu' fii-mea.
gabriela - sa stapanesti sanatoasa telefonu'! vezi pe unde-l pui sa nu-l prinda stefan... prietenii stiu de ce

in seara asta trebuia sa merg in vizita la unchiul meu internat in spital si l-am sunat sa imi spuna in ce rezerva il gasesc. ei bine, l-au externat! ma bucur tare mult pentru el.
noi suntem bine, in seara asta dam o tura de shopping pentru ultimele cadouri/bunatati/etc.
in seara asta am luat si site-ul www.photomagia.ro, unde o sa facem o super prezentare cu ce ne poate pielea in materie de fotografie cand e gata va anunt.
asa ca, dupa atatea vesti bune... mi-a mai revenit buna dispozitie!

pupici tuturor si o seara frumoasa!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

HELP
Am fost pe afara si Giulia balea. Dar de data asta parca s-a iritat pe barbie, desi o sterg foarte, foarte des cand suntem pe afara. Cu ce anume sa o dau ??? Eu am pus azi Nivea dar parca nu are efect, am incercat apoi cu fff putin Bepanthen dar la fel. Ce sa fac , cu ce crema sa o dau ???

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Ho ho ho ....a venit si la mine mosu'..adica m-am dus eu la el,adica mi-a dat mosu' bani si eu mi-am luat o gramada de lucrusoare...ho ho ho...

Ce ziceti voi acolo?Curcan?Pai bravo voua!Felicitari celor care-s in stare!!!!!!!!!!!

Daria...eu l-as fi tamponatcu ceai de musetel(stiu ca sunt comentarii contra,dar eu asa faceam si era ok);si/sau un Nidoflor sau Ultralan sau Triamcinolon...(mai sunt si altele,dar astea mi-au venit in cap)...

Pa.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna seara ... io am avut o zi super nashpa si ca urmare ma cam supara ficatul, asa ca nu prea am avut timp de scris, de citit am citit ce ati scris ...
Daria, incearca poate cu crema de galbenele, eu asta folosesc, desi ma cam bate gindul sa trec pe la magazin si sa cumpar ceva de la bubchen sau ... mai era o crema dar nu-mi amintesc cum se numeste ! Si Andrei s-a inrosit tot la fata de la ger si parca are obrajii mai aspri ...
Pupici tuturor, poate revin later ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mie mi-a adus alte doua socuri....primul...masina nu mai poate fi reparata...este buna de aruncat (v-am povestit de patania de la munnte cind masina s-a cocotat pe o piatra )..incredibil ..dar adevarat! Dupa o luna de stat la reparat...si aici nu-i Romanika!Era o masina super..pe care dadusem acum 4 ani 18 000$..
Al doilea soc...am primit scrisorica ca trebuie sa ne mutam...complexul de apartamente in care locuiam o sa fie vindut...Ca tot ma invidiai tu Carmen!Unde sa ne mutam? Poate intr-o lume paralela...poate asa scap si eu de necazuri..Asa ca daca faceti un top..eu sint rank 1...cea mai ghinionista mamica in 2005...tata paralizat, certuri , discutii, accident,masina terminata,....mutare de 2 ori intr-un an,furt de identitate, nu am avut cu cine sa las copilul..patanii cu Luca...and so on...
Zicea cineva ca viata este frumoasa si merita traita?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, vreau si io intr-o lume paralelaaaaa !
Imi pare rau sa aud vesti de ast gen ... iti doresc din suflet numai bine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - - bine ca se termina anul acesta.

Multumim de raspunsuri, maine luam crema de galbenele, sper sa treaca.

O seara linistatita sa aveti si o zi mai buna maine !

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput