Clubul brasovencelor (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Sanzi eu sunt de acord...deci asa ramane...mai ne auzim pana atunci...sper sa vina mai multe fete cu puiuti si cu burticute

Despre gradi sa sti ca nu iti recomand...adica exista in Brasov cel putin ce stiu eu,cresele,unde iti ia copilul de la 1 an,dar eu nu l-as duce...de cele private nu am auzit sa fie de la varsta asa mica..dar ma mai interesez...oricum sa sti ca ,conditiile nu sunt ca cele de dincolo,din pacate... si numai bine va doresc!
Ce mai face Marina,e cu tine la Bucuresti?

Noi suntem bine...azi iar a fost frumos in Brasov si deci am fost in parc..era plin de copilasi,se vede ca a venit primavara si soarele

Dar unde mai sunt restul fetelor?

si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Sanziana,ma bucur foarte tare de mesajul tau si va pup dulce pe toate brasovencele cu copilasi sau cu burticutze.
Imi pare insa tare rau ca nu putem sa ne alaturam si noi intalnirilor voastre ,pentru ca suntem departe...insa la vara,cand o sa venim acasa,o sa incercam.Pana atunci tinem legatura.
Si chiar mi-ar placea sa aud ca si brasovencele de pe DC se intalnesc cu copilasii .
Pupici!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ok, Crismir, deci ramane pe 1 aprilie la 11h la Eliana Mall.
Cine mai vine ?

Ildy, cum te ma simti ? Ai ocazia sa recuperezi intalnirea pierduta. Trimite-mi numarul de telefon pe PM si iti trimit SMS-uri daca se schimba ceva cu intalnirea, daca nu poti intra pe internet.

Claudya, poti sa ni te alaturi virtual! Si te asteptam la vara in carne si oase. Numai sa ne anunti din timp in ce perioada vii, ca vezi ca ne e cam greu sa ne strangem.

Marina e de trei saptamani in Brasov. Probabil din lipsa de ocupatie mi-am descoperit veleitati organizatorice!
Tata e plecat, mama trebuie sa stea la Brasov cu cainele, asa ca trebuie sa stea si Marina.
Eu ma duc de vineri seara de la 9h30 pana luni dimineata la 5h00. Si mai trag o tura de miercuri seara pana joi dimineata. Adica ne vedem vreo ora, dar eu zic ca merita. Aseara a mancat asa frumos gem cu lingurita!

Saptamana viitoare sper sa o aduc la mine vreo saptamana. Apoi s-ar putea sa inceapa cresa in Brasov.

Ideea e ca Theo, verisorul ei de 2 ani ramane fara dadaca, iar la gradinite nu il primesc inca. Asa ca au gasit o cresa pe langa gara. Mama a fost si ea pe acolo si a descoperit ca pe una dintre educatoare o cunoaste de cand lucra la spitalul de copii si a spus ca e foarte draguta. Sa speram.
M-am tot gandit cum e mai bine, dar in Bucuresti nu prea imi vine sa o cresc, prefer sa fie la Brasov. Si sper ca peste un an sa nu mai fiu nici eu in permanenta in Bucuresti.
Probabil ca o voi aduce la mine cam o saptamana pe luna.
La varsta asta are nevoie de stabilitate, iar in Bucuresti trebuie sa caut locuinta din mai... Numai de stabilitate nu o sa aiba parte.
Mai bine sta cu bunica si merge la cresa cu varul. Incercam. Daca nu merge, schimbam. Pentru mine e cam obositor cu naveta, dar macar nu o obosesc pe ea in fiecare weekend trambaland-o din Brasov in Bucuresti si invers.

O sa va spunem cum e cu experienta la cresa. Oricum vroiam sa o dau undeva macar partial, pentru ca e innebunita dupa copii. In Bucuresti singurul lucru care ma interesa era cresa franceza, dar sunt pe lista de asteptare.
Eu am fost la cresa la 1 an si 9 luni, la cererea mea! Cum fratele meu mai mare mergea la gradinita si parintii la serviciu, nu am vrut sa mai raman acasa cu bunica, vroiam sa plec si eu dimineata! Am fost la cresa de la Cibo. De unde pana atunci preferam muraturile, m-au compromis pe viata invatandu-ma la ciocolata si bomboane!

De cand Marina se vede aproape zilnic cu Theo, au inceput amandoi sa vorbeasca mult mai bine. Presupun ca se iau la intrecere. Au invatat cuvinte unul de la altul. E o placere sa ii vezi impreuna.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CLAUDYA si virtual te vom simtii aproape

SANZIANA e cam nasol dupa cum zici cu naveta..hmmm...dar ce sa faci,asta e viata...e bine insa ca mama ta sta aici si deci va fi cu Marina la Brasov...daca ati gasit gradi asa e ok...si eu vreau sa-l dau pe Robert dar dupa 2 ani...ma gandesc ca acolo racesc mult mai repede si i-au diferite boli...poate sunt eu cam exagerata,desii am fost un copil crescut la cresa,pe Agriselor,de la 2 ani,pt ca ai mei lucrau de dimineata si nu aveam cu cine sta...bunicii lucrau si ei...si deci am cunsocut viata "grea"...pe vremea aia mama ma scula la 5 dimineata sa ma imbrace sa plecam la gradi,si era de 8 ore...a fost fain dar obositor..eu ma gandesc ca nu as vrea asta pt Robert...oricum eu nu voi sta aici,iar unde mergem vom vedea ce gasim si cum va fi....bafta voua sa fie totul bine,si sa fi cat mai repede cu puiuta ta tot timpul

fetelor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Sanziana, bravo tie ca te tii de noi, ce ne-am face fara tine????
Incercam sa ne prezentam pe 1 aprilie.....o sa-l informez pe Dl Andrei ca la ora aia nu se face nani....

Si eu ma interesam la un moment dat de crese si gradi in BV, au fost discutii pe DC....eu as vrea la astea private, dar au niste preturi de lesini....la gradi in germana de pe Lunga e vreo 4 mil pe luna!! Cica e bine, dar mi se pare mult totusi...chiar daca sunt 8 ore si au activitati si in are liber, iarna la schi, vara la bazin...
Daca aflu ceva iti spun....

Va pupam.

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Sanziana am primit PM-ul de la tine si cu parere de rau trebuie sa spun ca nu pot veni, din motive medicale. De o luna de zile stau tintuita in pat pentru ca am probleme cu sarcina (colul scurtat si deschis, sangerari si contractii). As fi venit cu cea mai mare placere, sa mai socializez si eu cu mamici (ca mai am putin si ma salbaticesc cu totul ), dar as veni mai ales pentru Sorina care e innebunita dupa copii . Sper ca vor mai fi organizate astfel de intalniri si sper sa fiu "capabila" sa va onorez cu prezenta .

Simona 34 sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

Ildy, cum te ma simti ? Ai ocazia sa recuperezi intalnirea pierduta. Trimite-mi numarul de telefon pe PM si iti trimit SMS-uri daca se schimba ceva cu intalnirea, daca nu poti intra pe internet.

suzi
merci de intrebare, ma simpt bine. raceala a tinut exact cum tine o raceala bine educata, adica 7 zile. nu a fost asa nasol, singura pb. a fost ca imi faceam probleme sa nu imprastiu virusi. iti trimit nr.ul imediat. de locul de joaca de la eliana mall am auzit de bine (dar inainte de a se deschide celalalt mall). daca vrei intreaba-l pe gabi ca el isi ducea baiatul acolo, apropos, ei au o fetita din 15.12.2004 - deci exact de varsta copilasilor din grupul asta. poate o convingi pe codruta sa vina si ea cu aia mica. daca vrei vborbeste cu ei, pot vorbii si eu dar zic ca te lamuresc ei mai bine ce si cum decat asa telefon fara fir (cred ca stii despre cine vorbesc).

fetelor de data asta nu promit ca vin dar poate va fac o surpriza. cred ca am vorbit in necunostinta de cauza, eu stiam ca la locul de joaca parintii nu au acces, copii sunt supravegheati numai de ingrijitorii de acolo, si noi o sa stam pe undeva, adica STAM JOS. nu ma intelegeti gresit, ador copii , si ador sa ma joc cu ei, dar acum nu pot sa ma aplec, sa ma misc in ritmul lor , plus de atat obosesc repede. Nu stiu cum se descurca burticile care mai au un copilas mic.

amailisimona ai mare grija de tine, maca 2 saptamani sa mai rezisti, dar eu cred ca vei avea noroc si o sa fie totul bine pana la 40 de saptamani. SANATATE MULTA SI NUMAI BINE.

P.S. am facut aseara niste poze cu grasa (asa imi ziceau "sa facem poze cu grasa"), eu asi zice mai de graba cu balenuta. O sa pun pe net (la adresa de sub semnatura).

Ildy 27+ cu bebitzaky in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

amalisimona, o sa te trecem la absente motivat!
Sanatate si ai grija de tine si de cea mica. Poate o convingi sa vina singura ca sa te mai odihnesti si tu!
Iti tinem pumnii si nu te stresa, locul la clubul brasovencelor il ai asigurat!

ildy, astept numarul. Nu te ingrijora, ca nu o sa te puna nimeni sa alergi dupa copii, bineinteles ca vei sta jos! In mod normal parintii nu prea au voie la locurile de joaca, ca sunt supraveghetoare, dar cand sunt asa mici, nu prea iti vine sa ii lasi singuri. Eu imi fugaresc fiica poate pentru ca sunt o mama mai stresata, dar mi-a ajuns ca mi-a cazut de 2 ori in cap de cand s-a nascut.
Fa asa cumm simti tu ca e mai bine. Daca ai chef si esti in stare, vino, daca nu, nu. Oricum, in curand te asteptam cu bebe de manuta!

Trimite-mi te rog pe PM si telefonul Codrutei si al lui Gabi. Dar parca ei aveau vreo 2 copii, nu ?

Corina75, 4 milioane e putin pe langa preturile care le-am vazut in Bucuresti! Probabil ca astea m-au imunizat. La cresa franceza as plati mai mult de atat numai pentru 2 zile pe saptamana cate 4 ore! Sa nu iti zic cat costa celelalte!

Crismir, referitor la bolile care le iau de la cresa/gradinita tot vor trebui sa se imunizeze candva. Eu am luat-o din timp si i-am dat imunobaby (de care am auzit tot pe DC). Pot sa zic ca de cand ia, nu am mai avut probleme. Dupa ce am intarcat-o in decembrie mi-a fost racita vreo doua luni de nu ii mai trecea. Cand am inceput sa luam imunobaby i-a trecut si nici nu am mai avut probleme. Pare sa mearga la ea. E cu propolis, echinacea si macese. Sa speram ca i-au intarit sistemul imunitar destul ca sa nu am surprize.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Sanziana, multumesc pt invitatie dar m-am apucat de un curs care se tine si sambata, asa ca...
Am fost sambata dupa-amiaza in Eliana Mall, la ziua nepotului meu si dupa multe rugaminti m-au lasat sa intru cu Radu. Nu mi-e clar nici acum care sunt regulile privind parintii. Iar sa-l las singur nu se pune problema, e inca prea mic. In plus, nu prea sunt supravegheati. E acolo o tipa dar doar mai arunca cate o privire.
Bine ca a venit primavara ca de-acum ne instalam in parc, la groapa de nisip.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

Buna fetelor!
din pacate nici noi nu putem veni, pt ca merem la un parastas. Asa ca lipsim motivat.
Sper din suflet sa va vad prin parc. Nu va spun ca am fost cu piticul in parcul central si imi venea sa intreb pe fiecare maica daca nu e membra a comunitatii DC
mi-a fost teama sa nu se uite ciudat la mine!
eu mai ies cu bebe prin parculetul de la Hidromecanica si intalnim multi bebei acolo. In centru ajungem mai greu dar ne place si acolo.
Azi mergem la vaccin (antirujeolic pt ca l-am ratat la 7 luni).
Maine face si feciorul meu 8 luni si sunt tare incantata
de progresele lui. Cel mai mult imi place de el cand repeta cuvintele pe care le stie: tata, dada, baba si combinatii de silabe, e tare haios si are o voce de ma topeste. Tata socru imi tot spune ca are voce si urece muzicala, sper sa aiba dreptate pt ca tare mi-ar place sa stie sa cante.
Mai povestiti si voi despre nazbatii si pozne sa mai stim si noi, cei mai mici la ce sa ne asteptam
pana acum Alexuta nu a reusit decat sa rastoarne un ghiveci de ferigi pe el si s-a umplut de pamant de arata ca un negru mititel tare suparat va imaginati ca imi venea sa rad daca nu ma speriam asa tare de zgomotul facut de ghiveci la contactul cu gresia.
Va pupam
daca va intalniti sa faceti si poze va rog pt ca mi-ar place sa ii vad pe micuti in plina actiune. Mi-au placut tare mult povestea primei intalniri. Sanziana te felicit inca o data pt spiritul tau de organizatoare. Eu am un nr de telefon de la o gradii privata de pe infratirii, dar e de limba engleza. Mai pot face rost de nr de tel de la o gradi de limba germana cred ca ai auzit de HANSEL SI GRETEL.
Cred ca gradinitele private din BV nu sunt asa de interesate de promovare ca in Bucuresti pt ca oferta e muuult mai saracacioasa aici decat in capitala, asa ca probabil au locurile ocupate tot prin tel fara fir.
Sper sa se dezvolte si Bv odata pt ca la capitolul divertisment pt copii si educatie pt copii prescolari stam ca in epoca de piatra
sa auzim de vremuri mai bune!
Maria si Alex

Mergi la inceput