Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by lordra

Lavi, ce facushi, fata draga? Suparashi fetele de pe forum... Acum toata lumea se simte cu musca pe caciula deshi, pt. multe dintre noi, chiar nu e cazul (vezi Ina). Si io ma simt cu musca tot p-acolo, insa nu ma supar fiindca stiu ca tu esti fata buna, da' cu gura mare .

Lordra pai asa sunt, si cam asa esti si tu . Mie imi place ca l-ai bagat pe popa la inaintare in scop de impacaciune, desi tu nu esti prea de-a popii!

Succes cu termita la dr! Vezi sa nu-l extermine, du-o satula!

Dordia ai fost dulce cu inmormantarea fara mort!

Chiar ca, asa obosite si stresate cum suntem, sa nu uitam ca suntem niste mamici fericite, am nascut cu toate (mai sunt doar 4 negrese mititele) pruncuti sanatosi si uite-i ca incep sa creasca si sunt in linii mari cu totii bine!

Cristina stai asa mai fata: tu esti sigura ca pediatrul ala al tau are dreptate? Eu am inteles ca lui i se pare ca fata ta mananca prea mult si ia sa-i bagam neshte aqua qiorensis (= ceai) si intre timp sa-i scada si laptele lui mami!

Pai din teoriile citite si auzite de mine, copiii care se nasc cu greutate mai mica (ca de ex Iris), daca sunt sanatosi, tind sa ia mai mult in greutate in primele luni si instinctul lor le cere sa "bage" la greu, ca sa recupereze ce n-au crescut in burtica si sa devina voinicei! Tu faci ce crezi, ori asculti de ori de instinctul de mama care eu cred ca la tine, ca si la mine zice altceva: lasa fata sa manance cat are chef, sa creasca mare. Nu s-a vazut copil obez din lapte de mama ci numai unul care a crescut mai repede. Asa zice si Anda77, si dr Alinei.... (ca si Amelie ia cate 350g/sapt, adica f mult)

Eu tot contra ceaiului sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi02, bagat si eu la cap sfaturile privind travaliul, multumesc

Ieri dupa-masa am facut o plimbarica si au inceput si ceva contractii in timpul ei - nimic nou. Dar pe seara eram tot intr-o contractie, au inceput si ceva dureri... Se cam succedau la 30 min, tot asteptam continuarea... Apoi m-am dus la culcare si ... gata, am dormit bustean pana de dimineata, fara nici o contractie sau durere. Azi, pana acum, a mai venit o serie timida.
Ma gandesc ca se apropie momentul. Si tocmai ne pregatisem sa-l asteptam pe bb chiar de Craciun sau putin dupa
Dar tot mai fac o tura si azi, daca va fi sa fie, asta e

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Maria nastere usoara! La fel lui Buluci si Cameliei! Ca Ileutei cred ca i-am zis deja!

Mai Cristina eu n-am vrut sa trag pe nimeni de urechi, am spus ce nu mi-a placut. Si nu ma simt in nici un fel in vreo pozitie superioara fata de restul lumii pe aici: sunteti destule care stiti sa raspundeti la intrebari si deja nu mai e vorba numai de mamicile la bb2 caci si o parte din mamicile la bb1 au acumulat deja ceva experienta si au si citit cate ceva.

Asa zic si eu: fiecare intra cand are timp si chef, intreaba ce vrea sa stie, raspunde daca nu s-a raspuns si daca stie, nu trebuie sa ne justificam: de ce am raspuns sau de ce n-am raspuns. Politicos este daca ti s-a raspuns sa dai un semn ca ai citit ca ala sa nu creada ca a scris pagini la pereti.

Si-asa totul e un dat cu parerea, cel mai sigur e sa-ti intrebi doctorul sau sa citesti din carti scrise de oameni de specialitate.

Incerc sa fiu si eu mai grijulie cu timpul meu.
Va pup.
Pa, Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 contra carui ceai esti? Daca zici de chimen si anason pt stimularea lactatiei spune-mi si mie de ce ca eu beau ca disperata 2l/zi si nu mai iau galactogil. Imi e frica sa renunt la amandoua acuma cand vad ca am laptic si bb papa si creste bine.

Ina si hai inapoi plsssss.

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Nu, mai Dordia, contra ceaiului la bebici!

Pup. Pa. Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

MARIA ALEXIA, SUCCESE DEPLINE!

LAVI, ai ajuns sa fii citata si la mamici de ian-feb 2006!

Uite aici:ralirali:
"http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64824&whichpage=4"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Scuze dar sunt un pic ametita!!!!M-am linistit ca tocmai mi-am facut o oala de ceai!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Hai fetelor, modificati si la noi datele daca va rugam frumos?
Razvan-Gabriel, nascut in 03.12.2005 ora 13,40, maternitatea Bistrita, Dr. Vasilut Profirie, Agp 9, 2.900 gr, 49 cm.
Multumesc frumos!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai LAVI02, nu prea am inteles ce si cum sa fac in sensul contraceptiei.... adik vb ta, in loc sa-mi zica vino peste alte 3-4 saptamani....deocamdata nu, sa mai astept pana la 5-6 saptamani.Eu am auzit ca el le are cu steriletul, adica cu cel MIRUNA, care este f scump . eu am avut sterilet acum 10ani si nu l-am tolerat...Oi vedea eu

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, am incredere in pediatru.
a fost foarte multumit de cum arata fata, cat a luat tinand cont ca a fost mica. dar eu i-am pastrat 2 pampersi, pt ca stiam ca nu arata ok. cand a vazut "opera " a zis ca nu e bine, mi-a explicat chestia cu kk, si mi-a schimbat regimul de hranire. strict 7 mese pe zi, musai 3 ore intre sf unei mese inceputul celeilalte. intre, daca urla prea tare si protesteaza, sa-i dau ceai. sub nici o forma lapte mai devreme, pt ca dupa kk sistemul e supra solicitat si nu mai are timp sa digere, doar face tranzit.

asa ca aplic strict regimul, sa vedem daca se modifica kk. daca se intampla, a avut dreptate. daca nu, trd sa-l anunt sa vedem ce mai investigam.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput