Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 3

ad_rianna spune:
hai ca am reusit sa vad ceva poze
viovio printesa ta e ...chiar printesa. mi-au placut parintii, mi-a placut fetita, tortul...
cred ca a fost super petrecerea. oricum bianca a fost nemaipomenit de frumoasa
felis ma buccur mult pentru vestile bune despre mihai. sa dea Dumnezeu ca de Craciun sa primiti in dar cat mai multe progrese din partea lui. asa-i prind si eu biencutzei parul in varful capului
onitza dar stiu ca te-a prins treaba cu fotografiatul!!! paul merge singur sau mi se pare mie? si noi avem sepcutze dintr-alea cu cozoroc...o groaza de culori.
dar stiu ca v-ati distrat ceva la petreceri. offf am vazut ceva...otilia, cum se urca ana singura pe calutul ala? luminitab parca sunt pictati ochisorii lui tudor...nu pot sa cred ce albastru!!
hopaaa!!! s-au plictisit ai mei de desene animate, gata cu pauza lui mami
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna fetele!
Lamuriti-ma si pe mine..copiii care au facut Priorixul v-au facut reactii la vaccin gen raceala???? A mea inca n-are nik dar iaca stau cu inima stransa ca tot citesc pe forum. Si drept sa zic nu vreau sa o iau de la capat cu raceala
Oany de Aime ce mai stii?? Ne e dor de ea si de Vladutzu.Vad ca lipseste de ceva vreme, speram ca sunt bine toti.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Da,Ele,dupa ce am facut Priorix Radu a avut simptome de raceala urata de tot.Nici acum n-am scapat si vaccinul l-am facut pe 9 decembrie.
Aime,Try,Gandacu',Ionela-Roxana...

Jasmine si

Otiliav spune:
Adriana, bine ai revenit si spor la citit din urma!
Nu stiu despre ce calut vorbesti, Ana apara cocotata cred ca pe tricicleta sau pe un elefantel la Silviu. Nu se poate urca singura, desi incearca, oricum a inceput sa se urce in pat.
Am fost ieri la vaccin, ROR-ul doar i l-a facut, pe cel de 1 an il va face peste 1 luna. Are fata mea 76 cm si 10.500 kg si piciorusele cam cracanate asa ca a primit calciu la greu. Doctorita ne-a spu ca din cauza greutatii ei si a faptului ca a inceput sa mearga de la 10 luni.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Nu stiu despre ce calut vorbesti, Ana apara cocotata cred ca pe tricicleta sau pe un elefantel la Silviu. Nu se poate urca singura, desi incearca, oricum a inceput sa se urce in pat.
poza 35...cred ca e o...locomotiva?

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by ad_riannaquote:
Originally posted by Otiliav
poza 35...cred ca e o...locomotiva?
![]()
Era unul dintre cadourile primite de Alexander, imita o motocicleta si este din lemn, super faina. Am urcat- eu, dar de pe asa ceva s-a putut da singura jos.

LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
luminitab [/b]parca sunt pictati ochisorii lui tudor...nu pot sa cred ce albastru!!
Ad_rianna, multumim!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

roserb spune:
Mai dam si noi cate un semn de viata, mai rarutz, din cauza ca net-ul a mers din 2 in 3 in ultimele zile.
Dar , nu am stat degeaba , intre timp am impodobit sambataBRADUL
Mihnea a fost foarte interesat vreo 2 zile , a tras de toate globurile de jos (noroc ca am fost prevazatori si toate sunt din plastic) si acum nu mai are nici o atractie...
Am facut si noi ,Trimovax-ul, dr. mi-a zis ca nu a avut reactii adverse decat la copiii sub 1 an, asa ca sper sa nu ne pricopsim tocmai in vacanta cu chestii neplacute.
Bianca bineinteles ca a racit si acum tuseste ca un buhai de balta, oare de ce nu ma mira , avand in vedere faptul ca maine are serbare. Si asta nu e tot, generoasa cum e a reusit sa-mi dea si mie , asa ca acum am febra 38 si ma simt "minunat". Pana maine dupa amiaza cand mergem la mos Craciun, sper sa ne punem cat de cat pe picioare.Nu stiu cum de se intampla toate minunile astea tocmai cand sunt evenimente de genul asta...
Oricum, sper ca nu-l vom "contamina" si pe Mihnea, altfel adio plecare la munte.
Poze n-am reusit sa vad din motive de net, dar promit ca voi incerca, mai ales ca am observat ca Onitza si-a descoperit pasiune mare pentru fotografie.
Carmen, multa sanatate micutei, dar totusi daca a facut bronsiolita, nu-i obligatoriu sa evolueze catre astm, incearca sa gandesti optimist (usor de zis...)
Jasmine, multa sanatate lui Raducu, imi pare tare rau ca inca patimiti...
Roxana&Co
POZE CU PITICII

ad_rianna spune:
roserb imi place mult de tot bradutul vostru. cred ca...acu vreo 3 ani am avut si noi bradul albastru. anul acesta nu m-am hotarat inca, oricum cred ca maine o sa-l luam si noi. m-am mirat cum il tineti voi, asa fara nici un obstacol in fata
...nu-l tenteaza pe mihnea sa traga de el. nu stiu cum sa-l pun sa nu cumva sa traga gemenii de el...

onitza spune:
Yellooooooo!!!!! doar nu dormiti, nu????? Bradul lui Roserb mi-a palcut mult, Mihnea s-a facut asa de mare si frumos!! mi-era dor de el, dar si de surioara lui, care stie bowling!!!
ADRIANNAAAAAA, mi-era tare dor de voi!!! mai povesteste-mi de poznasi!!!
Io vb cu Oti pe mess si e trista ca nu prea ii merge netul bine, ar fi vrut sa puna cateva poze cu ANA, SCUFITA ROSHIE!!! dar ...cred ca o sa astepte pana maine!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!