Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 2

monica-elizabet spune:
eveline, acum am vazut pozica, biencutza e "ochioasa" si frumushica...din partea noastra
onitzo sa stapaniti sanatosi patutul, am vazut ce frumos doarme in el
raducu si daria
multa sanatate
noi am facut aseara vaccinul, trimovax, ruxi a plans un picutz dar i-a trecut repede...speram ca totul sa fie bine si in continuare sa nu facem cine stie ce reactii de la el.
azi avem prima serbare la gradi asa ca suntem emotionati cu totii...mai ales alexutul...abia asteapta sa-l vada pe moshul.
va pup pe toatesi pe copilashi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

florypop spune:
Neatza fetelor!!
Asa sunt de necajita cand vad cum povestiti de copilasii vostri, al meu sta mai mult la mama, dar de ce sa fac trebuie sa am grija si de samburica sa creasca mare si frumoasa.
Ma tine in viata faptul ca mai am doua zile de munca si apoi voi sta 2 saptamani cu piticul meu.
Pupici si vou si copilasilor,
Flory 13+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
eveline, acum am vazut pozica, biencutza e "ochioasa" si frumushica...din partea noastra
onitzo sa stapaniti sanatosi patutul, am vazut ce frumos doarme in el
raducusi daria
multa sanatate
noi am facut aseara vaccinul, trimovax, ruxi a plans un picutz dar i-a trecut repede...speram ca totul sa fie bine si in continuare sa nu facem cine stie ce reactii de la el.
azi avem prima serbare la gradi asa ca suntem emotionati cu totii...mai ales alexutul...abia asteapta sa-l vada pe moshul.
va pup pe toatesi pe copilashi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Imi amintesc de prima intalnire cu Moshul, eram bolnava, tot la grdi si eu, dar nu am ratat intalnirea cu Moshul, care era tata deghizat!!!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

oany spune:
Salutari si de la noi...mai rar ce-i drept...dar nu prea putem altfelSuntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de Craciun si pentru ziua Rianei( ii vom taia motul si vom petrece a treia zi de Craciun, ca sa iesim din post...dorinta nasilor)!!!!
Si nu stiu ce are draga mea de cateva zile, e super maraita si ma termina psihic si fizic caci nu vrea decat la mine in brate sau sa fiu in preajma ei...am cautat-o de dintzuci( are deja 8), de maselutze...nimic!!!!de raceala sau altceva nu da semne, nu mai stiu...noroc ca-mi vin ajutoare...mama!!!!mult si dulce copilasi si mamici si sper sa mai pot intra pe net zilele acestea!!!!
Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit

Ele spune:
Buna fetele!
Lamuriti-ma si pe mine..copiii care au facut Priorixul v-au facut reactii la vaccin gen raceala???? A mea inca n-are nik dar iaca stau cu inima stransa ca tot citesc pe forum. Si drept sa zic nu vreau sa o iau de la capat cu raceala
Oany de Aime ce mai stii?? Ne e dor de ea si de Vladutzu.Vad ca lipseste de ceva vreme, speram ca sunt bine toti.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

carmen spune:
Buna fetelor,
Sunt putin mai optimista intr-o privinta, daria are (doar) bronsiolita dar asta a facut-o tot pe fondul unei predispozitii la astm. Am citit cate ceva despre astm si ma-am speriat: sa nu avem covoare in casa sau jucarii de plus, flori (cu asta rezolvam mai usor), sa nu matur cand e ea in casa si multe altele. Sper totusi ca semnele astea de astm sunt doar o alarma falsa. Uneori cand are respiratia aceea specifica astmaticilor incep sa plang instantaneu. Sper totusi ca nu e astm.
Eveline gogosica ta e simpatica foc.
Am vazut si poze de la ziua Anei si am vazut copii frumosi si independenti, merg singuri, mananca singuri.
Voi le faceti copiilor vostri vreun tratament de imunitate? Dr zicea ca atatea sunt: echinaceea, imunoresitent, oscilococcinum etc si parca sunt mai multi copii bolnavi decat in ultimii ani.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Ele spune:
Carmen dupa ce am tras-o si noi cu pneumonia am inceput si eu sa-i dau sirop de echinacea si propolis. Cica e pt imunitate.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Otiliav spune:
Carmen, multa sanatate Dariei!
Eu ii dau oscillococcinum, 1 doza pe saptamana si scucul de la 1-2 portocale zilnic. A fost racita o singura data in octombrie, practic de cum am inceput sa-i dau ce ti-am spus, a inceput sa-i curga nasul, cred ca a eliminat toate secretiile pe care le avea pe caile nazale.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

ad_rianna spune:
in sfarsit merge si la mine net-ul...de aproape doua saptamani am suferit rau din cauza asta.
noi suntem in principiu bine...am facut vaccinul de la 1 an...trimovax si pent-act-hib parca le zice. au suportat relativ bine, doar in noaptea de dupa vaccin au facut febra maaaaaare, peste 39, dar a trecut. acum sunt ceva mai maraiciosi decat inainte, nu stiu daca din cauza vaccinului sau au o perioada mai...maraita. bianca merge in picioruse tot mai bine si mai des, tudor mai incetisor, doar e barbat
va pup si fug sa vad niste poze ca mi-a fost dor de voi
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

for2nity spune:
a venit zapada fetelor!
Nu credeam sa ma bucure asa tare, de obicei ma deprima. Azi ma duc in Selgros sa-i iau o saniuta Alexiei Abia astept sa vad cum reactioneaza.
Noi suntem bine, sanatosi, avem multi dinti, avem si masulete, suntem cuminti. Am o fetita tare dulcica. Si frumoaaaasa, foc. Ieri i-am luat mai multe toalete si-o rochita de printesa hihi, o sa vedeti poze dupa Craciun.
Sa va povestesc faza hazlie, ce stie fata mea (isi cunoaste valoarea). Cand o intreb cine e cea mai frumoasa din lume, ea se bate cu degetelul in piept si rade. He he, problema e alta, eu ii cantam seara asa, si o bateam cu degetul in piept si-i spuneam "tu". In prima faza ea a retinut doar degetelul in piept, acum insa se plimba prin toata casa cu degetul in piept si striga "TU, TU, TU"
Tare as vrea sa stiu ce conectii a facut ea cu mintiuca ei, cert e ca deocamdata persoana ei se cheama "TU"
Azi fetita unei prietene implineste 1 anisor, se cheama Paula Cezara, pui de anacezara. Haideti sa-i uram la multi ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64777" target="_blank">aici , n-am intrebat-o niciodata de ce nu vine la noi, ca doar e si ea mamica de noiembrie-decembrie...hmmm...poate vine acum.
Va pup si mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)