Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 2

LauraFlo spune:
Mariana, din pacate nu avem decat doua camere, iar sufrageria de abia vara asta am amenajat-o . Asa as fi facut si eu , copilul din prima zi la el in camera. Felicitari lui Stefan pt progrese ! Si noi avem dar nu suntem foarte consecvente !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

SimoV spune:
Noi cu olita... tacem chitic. Nu avem chiar nimic de zis - intelegeti voi de ce...
Mariana, ei ce tinerica mai esti!! Eu am stat in caminul 4 intre anii 90-95. Hehe...
Felicitari pt realizarile cu olita!! Bravo si lui Stefan si tie! Mie mi-e lene si groaza sa ma apuc dar dupa sarbatori sigur o facem si noi. Cu vorbitul stam f.f. bine. (nu ca sa ne laudam...)
Laura, asa facem si noi cu ai nostri. Ii culcam in pat, pe urma ii miutam in patut si in timpul noptii, iar ii luam in pat - dar in camere separate, ca nu incapem toti 4 intr-un pat.
Noi nu i-am lasat singuri in camera lor. De la inceput am pus patuturile la noi in dormitor, pe urma cand au inceput sa se deranjeze unul pe altul noaptea, am mutat un patut in camera lor si unul l-am lasat in dormitor. Manevre, mutari de mobila, ce sa facem... lasa ca n-o sa mai dureze mult, in curand se vor cere ei sa doarma singuri in camera si atunci ne va parea rau. Mie imi place la nebunie sa ii iau cu mine in pat. Noaptea, dupa ce ii iau in pat ma uit la ei pana adorm si nu pot sa-mi inchipui ceva mai frumos. Vorba ta Veve - I can't help it!
Ai mei puradei sunt afara la plimbare cu bunicu (sa-i dea Dumnezeu sanatate si la fel la toti bunicii!!) Am terminat in sfarsit de despachetat ( bunica a bagat toate hainele la spalat - sa-i dea Dumnezeu si ei sanatate, ca nu stiu ce m-as face fara ea - observati ce rasfatata sunt!!) si acum fac un dus rapid sa fiu gata cand vin ei de afara si dupa ce ii culcam, FUG la CUMPARATURI!! N-am luat nici un cadou pt. nimeni si suntem familie mare si avem prieteni multi si toti au copii! Dar asa-mi place sa le iau la toti! Numai timp sa am.
Pupici la toata lumea.

mariana tache spune:
Laura, este bine ca aveti unele rezultate cu olita, ca dupa astea consecventa vine
Simo, chiar ca-s tinerica . Sa stii ca si eu sunt tentata sa-l culc pe Stefan cu noi, dar ma abtin gandindu-ma ca dau cu piciorul la toate eforturile de pana acum (numai cata naveta am facut!!!); ca sa nu mai spun ce tentata sunt sa-l iau pe Simon in pat (de cateva ori am cedat tentatiei
)! Dar ma abtin din toate puterile, ca ma gandesc ca asa e cel mai bine (nu mai spui la nimeni: sunt f rea in privinta
; iar daca sunt copiii cu noi in pat nu se mai poate!)
Oare v-am spus ce problema am cu Simon? Are rubeola! Azi trebuia sa mergem in MM pt sarbatori, dar am amanat plecarea; l-am lasat pe Stefan, iar vineri merg si eu cu Simon si cu sotu'. Saracutul, e plin de pete rosii . Luni am avut vaccin, dar nu l-am facut.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

Ela76 spune:
Uof, uf, uf... mi s-a resetat calculatorul din senin tocmai dupa ce scrisesem destul de mult, pusesem si linkurile la pozele pe care le-am mai pus prin album...
Deci, buna seara inca o data!
Cum va ziceam, ne-am intors din vacanta noastra de o saptamana prin tari straine, oameni noi, cu fetze mult mai odihnite, cu creierii aerisiti, mult mai relaxati.
A fost f frumos, oras curat, frumos iluminat si gatit pentru sarbatori, magazine cu braduti, beteala, luminite, snitzel bun si mare de iesea din farfurie, cafeluta espresso delicioasa... Am tocat banutii pe cadouri pentru cei dragi (se pare ca bine am facut, caci vad ca in Bucuresti e nebunie si iti trebuie nervi de otel sa stai la cozile de prin magazine), i-am luat si Cristinei o rochita rosie pe care acasa am aplicat niste puf alb ca sa semene cat de cat a Craciunita la serbarea de maine de la gradinita (o sa va arat poze, precis)
Am facut kilometri pe jos, desi era destul de ger, cam 1-2 grade, am vizitat palatele si gradina zoologica (despre care zic ei ca e cea mai veche din lume), am baut punsch in piata primariei... Ce sa mai zic, a fost frumos.
Singurul lucru de care ne-am plans a fost dorul de Cristina, ma uitam dupa toti copilasii de pe strada, parca nu ne saturam sa ii privim.
Acasa Cristina a stat cu mama mea, pe care o striga f dulce si alintat "bunnica", a mers in continuare la gradinita, fara nici o problema. Abia dupa ce ne-am intors s-a vazut cat de mult ne-a dus dorul, caci nu voia nici sa se mai culce ca sa nu cumva sa plecam iar. Acum s-a mai linistit.
Am facut de vreo 2 zile bradutul, l-am impodobit, chipurile, impreuna, asa ca e tare mandra si fascinata de el, pipaie toate luminitele la care ajunge, fura bomboanele de pom si le mananca daca nu sunt pe faza si tot traznai ar face.
Maine avem serbarea la gradinita, o sa va povestesc cum a iesit, desi accept ca este posibil si sa stea numai langa noi daca o sa ne vada acolo.
Mariana - insanatosire grabnica lui Simon, bine ca rubeola e usoara si trece repede. Si felicitari pt meritele lui Stefan! Ca sa zic si eu , nu am dormit decat de 2 ori cu Cristina in pat, asta-vara cand era bolnava si avea febra mare, dar si asa la jumatatea noptii am trecut-o in patut caci nu ne odihneam niciuna cum trebuie. Insa, vorba Simonei, am adormit uitandu-ma la ea. Dintotdeauna a stat in patutul si in camera ei, cu usa inchisa, o auzim prin interfon daca ne striga. Cat despre scutece, folosim doar 1 pe zi, noaptea, la culcare.
Chiar sexy poza aia, ai lucrat-o tare fain
Simona - sa stii ca eu inca mai astept bombardamentul ala cu poze, promis nu demult Felicitari pentru reusita la probe! Cum stai cu cumparaturile? Ce-mi mai place si mie sa iau cadouri la toata lumea, bani imi mai trebuie!
Nedda - despre pozele voastre nu mai zic... le asteptam de vreun an V-ati hotarat unde petreceti sarbatorile? Interesant ce povestesti tu de fetita aceea, sper ca fii-mea sa fie o persoana sociabila, sa nu stea numai legata de noi. (desi nu prea am de ce sa imi fac probleme, dupa cate vad)
Clau - dezmatz in toata regula la petrecerea voastra! Chiar asa de rau ti s-a pus pata pe servici, vrei sa pleci de acolo? Oricum, mult succes in ceea ce iti propui! Si
lui Raul-baiat mare si frumos! (mai vreau poze cu el si cu voi)
Rayule - sa stii ca am tinut pumnii stransi si iii tin in continuare pt tine, zi-ne de interviu si mai zi-ne de Ami cea isteata (asa le trebuie educatoarelor, ele cred ca vin la servici sa se relaxeze cu copii-robotei, toti pe acelasi tipar, eh?! ) Si apoi sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
Machetutza - bine ai venit! Uite, ca tot nu avea Mariana nici o clujanca pe la noi.
Soleil - uau, dupa ani si ani... Poze, poze noi! Ce fetita balaioara aveti, o scumpa si o isteata vad!
Veve - frumos brad, n-am ce zice, ca si al Elenei, dealtfel. Sper ca tanarul crocodilutz sa isi recapete rapid pofta de mancare si sa nu mai devoreze nervii mamei! Cat despre pantodi... no comment, ca iar ma imbolnavesti!
Hana, Laura - cum se pregateste Galatiul de sarbatori?
Oana - deci honeymoon la voi acasa, copil la bunici, vremuri de altadata...
Denisa - sa vezi tu cand te-om auzi plangandu-te ca nu-i mai tace guritza lui Cosmin!
De urat as mai ura, dar mi-i frica (,) c-o-nnopta...
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Ela76 spune:
Aoleu, uitam pozele:
Noiembrie si
Viena
Urmeaza sa mai fac si albumul pe decembrie, o sa va anunt eu!
Albumele noastre

mariana tache spune:
Elaaaaaaaaaaa! Ce ma bucur ca ai venit cu noutati! Ce fain ca v-ati distrat si v-ati relaxat! Bravo voua! Nu stiu daca ai vazut, dar la plecare ti-am urat sa vii cu
. Ei, cum stai?
Deabia astept sa vad poze din vacanta, dar si mai mult astept pozele de la serbare; Cristinutza va fi superba imbracata in craciunita!
O! Acum am vazut ca ai postat si pozele. Fug sa ma uit! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

Ela76 spune:
Mariana - eh, nu se potrivea perioada, desi ar fi fost dragut sa iasa un mic vienez Poate cu alta ocazie... Pozele de la serbare maine seara
Albumele noastre

mariana tache spune:
Hihihihi, Ela, e mortala Cristina! Imi place cum "aterizeaza" ea de la gradinita, hihihi. E super poza asta.
Am inceput sa ma uit si la viena.
Am uitat sa va felicit pt "una bucata pampers"/zi!
Somn usor la toata lumea! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!

machetutza spune:
hii, ce harnicutze sunteti!!
mai-mai sa nu va gasesc printre atatea topicuri vechi...
Rayu "la multi ani!" sotului tau; sa va bucurati fericiti de comoara voastra Amelie!
Simov am suferit si eu de sindromul "mama proasta" - l-am alintat o vreme "lucian-grasulan", si apoi cand il intrebam cum este el, ne raspundea " luchi gaasan", asa ca ... atentie marita!
Veve pleeeease, sa nu te superi ca tot insist cu ceva, dar ai uitat de sufletzelul meu Lucian - 03 martie 2004; pe el nu l-am gasit la aniversari.
stii, el e mindretzea familiei!!!
Ela76 bine ai revenit! cu suflu nou, forte proaspete - tot inainte!
maine mergem la cumparaturi, facem pe Mos Craciun pentru Lucian si luam cadouri pt familie si prieteni. sper sa ne tina nervii prin aglomeratia din magazine!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi" (1 am si 9 luni)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

mariana tache spune:
machetutza, iar ne intalnim in seara asta . vezi ca Lucian e pe lista; veve a fost promta!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!