Clubul brasovencelor (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Sanziana, Ildy va multumesc pentru incurajari . In ultimele zile parca am inceput sa ma simt mai bine si fiecare noua zi imi ridica putin cate putin moralul. Oricum, abia astept sa particip si eu la o "intrunire", sa va ingros putin randurile, ca ma voi prezenta cu 2 pici dintr-o lovitura.

Va pup si promit sa mai trec pe la voi sa vad ce-ati mai facut.

Simona 33+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna brasovencelor.
Sanatate la puiuti si mamici!
Eu sunt tare suparata.Stefania a facut febra 39,2.Alte simptome nu are.Noi nu vom putea sa venim.Va doresc distractie placuta.
Sanziana eu as angaja o bona pt. Marina si pt. verisor.Asa ar avea si Marina un partener de joaca ,te-ar costa mai putin si nu ar raci asa de des ca la cresa.Nici eu nu sunt pro crese sa ii duci asa de mici pt. ca racesc f. des si nu e bine sa-i dai atatea medicamente.Eu asa as proceda ,dar tu stii mai bine situatia .Daca aud ceva de vreo cresa o sa te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Sanatate Stefaniei, Cristell! Pacat ca nu veniti! Poate a tras-o doar curentul si ii trece repede.
Mai stii ceva de Alice68 ? Ca nu a mai scris. Stii cumva daca vine sambata ?

De fapt cine vine sambata in afara de noi, Crismir si Corina75 ? Pentru ca ma gandesc ca daca e frumos ca astazi, mai bine mergem in Parcul Central la aer. Oricum, pentru moment intalnirea ramane asa cum am stabilit, la Eliana Mall.
Ildy, asteptam sa ne "suprinzi".

In Franta erau asa zisele asistente maternale care luau cam 3-4 copii in ingrijire la ele acasa, dar aici nu am auzit. Sincera sa fiu nu vad ce bona ar reusi sa se descurce si cu Marina si cu Theo! Impreuna sunt explozibil! Se indeamna si la lucruri bune, dar si la prostii.

Amalisimona, ma bucur ca te simti mai bine. Te asteptam la "ingrosarea randurilor".

Ina32, ma faci sa ma ingrijorez referitor la locul de joaca de la Eliana Mall. Daca nici nu ii supravegheaza si nici nu ne lasa sa ii supraveghem noi de aproape, e cam nasol. O sa vedem. Daca nu ne lasa si vedem ca nu se descurca singuri, ne luam copii si plecam!
Data viitoare punem intalnirea duminica ca sa puteti veni si voi.

In Bucuresti am fost la vreo doua locuri de joaca, dar chiar daca nu aveam voie sa intru eu peste tot, supraveghetoarele au fost foarte dragute, daca se elibera de copiii mai mari, o luau pe Marina si stateau dupa ea. O supraveghetoare s-a dat cu ea si pe toboganul mare tubular!

Maria Gastaldo, cred ca ar trebui sa ne facem insigne ca sa ne recunoastem! Membre DC BV! N-ar fi de loc o idee rea.
Daca vrei sa cante Alex, trebuie sa ii canti si tu, ca sa invete, sau sa ii pui sa asculte muzica. Cand era mica-mica ii cantam Marinei si dupa aceea, cand ii era somn, isi canta singura! Acum i-a trecut, e in faza in care danseaza, cu sau fara muzica.
Alex e copil precoce daca a reusit sa tranteasca deja un ghiveci!
Marina se apropie cu pasi repezi de simptomele de comportament de copil de 2 ani, adica afirmarea personalitati din ce in ce mai puternic si in contradictie cu parintii!
In weekend am pus-o la masa sa manance supa, eu o lingurita in mana, ea o alta lingurita in mana. Pentru ca nu am lasat-o sa isi "manance" singura supa s-a suparat ingrozitor si a plans cu sughituri! Pana la urma am lasat-o, ca tot trebuie sa invete sa manance singura, dar sa nu va spun cum arata dupa aceea bucataria. Si i-am facut un biberon de lapte ca nu stiu cata supa ajunsese in gurita.
Trimite-mi si mie te rog numerele de telefon de la gradinite. Unde e Infratirii ?

Se deschide concursul de design a insignelor DC BV! Toata lumea este asteptata cu idei si mostre!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna brasovencele.....va

Alta absenta, din pacate, Sanziana, trebuie sa ne deplasam din BV sambata... cu tot familonu'...nu vreau sa va suparati pe noi.... sau sa ziceti ca suntem neseriosi...
Daca cumva se contramandeaza...poate venim...

Sanatate mamicilor, burticilor si piticilor.

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut brasovncelor am venit sa va fac un mic cucu
Sa le doresc la fetele care astepta puiuti sarcina usoara in continuare si pupici pe burtici

Vad ca face intalniri peste intalniri ,ce asi veni si eu dar mai am de asteptat pina la vara ,poate ne intalnim la vara daca bineinteles nu este toata lumea plecata in vacanta

Va pupam dulce pe toate si va uram intalnire placuta ,o sa fim si noi virtual cu voi

P.S Sanzaiana daca vreai te pun in legatura cu fratimeu ,stiu ca fiul lui este la o gradi privata si plateste 100£ /luna

poze

Mergi la inceput

Nanadana, va asteptam la vara! E o dulceata Antoine, dar pana va vedem va fi mare!
Da, m-ar interesa unde e gradinita de care stie fratele tau.

Corina75, ce sa va zic, distractie placuta si sa ne intalnim in curand.

Crismir, mai vii la intalnire ? Ca daca suntem doar noi, ma gandeam sa o mutam duminica ca poate vin si Ina32 si Maria Gastaldo.

Marina a facut IDR-ul pentru cresa. Joi trebuie sa i-l citeasca.
Stie cineva cand vor iesi Juni ? Ca vreau s-a duc pe Marina sa-i vada.

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice68 spune:

Buna fetelor!
Nu prea mai am timp sa scriu ,dar de cate ori pot mai intru si citesc !
Sanziana ,noi nu putem veni ,deoarece fiul meu va implini duminica 13 ani , asa ca sambata si duminica o tinem intr-una numai cu musafiri , deci cu alta ocazie . oricum alexia este tare nerabdatoare sa mearga la mall si nu ar rata nici o ocazie !

Maria Gastaldo - fetita mea este la un program de supraveghere prescolara pentru ca la gradinite nu am mai gasit loc anul trecut.Nu este o gradi super dotata dar acolo educatoarea fiind sasoaica le vorbeste numai in germana ,iar alexia invata foarte repede si îi face placere sa mearga.Eu nu stiam nici un cuvant în germana asa ca multe cuvinte si expresii le-am invata de la ea.Nemultumirea mea este ca nu sunt niciodata mai mult 4-5 copii,iar alexia este un copil care socialzeaza foarte usor si este foarte dornica sa-si faca prietene.Anul trecut am vizitat destule gradinite cu predare in lb germana dar nu-mi aduc aminte daca pe HANSEL SI GRETEL am vazut-o asa ca te rog sune-mi si mie mai multe despre ea ! sau daca m-ai stii tu sau altcineva gradinite cu predare in lb.germana.

ok ! sper sa nu va plictisesc, dar ptr.ca nu butonez de mult pe net inca mai am de invatat o multime de lucruri si poate ca reusesc pana la urma sa aflu si eu cum se "lipesc" pozele pe forum .Pana atunci sa stiti ca am doi copilasi, un baiat de 13 ani-robert si o fetita de 3 ani-alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Junii se tin in Duminica Tomii, prima duminica dupa duminica Pastelor, asta in cazul in care vremea nu e potrivnica, in acest caz, se amana.
Sa nu uitati, daca mergeti, sa faceti poze, mi-e dor de Pietrele lui Solomon si sa vad cum arunca buzduganul...

http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Sanziana sarumana pt laude si Marina este o scumpa
-sa sti ca nu te-am uitat cu gradi,dar fratimeu are probleme cu netul de 3 zile si nu pot sa iau legatutra cu el ,cind am stiri iti trimit un PM
-chiar fetelor ies junii

poze

Mergi la inceput

Se pare ca intalnirea de maine nu prea a fost sa fie.
Am amigdalele cu puroi, imi curge nasul... Ma durea putin in gat de vreo cateva zile, dar ieri m-a pocnit o oboseala de nu intelegeam ce-i cu mine. M-am culcat de la 19h30 si am dormit 12 ore. Ca azi dimineata sa imi admir puroiul din gat.

Asa ca nu stiu daca pot veni maine ca n-as vrea sa dau ceva si celorlalti. Si Marina tuseste putin. Poate o sa iesim numai prin centru daca e frumos (am auzit ca in seara asta ploua).

Crismir, sper sa va mai veniti prin Romania sa apucam sa ne vedem.

Ildy, maine nu se mai face intalnire ca nu are cine sa vina.

La multi ani! lui Robert, Alice68 si sa va distrati bine.
Unde e programul de supraveghepre prescolara ?

Si pe mine ma intereseaza toate gradinitele cu predare in alta limba decat romana (franceza, engleza, germana...), dar si cele particulare in romana. De preferinta in Schei.

Daisy, multumesc pentru informatie. N-ai mai dat demult pe aici. Semnatura ta din Blaga este citatul preferat al tatalui meu, ca de altfel toata poezia. Si mie imi place Blaga foarte mult. Invatasem o gramada in liceu, dar acum am uitat.

Le cititi poezie copiilor vostri ?

Mergi la inceput