Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, inainte sa ma duc la nani, mi-a venit o idee. Sa facem pentru fiecare bebel album in contul comun, la photos si mamicile sa puna pozele acolo. Asa nu se incarca nici adresa de mail si putem sa le vedem mai usor. Ce ziceti?
Nopate buna, somn usor, v-am pupat.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda- super dragutz si dulce copilasul vostru, sa av bucuratzi mereu de el si sa fie sanatos!
Ana- somn usor, ma bucur ca ai intrat si esti ok!
Mirela ce mai zici, Maraki serialele nu s-au terminat?
Revin!

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu sunt mai toanta si mai noua. Cum vad si eu pozele Teolindai?

ana sebe 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ralu- e super ideea, sunt de acord.
Somn usor si vise placute!

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

O sa ma uit si eu dar mai incolo. Intai va las pe voi!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda e un scump NicolasA luat foarte bine in greutate,daca spui ca mananca si doarme, creste bineSa va traiasca , e dulce foc!!!
Ursulina eu nu am simtit niciodata ca sughite bebe, am citit si alte fete dar nu am simtit pe pielea mea
Ma apasa rau de tot bebelinul, ma duc foarte, foarte des la toaleta, nici eu nu stiu cat o mai duc asa. Mirela poate ne dai o veste pana dimineata La cate sfaturi bune ne dadeai, tocmai tu vrei sa astepti acasa pana in ultima clipa???

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna schimbul II,
Din pacate nu stau mult, ca maine dimineata ma trezesc devreme, dar am trecut sa va salut.
Denisa, da-mi, te rog, si mie reteta aia de piftie pe care o ai tu. A mea e cam complicata deci mi-ar prinde bine alta. Merci frumos.
Mireluta, ai grija de tine si sper sa nu nasti inca, sa mai creasca bebe Dani. La faza cu statul pana iese cap bebe, inteleg, si eu cred ca o sa fac la fel. Dar tu macar esti intr-o tara civilizata, de ce ti-e frica?
Teolinda, superbe poze, ai un bebit frumos foc, sa-ti traiasca!
Pup toate fetele si fug si eu la somn. Somn usor.
Anda si bebe Mark 37+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu n-am nici o sansa sa stau pe forum in seara asta. Pana citesc ceva ma apuca nervii, iar daca mai si tb sa scriu alta distractie! Evident ca PC-ul s-a restartat fix cand vedeam si eu pozele lui Nicolas (dragutz mai e TEolinda!). In rest sunt nervoasa si agitata, in vederea cezarienei de joi. Mai bine nu stiam cand se intampla si venea totul de la sine. Asa e destul de ciudat! Cred ca mi-am stricat si stomacul cu tonele de portocale pe care le inghit. Fata e evident agitata cand ash vrea si eu sa dorm (pun pariu ca asha va fi si dupa nastere! Lasa ca o pupa mama pe ea, sa fie cat de agitata vrea, sanatoasa sa fie!).
Ursoaica, la neuronii mei morti pa campul de batalie, nu mi-am prea dat seama despre ce vorbeai! Scuze!. Vorba lui Rali, la cati neuroni ne mananca fetele noastre, vor fi asha de deshtepte! Dar cu atatea victime pe campul de lupta, mi-e sa nu iasa ele din pampersi si sa intram noi (DOamne Pazeste!).
Asa ca fetele, spor la discutat, ca eu n-am sa pot tine pasul cu voi! Noapte buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mirela si eu zic sa fugi fuguta la spital. Cam ai toate simptomele. Ce daca medicul zice ca nu sunt seriose? Joaca si tu un pic de teatru sa te bage mai serios in seama

Hai ca noi am inceput galeria deja. Esti in direct !!!

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, activeaza-ti PM sau da o adresa de meil ceva, sa iti trimit datele cu contul comun. Acolo sunt pozele Teolindei cu bebitul frumusel.

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput