Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
corianai spune:
Sarbatori fericite si un an bun iti uram si noi Monica! Drum bun si spor la impachetat! Ce misto ca am si eu o tovarasa de suferinta la impachetat, ca de azi dimineata tot adun pe aici si n-am terminat
Rox multam de lamuriri, daca ai stii de cand zic ca trebe musai sa-mi iau termometru de cuptor... parca sunt mamaie, tot pe incercate si pe bajbaite merg
roxanaz spune:
maaaiiiiiiiii e vb de termometru bagat in curcan de la fabrica!!!! adeca e un tumburus rosu care atunci cand e curcanelul gata iese automaticamente, capisci? jmekeria asta e la curcanii brazilieni de exemplu.
leeloo2004 spune:
Gata, m-am intors de la carrefour cu toate cumparaturile facute (cred ca o sa-mi fac abonament la ei - daca avem biroul asa aproape, toata ziua-buna ziua sunt pe acolo...)
Da, Roxi, iti amintesti bine - tot telefon mobil mi-a adus Moshu' si acum 2 ani, si tot Nokia - de data asta e 6101 si sunt absolut indragostita de el!
Cori, curcanul il face soacra-mea - il umple cu neshte chestii (ficat, caise uscate, stafide si nu mai stiu ce), il unge cred ca cu unt si sta ceva timp la cuptor. Pina acum nu a iesit fad si nici crud - dimpotriva, carnea e gustoasa, dulce si destul de suculenta.
Moni, drum bun si Sarbatori fericite!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz hahahahahaha ce memorie de elefanta am. a propos de curcan io ii fac un sos de fructe de padureeee........o minune! (asta ptr cui ii place combinatia de carne cu fructe)
roller025 spune:
Buna ziua! M-am intors..
Vazut pozute de gagici. Pupam, intr-o ordine aleatoare: Giulia, Sabrina si Craciunita Botosica!
Spor la impachetari Cori si Monica! Vacanta fromoasa si SARBATORI FERICITE!
Gabitzu' felicitari de cadouri (primite si pregatite de daruit)!
Mey, curcan???? Io ma declar anu' asta inutila in domeniul bucatarie! O sa cumpar ce pot cumpara si apoi o sa plec la mama (suna tragi-comic), dar kiar n-am kef de smotru, bucatareli si altea alea... Mai vad io de Rev, ca atunci is acasa la domitzil...
Pupeli multiple!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Mimilinca spune:
Mai ce de papusi am vazut, una mai frumoasa ca alta...Sabrina, Giulia, Craciunita botosica ! Eh, ne-am mai echilibrat, ca prea numai poze cu cavaleri vizionasem dimineata.
Monica si Maria, Craciun fericit alaturi de toti cei dragi!
Spor la treaba gospodinelor! mama, ce de retete savuroase...curcani cu fructe ! eu sunt mai putin priceputa si am cumparat curcanul bucati: pieptul si copanele, mai putin aspectuos, recunosc dar sper sa fie gustos. De fapt, mama il va gati. Pentru ca si noi ne pregatim de impachetat, azi, maine si plecam la mama.
Si, Dana, zic eu ca este tare placut sa fii de Craciun alaturi de familie...
cat despre aruncatul cu pietre a lu'fi'mea, azi, dupa ce pana la parc bona i-a tot spus alea, alea, cum ca nu-i frumos,..., ajunse la parc, Ilinca nu a mai vrut sa se dea jos din carucior... Da nici cu pietre nu a aruncat.
Va pupam
philip spune:
si eu fac curcan de craciun si tot intreg, il fac dupa reteta americana, cine vrea mai multe de-astea sa intre pe foodnetwork.com. acolo sunt de care vrei si nu vrei. eu am papat la ziua recunostintei facut asa si era tare gustos, dar doar atunci cald, apoi mie nu-mi mai place, asa ca ce ramane voi pastra congelat pt salate.
roxana, si aici se face cranberries sos pt curcan, eu una nu ma omor, e dulce acrisor (inca n-am depistat care sunt fructele astea, coacaze sa fie?)
andruska, trimite chisca aia ca imi curg balele...
philip&andreea
copilasi dragalasi
ANDREEABANICA spune:
mey,mey,ce fete frumoase,mey,pupacim la ele...Craciunita okioasa,Giulia si Sabrina
Monicule,sarbatori fericite si implinte si se ne reauzim cu bine,drum bun!
Andruska,ce telegrafica esti,iar ai de treaba,hm....felicitationes pentru stelute,te-ai ingalbenit si tu.
Lumi,atata i-ati facut morala,ca nu mai vrea cupilu' nici jos din carucior...pupa mama pe ea de vorbareata.
philip spune:
ptiu, sa nu fie de deochi, ca nici nu remarcasem, da mai, is de cinci stele acum...
philip&andreea
copilasi dragalasi