Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
Catrinel_17 spune:
Dea - frumos nume, Mia! Imi place!
am gasit un calendar in Internet: http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_martie.htm
http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_aprilie.htm
Catrinel & bb mik
ciuf spune:
Salutare, dragele
Dea, lasa mai, as fie pipilica ca nu-i bai. Sanatate!
Delia, iubita, jos palaria pentru o fata asa ca tine. Ai avut multe realizari si te admir. La cat te-ai chinuit singurica pe acolo. Tu sa fii fericita cu viata care creste in tine. Asta e prioritatea ta acum. Sotul se pare ca nu prea stie de capul lui. Vad ca el are alte ocupatii mai "importante". Nu te stresa. Tu sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de familia ta acasa.
Iti doresc drum bun si sa te intorci sanatoasa.
Catrinel, drum bun si tie si sa ne auzim peste cateva zile.
Nshiro, mama, dar tu tot muncesti. Ma faci sa ma simt prost. Ca nu-mi vine sa ma apuc de curatenie. Ca tot fac in fiecare zi cate un pic si parca tot nu se cunoaste. Las-o mai usor si impodobeste bradul. Pupic.
Fetelor, ca vorbeati de pozitia copilului, in breech. Asa statea si zana mea la ultimul control. Si mi-a zis doctora ca bb se va misca pana in ultimele saptamani. Deci asta nu va fi un semn ca voi naste prin cezariana. Si daca va fi sa ramana asa, pai o sa stau numai cu capul in jos, sa nu-i fie ei bine si sa isi schimbe pozitia. Multi doctori mai practica manevrarea lui bb manual ca sa se evite cezariana. Asa ca nu va mai ganditi la prostiute. Sa ne ingrijoram cand ne apropiem de termen.
Ah, Delia, sa stii ca singurul control vaginal l-am avut la 5 saptamani. Atat. In rest am avut parte de ecografie si doppler. Nimic mai mult. Stiu ca la Luca imi facea in ultimele saptamani sa vada cervixul si cat m-am dilatat. Probabil asa o sa fie si la tine.
Nu te ingrijora, ca atata timp cat ti-a facut ecografii, a vazut ea totul acolo. Nu e nevoie sa te urce de fiecare data pe masa sa faca ceva incomfortabil pentru tine, cand e mai comod sa iti faca un eco. Parerea mea.
Referitor la carcei am avut si eu parte de ei la sarcina trecuta. Acum inca nu am avut. Oana0204, de la fetele din USA, are o metoda tare faina de a scapa de durerile de carcei in momentul ala. O sa o intreb si va voi spune. De multe ori nu sunt in legatura cu calciu. Sunt tot niste spasme musculare.
Fetelor, m-am cantarit ieri ca ma tragea de maneca o prietena care e insarcinata cu 4 saptamani mai putin ca mine, si trebuia sa ne comparam suncile. Asa ca am acumulat 9 kg. Si cand ma gandesc cate mai adun pana la sfarsit. Eh, sa fim noi sanatoase.
Ma gandesc cu groaza ca zilele astea trebuie sa ma apuc de cumparaturi. Si e o zapaceala prin magazine acum. Cumpara lumea ca nebuna.
Andreea Georgiana, si eu simt bb ca misca cam jos. Suturile le simt in zona osului pubian. Si zau daca imi mai amintesc cand mai urca. Dar o intreb pe doctorita sapta. viitoare. Ca ma tot gandesc ce naiba sa ramana tot in pozitia aia cu capul in sus si de aia loveste asa de jos cu piciorusele???
Eu de aseara am o ureche infundata. Nu e chip sa o desfund. Ce n-am bagat in ea... Aveti vreun sfat? Ca e tare neplacut. Parca traiesc numai in lumea mea. Nu prea aud in jur.
Am inceput sa ma trezesc noaptea sa halesc ceva carnita. Neaparat. Nu sticksuri, nu branzica, ci CARNE. Si apoi ma pot culca linistita.
Pup fetele si le doresc burtici miscacioase si sanatoase.
Catrinel si Delia, inca o data drum bun si sa va intalniti sa ne povestiti impresii.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
manu spune:
Catrinel si Delia, drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Chiar asa Ama, ce mai faci? Chiar incep sa-mi fac griji ca ea era tare activa pe forum.
Ciuf, ma bucur tare mult ca Luca s-a facut bine. Am uitat sa-ti spun ca intr-o seara am admirat tot familionul camera lui Luca. Felicitari! Tare talentata trebuie sa fii! Fetele sunt topite dupa camera lui Luca, deja le-a cucerit ![]()
Manu
Poze
aniversare
Pispirica spune:
Catrinel si Delia drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi. 
fetelor daca nu ma insel, ama kaly este la mamici de mai iunie.
Dea foarte frumos numele bebelinei tale. ma bucur ca nu ai alt fel de probleme.
nshiro pupam fata asa de harnica. 
_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
am reusit sa pun cateva pozici de la fix 25 de saptamani.
o seara buna in continuare va doresc
_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
dea0277 spune:
Pispirica, merci de urari ... sper in continuare ca nu e nimic grav. Cu bebelina totul e in regula, se tot juca pe acolo in burta, facea gimnastica, totul este inchis asa ca ramane pipi sau ceva altfel de scurgere.
Au spus ca daca se schimba culoare sau se schimba mirosul, sa ma duc inapoi, altfel ...trebuie sa ma descurc ca nu e nimic in neregula fizic cu mine!
27 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Laura Ioana spune:
Dea Doamne ajuta sa nu fie nimic grav! Ufff, prin cate mai trebuie sa trecem noi pana nastem, dar merita daca bebe e bine!
Pispi am vazut pozicile: foarte frumoase, dar, ia zi, te-ai ingrasat vreun pic?
La mine bebelina misca prin toata burtica, dar mai rar o simt pe jos (o simt mai jos cand stau pe wc si simt cum ma bate in picioare-ptc tin burtica sprijinita pe picioare
) cel mai des o simt in jurul buricului si in stomac![]()
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Pispirica spune:
Dea
totul o sa fie bine, o sa vezi.
Laura Ioana de ce nu esti in patut la ora asta? Eu am un motiv imi astept sotul care vine de la oradea si acum era pe autostrada. deci nu mai are mult, ca m-am plictisit si tare imi e urat fara el in casa. si nici noaptea trecuta n-am doprmit ca nu l-am avut in pat.
dar acum viiiineeeeeeee. uf abia astept sa-l vad.
si m-am si ingrasat. dupa mine am plecat de la 46 kg, iar sotul zice ca am plecat de la 48 kg, acum am venerabila greutate de 55 kg. nu reusisem pana acum sa trec de 50kg, dar mi s-a aratat in sfarsit ![]()
![]()
![]()
_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
ama_kaly spune:
manu,ciuf,laura,nshiro multumesc pentru ingrijorare..am lipsit ceva timp de pe forum ca am fost ocupata cu facultatea,am stat mai mult pe la bucuresti sa pot ajunge la cursuri si acolo nu mi-a mers netul.Acum sunt acasa in buzau,azi am ajuns si mai intai am recuperat din urma pentru a fi la curent cu tot ce s-a intamplat cat am lipsit!va
pe toate!!!Laura felicitari pentru bebelina sanatoasa..i-ai vazut putzica??acum esti convinsa ca e fetita?vad ca inca mai ai "?" la semnatura..ai facut eco 3d sau normala?mi-ai facut pofta si de salata boef si de racituri
bine ca e vremea lor si o pun pe mama soacra sa-mi faca ca e la noi!!

io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe