Clubul brasovencelor (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ILDY,si pe burtic...noi suntem bine,multumim...nu stiu nimic de fete,asteptam sa mai scrie careva,dar se pare ca sunt ocupate.
Robert e cumintel perioada asta,ca nu ne supara gingia,dar si cand va incepe,nu vreau sa ma gandesc...am pus si ceva poze noi,in al doilea link sunt de la Craciun iar in primul de la Rev.

Cat despre ski,daaaaaaaa,si eu vreau sa merg,dar tot astept zapada mai mare...ca nu am mai schiat de vreo 6 ani si daca e gheata mi-e cam frica....sper sa ajung la ski,macar o data,ca mai mult nu am timp iarna asta.

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Vaaaaai ce linisteeeeeee...unde sunteti fetelor??? Nu v-ati mai intalnit???
Noi suntem bine (bebitza si cu mine).Azi incheiem 7 luni si mergem spre a 8 a.Deja a luat si pozitia de "start" (cu capsorul in jos).Incet-incet o sa ne apucam de cumparaturi.Listutza ne asteapta si e asa de luuuuuunnngggaaaaa.Dar de-abia asteptam!!!!!!!
Voi ce-ati mai facut??Ce mai e pe la Bv??
Va pupicesc pe toate
Poli 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by ildyqo

Hello Fetelor,

Ce s-a intamplat de nu mai scrieti nici una nimic. Eu sunt un pic ocupata, am inceput anul in forta inca de la inceput.

Suzi cand vii pe acasa? A ramas tot asa pe sfarsitul lunii?

Ildy 17+ cu celula bebe in burtica

Da, ajung in Brasov pe 29 si plec pe 31!
Nu prea o sa fie timp sa desfac din pachetele trimise in Romania ca sa vad ce iau cu mine la Bucuresti. Dar asta e!

Sunt curioasa cum va reactiona Marina la atatea schimbari. Ieri am golit mare parte din apartament si a fost o gramada de lume si vanzoleala, dar i-a placut la nebunie! Am pus-o in patut ca sa nu ne impiedicam de ea, dar statea acolo si participa activ la discutii, sarind pe perne.

Acum va fi mai greu sa ii explic ca nu e asa in fiecare zi. Nici nu a vrut sa manance de atatea emotii.

Dar dupa aceea a dormit rupta

Pe sfarsitul saptamanii nu vom mai avea nici internet

Sper sa ne aranjam redepe si sa revenim in forta.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele ce e cu lipsa asta de activitate?(intreb eu, care n-am mai intrat de nu stiu cand...)Ninge in sfarsit si la noi.La voi trebuie sa fie o feerie.Cred ca ati plecat toate la ski si sanius, de nu mai da nimeni pe aici...
Doniaaaa, tu pe unde esti? Mi-ai promis niste poze, nu te las pana nu mi le trimiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

BUNA BRASOVENCELOR

Si eu sint tot din BV mai precis din Zarnesti de la polele Munti Pietri Craiului ,ma bucur mult sa va gasesc aici si vreau si eu sa fac parte din grupul vostru,binenteles daca ma primiti

eu va pup si ne mai auzim

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine ai venit nanadana!

Piatra Craiului e muntele meu preferat, asa ca am tot trecut prin Zarnesti.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Sara buna fetele,

Bun venit Dana (nanadana), iti ureaza o ieseanca ce iubeste Brasovul si are amintiri frumoase de acolo! Daca fetele m-au primit pe mine, cum sa nu te primeasca pe tine care esti de-a lor, "cu acte" in regula...(ma refer la certificatul de nastere, ca adresa vad ca e departe tare de Bv)...Cum e vremea pe la voi? La noi azi a fost chiar frig, la Iasi vreau sa zic, (-15 grade) si se anunta -25...-30. Brrrrr!
Dar la Brasov, fetele? Tot la patinaj si la schi sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANNA,si la noi a venit frigul,-10,apoi azi cica sunt -17 iar de luni -20...brrrrrrrr,vorba ta... la printese!

Bine ai venit DANA! si la bebe!

E super la noi ca e zapada,dar iti crapa sufletul de frig...maine cred ca mergem pana in Poiana sa vedem cum e cu saniuta.

si multa sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara iubitelor si pupici de la noi

Va multumesc pt urarile de bun venit si sint bucuroasa ca vam gasit

Danna aici ieri a fost tare frig ,dar azi a fost superb am iesit cu puiul la plimbare si dupa cumparaturi si cred ca am stat vre_o 4 ore asa de frumos era ca nu ne mai induram sa intram in casa

Sanziana ma bucur sa aud ca iti place melagurile pe unde am hoinarit ,am vazut o poza cu tine si parca erai prin schei pe curcanilor, asa este?,daca da sotul meu este de pe curcanilor din schei [;)

pupi la toata lumea si ne auzim

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna Brasovencelor

Noi suntem vesele nevoie mare, caci am scapat cu bine. Am nascut pe 6 ian o bulina pe care am adus-o acasa repede, si suntem si noi in sfarsit bine si linistite si fericite.

Ildyqo, daca nasti la Brasov, eu nu cred ca iti trebuie cursuri de mamici. Sunt mai nou amenajate saloane de 2 paturi cu mamici si bebici. Si vin tot timpul asistentele si stau pe capul tau sa ii faci baie .. sa il infasi, sa alaptezi ... etc, astfel incat dupa 3-4 zile cand iesi din spital, esti mai mult decat instruita. Sarcina si nastere usoara

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput