Copilasi martie-aprilie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena, la multi ani pentru tatal lui Amelie! Sa fie sanatos si fericit cu cele doua fete ale lui!
Cum a fost la interviu?

Ela, am vazut pozele! Cristina e o minune si in continuare sunt indragostita de buclele ei. Iar pozele de la Viena mi-au stanit amintiri frumoase si probabil ca o sa mai vizitez de cateva ori link-ul tau sa le mai admir.
Nu ne-am hotarat unde mergem de sarbatori si dupa cum vad ca ma trage inima sa plec, de Craciun stam acasa si cred ca de Anul Nou o sa mergem pe undeva cu masina pentru vreo 2-3 zile, probabil la Chicago sau Indianapolis. Nu stiu de ce dar parca imi vine sa stam acasa. O fi din cauza casei noi?:)

Simo, ma bucur ca ati avut un weekend reusit la munte. De-acum, in masura in care va permite timpul, puteti sa mai repetati experimentul. :)

Mariana, sanatate multa lui Simon. Sper sa scape repede de rubeola aia care s-a gasit sa vina tocmai acum!

Machetutza, spor la cumparaturi!

Laura, Lara doarme in pat cu noi. In primele zile dupa ce am nascut 'm-am dat' eu viteaza si am incercat s-o culc in patutul ei. Desigur ca nu dormeam nici eu si nici ea, asa ca am renuntat la vitejii si...ce bine dormim impreuna! Si, cum ziceau si alte fete, 'I can't help it'! Daca nu dorm cu ea in brate, nu dorm bine!:) Si de ceva vreme ni s-a marit efectivul: avem si un cutzu' alb si mic de plush care doarme cu noi.:)
La noi nu intrevad nici-o schimbare in viitorul apropiat. Nu cred ca Lara ar vrea sa doarma singura in camera ei si nici nu-mi vine s-o oblig. Probabil ca dupa 3 ani incolo, sau poate chiar mai tarziu, o sa incepem cu explicatii si lamuriri si o lasam pe ea sa hotarasca.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, ce scumpa e Cristina in poze!! Si mi-au placut si pozele din Viena. Ma bucur ca v-ati distrat. Am citit aseara inainte sa culc copiii si planuiam sa pun poze noi dupa ce ii culc si am adormit langa Mia si nu m-am mai ridicat de langa ea pana azi-dimineata. Am o oboseala in mine de zile mari... Deci mai fac o incercare deseara, dupa ce ii culc.

Rayu, cum a fost la interviu?

De Micky stie cineva ceva? Sper ca sunt bine. Nu a mai scris de mult.

A, am tot uitat sa scriu, ca ti-am vazut si tie pozele, Clau! V-ati distrat nu gluma! Dar tu nu esti in poze multe, si pe tine vroiam sa te vad mai mult...

Denis, si ai mei adorm f. greu uneori. Am citit undeva ca nu vor sa se dsparta de noi (ei percep somnul ca pe o despartire de noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, am scris deodata. Vad ca si voi sunteti adeptii "attachment parenting"-ului Si noi. Noi ii mutam seara dupa ce adorm in paturile lor, ca nu putem dormi toti 4 intr-un pat si dupa 2-3 am cand se trezesc si mai beau o sticluta ii luam in paturi separate si asa ramanem pana dimineata. Uneori cate unul dintre ei nu se trezeste si a doua zi ne pare rau. Noi facem cu schimbul: intr-o seara eu cu Mia, in cealalta cu Lucas, sotul la fel. Si daca cel cu care ne e randul nu se trezeste, zicem: "Offf, al meu nu s-a trezit pana dimineata si am dormit singur toata noaptea. Off.."
Da, cu siguranta vom mai merge cu ei de acum incolo, si fiindca am eu mai mult timp si fiind mai mari e mai usor decat era inainte. Noi inainte n-am mers cu ei din cauza lipsei mele de timp mai mult. Pupam Lara cea scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Buna fetelor!!!

Am disparut cam multisor, va scrisesem eu ca sunt probleme la mine la birou.Tot nu stiu unde voi lucra dupa 1 ianuarie 2006/Oriunde numai sa fiu sanatoasa si sa pot sa-mi cresc copilul.
Acum sunt in concediu medical, deoarece mi-am scos fierea.Aveam probleme mai demult dar acum s-au acutizat.
Cu ocazia operatiei s-au mai descoperit 2 probleme.
1.Deoarece dupa cezariana am depus efort cam mare, am un muschi rupt (sau ceva in genul)si trebuie sa ma operez peste vreo 3 luni pentru a-mi pune doctorul o plasa.
2.Mi-au descoperit si o tumora pe douden.
Acestea fiind faptele (eu nu stiu ce sa mai cred ca-mi merge foarte prost din toate punctele de vedere in ultimul timp)incerc sa fiu tare si sa nu ma gandesc prea mult la ce o sa fie, dar uneori mai cad si eu (psihic).
Ma rog din tot sufletul sa nu-mi lase copilul singur, sa ma lase sa-l pregatesc pentru viata.E prea mic sa ramana singur...
Daca nu aveam copil nu ma interesa ce va urma, dar in cazul asta sunt disperata, ca lucrurile pot lua o intorsatura urata pentru el.

Va doresc Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne, Ruprich ! Nici nu stiu ce sa-ti spun...Imi pare atat de rau pt tine ! Te rog sa fii tare ..ai sa vezi ca se vor rezolva problemele...Imi inchipui gandurile negre care iti trec prin cap, dar te rog fi tare tocmai ca sa treci peste ele...O sa fie bine ! Ai sa cresti si nepotii lui Robert ! te pup ! Suntem alaturi de tine !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Offf, Doamne-ajuta, Ruprich, sa nu fie nimic grav, banuiesc ca au recoltat mostra din tumora, ai sa vezi ca totul va fi bine. Insanatosire grabnica si hai, scrie-ne mai des, mai ales despre micul print.
Pentru ca il ai pe dulcele si frumosul de Robert, o sa treci repede peste toate, ca sa va bucurati unul de altul 1000 de ani de-acum incolo!
Si fiindca mi-am amintit ce frumos a fost sa ne intalnim mai multe cu puiutii nostri, ce-ati zice ca dupa sarbatori sa mai organizam o actiune asemanatoare?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ruprich, imi pare tare rau sa aflu asemenea vesti despre tine! Eu iti doresc din suflet sanatate multa ca sa poti sa te bucuri de printul tau si sa-l cresti asa cum ai visat mereu! Cu sotul cum te mai intelegi? (sper sa nu incurc oalele, dar eu asa tin minte ca ati avut ceva probleme; sper sa nu te supar!) Sper ca el iti este alaturi.
Iti doresc un Craciun Fericit si sa auzim numai de bine!

Fetelor, am trecut sa va fac urari pt Craciun, caci azi plec in MM pt sarbatori.
Va doresc ca sfanta sarbatoare sa va gaseasca plini de sanatate si fericire! Sa va petreceti cu bine alaturi de cei dragi, mereu sa va iubiti si sa fiti familii unite! Va cu drag si all!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Ruprich, sanatate multa, incredere in tine si in Dumnezeu, mult curaj...Totul va fi bine, trebuie sa crezi asta, pentru tine si puiutzul tau. Sanatate multa si scrie-ne mai des.

Fetelor, am intrat si eu sa va urez toate cele, sanatate voua, sotilor, copiilor si tuturor celor dragi, sa aveti o viata senina si sa va puteti bucura de copiii vostri si de copiii lor.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti.
Craciun fericit.

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Rupich,totul se va rezolva,ai sa vezi! Nu trebuie decat sa crezi ca D-zeu e cu tine si cu puisorul tau si,daca ai indoieli cu privire la puterea ta de a trece peste toate problemele pe care le ai,uita-te in ochii lui si iti garantez ca ti se vor incarca bateriile pe loc!
Acum o luna si jumatate am avut si eu un soc cand an descoperit ca o problema de sanatate pe care am avut-o cu multi ani in urma a revenit.Stiu ce simti.Cat esti de panicata.Cum iti vezi toate visurile pe punctul de a fi spulberate...Problema inca nu a trecut,dar fac ceea ce te sfatui si pe tine,ma uit la copilul meu si ma incarc cu dragoste.Sper sa primesti sprijin din partea celor dragi,de la noi va fi sigur! Capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mariana - Sarbatori fericite, drum bun, sa petreceti frumos cu totii! Sper ca Simon e bine acum si a scapat de rubeola.

Intru mai dupa-amiaza sa va povestesc de serbare, cateva poze de acolo si nu numai: Decembrie si serbare

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput