Clubul brasovencelor (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by nanadana

Buna seara iubitelor si pupici de la noi

Sanziana ma bucur sa aud ca iti place melagurile pe unde am hoinarit ,am vazut o poza cu tine si parca erai prin schei pe curcanilor, asa este?,daca da sotul meu este de pe curcanilor din schei [;)

pupi la toata lumea si ne auzim

poze
DanaAntoine

Uau, trocari!
Sunt de pe Clabucet din Schei, care e la doi pasi de Curcanilor. Tata e la origine de pe Curcanilor.
M-am uitat putin pe poze, dar nu am reusit sa imi dau seama daca il cunosc sau nu pe sotul tau.
Abia astept sa o duc si pe fiica-mea in Crai, dar mai intai trebuie sa mai fiu eu in stare! Ca una e sa cari un rucsac de 20 de kile in spate si alta e pe fund!

Nu-i cinstit, acum ca plec din Franta (vineri) pentru cativa ani, incep sa descopar o gramada de lume! Mai ales ca stati in Boulogne, iar eu la Puteaux, la 2 pasi.

Esti inca acasa ? Ca maine ma voi intalni cu probabil cu o alta fata care sta in Saint-Cloud. Eu as vrea sa mergem la Jardin d'Acclimatation ca sa vada animalele.
Te intereseaza ? Daca da, poti sa ma suni mai pe seara sau maine dimineata la 06 76 06 89 84.
Acum m-am uitat ca bebelusul tau e cam mic, nu stiu daca o sa ii placa o plimbare prea lunga. Dar cine stie ?

Vezi ca e si un subiect cu cele din Franta. La France (47) sau La France (48).

Inca un pic si ajung in Brasov! Duminica!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Deea,

Felicitari pentru dulceata de fetita. Ce scumpa e! Si mare! Cu cat ai nascut-o? Pare o adevarata domnisoara nu o fetita de 2-6 zile. Daca ai timp eu sunt interesata de amanunte de la nastere.

quote:
Originally posted by LunaNoua

Buna Brasovencelor

Noi suntem vesele nevoie mare, caci am scapat cu bine. Am nascut pe 6 ian o bulina pe care am adus-o acasa repede, si suntem si noi in sfarsit bine si linistite si fericite.

Ildyqo, daca nasti la Brasov, eu nu cred ca iti trebuie cursuri de mamici. Sunt mai nou amenajate saloane de 2 paturi cu mamici si bebici. Si vin tot timpul asistentele si stau pe capul tau sa ii faci baie .. sa il infasi, sa alaptezi ... etc, astfel incat dupa 3-4 zile cand iesi din spital, esti mai mult decat instruita. Sarcina si nastere usoara

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Ma bucur ca aud si lucruri bune despre maternitatea din brasov ca pana acum doar de chestii naspa am auzit. Mizerie, becuri sparte, personal scarbos. S-au schimbat? Toate saloanele sunt asa sau sunt cateva speciale? Daca da atunci cam cum se ajunge sa stai in asa ceva? Cu cursurile de ingrijit noul nascut m-ai lamurit dar mai sunt si cele de respiratie si dce pregatirea travaliului, etc - nici alea nu merita? Oricum tr. sa intreb dr. daca e cazul sa-mi pun problema de nastere naturala.

Ildy 19+ cu celula bebe in burtica

Mergi la inceput

Hello fetelor,

Salutare la toata lumea si in special la cei noi veniti. Am ajuns la concluzia ca aproape toate (sau chiar toate) suntem iubitoare de munte si mai ales de Piatra Craiului. Oare e microbul brasovenilor?
Poate candva o sa ajungem impreuna pe munte. HeHeHe. Eu vorbesc. Oare cand o sa fie bebitache destul de mare sa putem merge pe munte sau macar in drumetue?

Suzi - grija mare cand vii in brasov ca aici e iarna in toata regula. Asa adevarata de Brasov nu cum te-ai obisnuit la Paris. Si grija la fetita si sa ne povestesti cum a reactionat la peisajul de iarna din bv. E tare frumos dar extrem de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour la brasovence!Eu scriu mai rar,dar sa stiti ca va citesc tot timpul!
Nadana,ma bucur sa gasesc inca o brasoveanca in Franta!!!
Poti veni pe forumul frantuzoaicelor,LaFrance; daca ai nevoie de o informatie o poti gasi acolo!
A venit frigul si pe la noi,am dus-o pe Anna la gradi si am inghetat pe drum!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

