Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ralu super ideea. O sa incerc sa fac albume.
Bee cand am spus ca unele nu stiu nici anatomie bine m-am referit la ce citesc pe la alte subiecte.
Spre exemlu: "...glande mamare sunt si sub...brat."
Acum ai inteles la ce ma refeream?




poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- somn usor si sa te odihnesti, sa visezi frumos!
Anda- retzeta este asa: se pun intr-o oala mare sau 2 potrivite( eu asa am facut cu 2 ca se fierbe mai repede carnea)-carne de porc 2/3 ( picioare , ureche dc ai si chiar coada, si poti s ai si carne macra sau carne cu soric) si 1/3 curcan, merge orice, aripi, piept( eu pe asta l-am pus aseara ca mi-a fost lene sa caut aripi la alt magazin)si sare, dupa gust.
Se lasa la fiert dar e meticuloasa ca treb sa spumezi, deci cam stai linga oale, si dureaza cam 2 1/2h- chiar 3.Lasfarsit se scoaet carnea, se dau oasele jos si alegi grasiema si soricul si le cma arunci, eu pastrez doar un pic de soric, carnea de curcan si cea macra de porc, care trebuie sa se raceasca, separat de zeama din oale( dc ti-e frica canu ai suficienta grasime in carnea din zeama, cand mai sunt cam 5 minute,poti sa pui o linguritza de gelatina la fiecare oala, sa fii sigura ca se ingheaga).
Acuma curetzi usturoiul si il pisezi si intr-o strecuratoare incepi sa torni zeama in castroane, dupa ce inainte ai pus carnea in castronele) o poti si combina curcan cu porc, bucatele mici sau potrivite, cum va plac voua).Dupa ce ai pus zeama prin strecuratoarea cu usturoi peste carnea din castroane,trebuei sa le duci la rece, in frigider sau o camara unde temperatura este zero grade.
Pofta buna si spor la treaba!




Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64824" target="_blank">Capitolul 105



poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput