Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
ilenutza spune:
VICTORIEam reusit sa cumpar "celebrele" carti ale dr. Marin Ciobanu!
Acu' ma pun pe studiat!
Ilenutza
joy04 spune:
LAVI ma gandeam eu ca-i la limita. dr si asistenta cica nu este rau...dar se poate mai bine.
Sa-l trezesc la 2h, 2h jumate sa-i dau papa????
si ce ceaiuri sa beau???

joy +
Vladut
poze
dordia2000 spune:
Cristina merci pt raspuns; mi-am luat carutul si sunt foarte incantata de el. Azi am fost la plimbare o ora si e super!
Lavi sa sti ca azi au cam incetat lohiile, adica doar o picatura maronie si sper sa fie tot asa ca dr. mea cred ca daca nu a nascut zilele astea urmeaza sa nasca acum de sarbatori asa ca ea nu ma poate ajuta! Oricum am sa o sun daca mai curge ceva mai abundent! Merci pt raspuns.
Felicitari maicilor si sa va traiasca puiutii!!! Sa aveti laptic mult si sa va bucurati de ei!!!
E ultima suta de metri si gata!!! Sper sa se termine cu bine totul si sa ne intalnim la celalalt subiect!!!
Despre noi am noutati: aseara la cantarul saptamanal am constatat cu stupoare ca nu a luat in greutate cat a trebuit. Adica luni seara avea 4.300, vineri dimineata mi l-a cantarit dr. cu cantarul lui si avea 4.450 si l-ampus si pe al meu si tot 4.450 avea si aseara... surpriza: 4.460 ceea ce m-a intristat groaznic si m-a mirat ca in 3 zile a luat doar 10 gr. Asa ca azi dimineata l-am cantarit din nou in pielea goala si avea 4.540 gr ceea ce e muult mai bine. Probabil ca aseara cand l-am cantarit a avut buba cantarul ca altfel nu imi explic. Oricum mi-a venit inima la loc si il mai cantaresc lunea viitoare. Sper sa nu mai am surprize!!!
Fetelor eu am o problema: seara dupa baita bb ar tb sa pape si sa doarma dus. La noi e pe invers facem baita pe la 10, papa pana pe la 11 si de dormit mai devreme de1-2 nu se poate. Nu plange dar tb sa stau langa el sa-i bag suzeta ca fara ea plange! L-am invatat prost dar ce sa fac sa doarma si el imediat dupa ce papa? Ziua il mai las sa planga dar noaptea...imi e mila de tati care pleaca la servici!
HAi ca m-am intins....
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
dordia2000 spune:
Joy eu beau cam 2 l de ceai de chimen si anason si pana sa trec pe ceai am luat Galactogil. Daca vrei eu mai am o cutie de Galactogil si ti-o pot da daca nu gasesti. E sigilata ca am luat-o in cazul in care imi scade lactatia daca renunt la el.
simonique spune:
Fetelor,
Inca o gravidutza in minus pe lista voastra, o mamica in plus:
A NASCUT LAVINUS LUNI 19.12.2005 O FETITZA FRUMOASA: 2,9 KG, 50 CM
Felicitari Lavinia sa fii fericita si sa te bucuri de fetitza ta.
Simonique si bb Mario
joy04 spune:
DORDIA, cu galactogilul asta eu auzisem ca nu trebuie sa-l intrerupi ca altfel scade lactatia...
Ma mai gandesc si poate-l iau. Acum incerc s ma mulg si tare tolomaca sunt ca nu prea scot mai nimic...dar daca trag manual iese...nu sunt in stare nici macar pompa asta sa o pun cum trebuie si mai vreau sa cresc un copil eu...
..
joy +
Vladut
poze
lordra spune:
Hola lume cu copii si nu numai 
Micutza mea n-a mai luat pana la urma antibiotic fiindca antibiograma e plina doar de antibiotice interzise sub 1 luna
. Dat fiind ca analiza a fost facuta la 1 saptamana iar acum, la 3 saptamani, ii merge bine si a si crescut in greutate, am fost sfatuita de pediatra (femeie deshteapta, nu e d-aia care da antibiotic una-doua, indiferent de consecintze) sa-i dau doar lapte matern, fiindca si asta are ceva in el care sporeshte imunitatea. Mi-a spus sa incerc sa-i dau si Smecta, dar doar daca o tolereaza. Ei bine, n-a tolerat-o: deshi a halit-o cu pofta, asta in ciuda gustului groaznic pe care il are (astia micii, la foame, cre'c-ar manca si pamant
),azi m-am trezit ca tot vomita si m-am prins de la ce e. In concluzie, nu-i mai dau. O s-o alaptez cat mai mult posibil si astept sa vad cum evolueaza. Se pare ca pana la 1 luna suntem legatzi de maini si de picioare. De-ar creshte odata, ca mi s-a luat s-o vad asha mica si amarāta.
Chiar asha: bebeii vostri cum au scaunele? Ma gandesc sa nu ma panichez degeaba. Sunt moi si multe?, ca Dara cam asha le are.
dordia2000 spune:
Joy tu pe unde stai?
Eu am intrerupt galactogilul dar am inceput ceaiul de chimen si anason si vad ca deocamdata am lapte. Din cauza asta nu am mai desfacut cutia cu galactogil ca sa nu ma tenteze sa le iau pe amandoua si sa fac vreo mastita sau ceva!!! Daca vrei pot sa iti dau eu Galactogil sau poti sa incerci cu ceai!
Ina869 spune:
Anda ai dreptate, ne tot incurcam in conturile astea comune si ar fi trebuit sa specificam de fiecare data daca trimitem in
- contul comun cu mesaje sau
- contul comun cu poze
ca de cele mai multe ori a trebuit sa ma duc in amindoua.
Eu am trimis invitatia in contul comun cu mesaje.
De abia acum am facut ochi
ca de cind cu micuta mi-am dat programul de somn peste cap (nu ca as fi avut unul mai bun inainte) si dorm cind si cum apuc...
sint tare buimaca, nu stiu de ce sa ma apuc, tre' sa ajung si la mine la servici cu ea ca le-am promis colegilor, si prin oras sa mai cumpar cadouri ptr. Craciun..
Ina