Buna fetelor
Ma numesc Maria iar pe fiul meu ilcheama Alexandru. Am nascut anul trecut in 28 iulie la maternitatea din Brasov cu dr. Sarbu si totul a fost ok, travaliul a fost cam lung (10 ore cumplite) dar in rest nu ma pot plange de nimic. Pot spune ca desi am stat intr-un salon obisnuit (nu am mai avut loc intr-o rezerva speciala :) a fost destul de curat iar bebe a fost ff bine ingrijit de asistente. M-au invatat sa il pun la san, sa ma mulg si alte chesti ff utile pt ca am nascut pt prima data. Am iesit din maternitate f bine sanatosi amandoi (nu am luat nici un streptococ sau alte cele de prin maternitate, ori am fost norocosi ori au mai curatat maternitatea intre timp :)
nu am facut cursuri de respiratie pt ca am fost ff activa pana in ultima zi (imi spalam geamurile cu 2 zile inainte sa nasc, evident ca nu recomand asemenea miscare:). Am avut o colega de servici care a facut cursurile astea si a stat in travaliu cat am stat si eu si la fel de greu i-a fost, deci eu cred ca tine de rezistenta corpului si de norocul fiecareia durata travaliului si dificultatea acestuia.
Sunt si eu mare iubitoare de munte, insa muntele meu de suflet ramane Fragarasul pt ca am crescut la poalele lui pana la 7 ani (la bunici).
Cat despre schi cred ca atunci cand va implini 2 ani bebe-ul meu o sa invete sa alunece pe schiuri ca doar suntem la cativa km de Poiana Brasov. Eu inca nu m-am suit pe schiuri pt ca sunt fricoasa dar sotul e mare amator de schi, aproape in fiecare uikend e pe partie macar o tura doua :)
Tuturor va urez numai zile frumoase si bebei sanatosi si voiosi
Zapada fie cu voi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara la Brasov

Sanzaiana imi pare asa rau ca nu am putu sa ne vedem ,dar eu nu am intrat pe DC pt ca piutul meu nu sa simtit prea bine si nici nu prea am avut timp ,cred ca este vorba de Adriana cu care trebuia sa te intilnesti ,noi ne cunoastem bine si ne si vizitam, chiar o sa sun maine sa vedem ce mai face? Eu iti zic drum bun spre casica si sa ne auzim de acolo si poate intr_o zi o sa ne vedem ,apropo sotul meu te cunoaste

Corina ma bucur si eu de cunostinata si ne auzim la subiectul La France

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Hello Fetelor,

Maria - bine ai venit printre noi. Merci mult pentru informatii. Incep sa ma linistesc. De maternitatea din BV. pana acum am auzit numai lucruri urate dar acum ultimile informatii sunt chiar incurajatoare.

Fetelor - unde ati disparut? Nu are nimeni noutati?

RaliRali - am auzit ca ai nascut pe 1 ianuarie. Ce frumos. Dar cred ca-i dificil sa nasti de sarbatori. SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA CREASCA MARE, MARE si poate reusim sa ne vedem mai in primavara - vara macar la o plimbarica, tu cu fetita si eu cu burtica (sau cu fetita - depinde cat mai amanam).

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

fetelor!!
Nu ne-am mai auzit demultishor...ce-i cu linistea asta???
Eu am cam disparut de pe forum in ultima perioada pt ca ne mutam.Inca nu am terminat treaba dar macar o mare parte am facut.Apoi tb sa ma apuc sa pregatesc lucrusoarele pt bebe.Nu am facut nimic inca. O sa vina si mama pe 25 febr.De-abia astept!!!
Voi ce ati mai facut??
Va pe toate si aveti grija de voi!!
Aaa va trimit niste bancuri sa va distrati!
Poli 33+

Lupul:
- Trei iezi cucuieti, usa mamei descuieti.
Iezii: - Sa ne pupi in funduletz, ca ne-am pus vizoruletz...!

Vine Ion la Vasile si il intreaba:
- Cum poate vaca ta sa dea cate 100 litri de lapte pe zi?
Vasile:
- E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb:
- Ce avem astazi, lapte sau carne?

Doi prieteni se intalnesc pe strada si unul dintre ei spune:
-Nu stiu ce sa fac cu strabunicul meu: isi roade unghiile tot timpul.
-Si al meu facea la fel, dar l-am dezvatat rapid.
-Cum? I-ai legat mainile?
-Nu, i-am ascuns dintii.

Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare dintr-o cutie de bomboane. O batrana il vede si ii spune:
-Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imblonavi!
-Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani!
-Si manca atat de multe bomboane?
-Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, pe pagina 4?
Nu-i frumos!

Maine e ziua mea, intrati macar sa imi spuneti la multi ani!

Mergi la inceput

Hello Danna,

LA MULTI ANI! , toti ce-ti doresti si sa cresti mare - in ochii lumii.

Ildy

Mergi la inceput